Ne pratim kolko pije iskreno.. dam na casu nakon krutog obroka i tu i tamo kroz dan ponudi. U setnji i tako.
Nego, cure iz zg koje idu u vrtic, kakvo je stanje? Mi na kraju placamo privatni od 1.09 cuvanje mjesta, ako ne upadnemo u gradski u 10mj
Mi idemo kod časnih. Krenut će sa godinu dana, neću ni tražiti gradski. Ja pripadam doduše pod Sv nedjelju, ali i kod nas je koma, čini mi se oko 200 djece da je ostalo neupisano
Bas je ludnica s vrticima ove godine po svim gradovima. Starijeg sam u zg upisala bez problema prije 4 godine a roden je u 1. Mjesecu. Ove godine nema sanse bas za ovog rodenog u desetom. Nisu normalni
Ja se isto okvirno pridržavam toga po mjesecima
Ima mi logike
Nema potrebe da se nalivaju s vodom i time pune želudac 🤷🏻♀️
Moj bebac voli da pije vodu…do 17h sto popije,popije…poslije ne dam bas radi toga da ne optereti zeludac….ali sada ljetoo i topli bebama trebao kao i nama…pogotovu moj bebac samo 2 flasice od 235ml u 24h popije….tako da je meni super sto pije vise tecnosti jer jede 3 kruta obroka,izmedju toga smoki,keksice,monte itd….
Mozda ne bi bilo lose zamijeniti monte sa jogurtom ako pije tak malo mlijeka jer su potrebe za kalcijem velike.. mozes i voce dodat. Moj obozava takav vocni jogurt koji onda zamrznem i jede ko sladed. Super mu je fini desert a nema secera ni aditiva. Samo ideja
A sto je onda s bebama koje su na siki? Teo još nije probao mljecno, osim kefira dvije zlice i drugi dan,nije pokazao reakcije.Cekamo jos nalaz od alergo testa pa se bojim dati prije nego dodu naalzi
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ima mi logike
Moj bebac voli da pije vodu…do 17h sto popije,popije…poslije ne dam bas radi toga da ne optereti zeludac….ali sada ljetoo i topli bebama trebao kao i nama…pogotovu moj bebac samo 2 flasice od 235ml u 24h popije….tako da je meni super sto pije vise tecnosti jer jede 3 kruta obroka,izmedju toga smoki,keksice,monte itd….
Ja isto mislim da bi trebao vise mliječnog unosit U toj dobi
Umjesto tih užina da mu ipak daš još jednu bocu Ad-a
Ili bar jogurt?
Tu negdje tek s godinu dana , 11mj bi kao trebali doc na 500ml mlijeka
A tako nekako se uvode i međuobroci
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja planiram s 9mj krenut s 3 obrokom
On sad meni uz 2 obrok popije 750-800ml
Mlijeka
Kad uvedemo 3.obrok bude na nekih 600ml Ad
I onda mislim oko 11mj krenut prvo s jednim meduobrokom pa s godinu drugim
Tako da bi s godinu imao 3 obroka i 2 međuobroka
A sta se mlijeka tiče još godinama će ako bude ko braco piti mlijeko ujutro i navečer 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja planiram s 9mj krenut s 3 obrokom
On sad meni uz 2 obrok popije 750-800ml
Mlijeka
Kad uvedemo 3.obrok bude na nekih 600ml Ad
I onda mislim oko 11mj krenut prvo s jednim meduobrokom pa s godinu drugim
Tako da bi s godinu imao 3 obroka i 2 međuobroka
A sta se mlijeka tiče još godinama će ako bude ko braco piti mlijeko ujutro i navečer 😂
Ja sam uvela treci obrok prije 2 dana, rekla je ped slobodno, (sa 5 mj smo krenuli sa kasicama), kao bolje ce spavati, ne spava nista bolje 😂
Borna <3
Probat cu mu kao medjuobrok dati jogurt sa nekim vocem...aa s cime kombinujete kefir?
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ima mi logike
Mozda ne bi bilo lose zamijeniti monte sa jogurtom ako pije tak malo mlijeka jer su potrebe za kalcijem velike.. mozes i voce dodat. Moj obozava takav vocni jogurt koji onda zamrznem i jede ko sladed. Super mu je fini desert a nema secera ni aditiva. Samo ideja
A sto je onda s bebama koje su na siki? Teo još nije probao mljecno, osim kefira dvije zlice i drugi dan,nije pokazao reakcije.Cekamo jos nalaz od alergo testa pa se bojim dati prije nego dodu naalzi
Ako dojis na zahtjev, nemas brine sa cca 9mj mozes lagano jogurt i to. Ja kuham griz na mlijeku isto. Mi imamo atopijski, ali na mlijeko i jogurt nije reagirao
Probat cu mu kao medjuobrok dati jogurt sa nekim vocem…aa s cime kombinujete kefir?
Isto sa vocem. Ili zganicima/palentom. Prodinstam luk i npr ribanu tikvicu, na tome skuham zgance i kefir. Svi to jedemo
Ne pratim kolko pije iskreno.. dam na casu nakon krutog obroka i tu i tamo kroz dan ponudi. U setnji i tako.
Nego, cure iz zg koje idu u vrtic, kakvo je stanje? Mi na kraju placamo privatni od 1.09 cuvanje mjesta, ako ne upadnemo u gradski u 10mj
Mi idemo kod časnih. Krenut će sa godinu dana, neću ni tražiti gradski. Ja pripadam doduše pod Sv nedjelju, ali i kod nas je koma, čini mi se oko 200 djece da je ostalo neupisano
Bas je ludnica s vrticima ove godine po svim gradovima. Starijeg sam u zg upisala bez problema prije 4 godine a roden je u 1. Mjesecu. Ove godine nema sanse bas za ovog rodenog u desetom. Nisu normalni
Da, ja sam bila u totalnoj panici oko vrtića, uzasan mi je stres to stvaralo, jer znala sam sa u ovaj gradski neće upasti..
Doslovno sam skakala po kući od sreće kad sam je vidila na popisu kod časnih, i onda sam ih još zvala da. Mi potvrde 😂😂
Ček, koja ti je druga opcija osim upisa u 10.mjesecu?
Btw, ovaj gore recept mi zvuči fenomenalni, to ću probati odmah sutra 🙈
Moj bebac unese dovoljno AD-a...griz kuham na AD-u,cokolino dajem sa AD,imam jos nekih raznih vrsta tih gotovih koje pravim sa AD i plus 2 flasice od po 235ml i jedna nocna toliko ml( jos mi se budi jednom za tu flasicu), tako da mislim da je to oke...🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji