🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    05. Svibanj 2022. 11:17

daniella2207

Sunce7 nadam se da cete otkriti uzrok da se napokon rijesite tok dermatitisa.
    Jana25 ocito svi imamo te mlade kose puno,ja visoki rep nema sanse da napravim, muz mi kaze da sam ko einstein sva mlada kosa strsi na sve strane🤣🤣 ma super sad bar znas sta mu smeta a ti ces jos malo izdrzati dok dojis👍Sretan 8.minic Karlu🥳🥳🥳
    Buhtlica34 nisam mislila da moze smetati tako u kombinaciji,nadam se da je Mila i dalje super i da ste to brzo rijesili👍
    Endzrue puno zubica ima frajer,vec bi hodao veliki decko je to, drago mi je da ide na bolje i da ste to brzo rijesili uz antibiotik👍
    Ivona1505 pozdrav,pa Matej je bas vesela i zadovoljna beba,lijepo napreduje i voli papati,mi jos nemamo ni jedan zubic ali kada joj izadu cu joj s cetkicom i vodom malo prati,bez pasti za pocetak. Vi vec puno kasica,mi se drzimo skolski,jedna kasica 6 i 7 mjesec,kada napuni 8 cu drugi obrok uvesti mada pored ove moje vise nemozes nista jesti jer hoce i ona i krene stiskati se sva pocrveni od nervoze kad nedobije🤭 jucer muz jede sladoled i ona ga gleda s jezikom vani da bi i ona,dao joj je liz i poslije gotovo drama ide prema njemu zove ga,morala sam izaci van snjom da ga ne gleda🤣

Uzivajte dok ne pocnu zubici, on bude super raspolozen i smije se i sve i samo odjednom u jecanje i rukice u usta, zasad pomaze onaj pingvincic sto imamo za zubice, stavi se hladiti pa ublazi malo, ali morat cemo kupit neki gel kad ga bas posteno krenu muciti. I mi smo vec ubacili sa 4 mj jednu kasicu na dan, pa smo sa 5 mj dodali jos jednu i sad jos jednu. Iako mu nekad dam 4 pita mlijeko a 2 puta kasicu, a nekad bude 3-3. :)

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Mateja32
    06. Svibanj 2022. 14:52

Mi za sada iđamo 6 zubi,gore 4 i dolje 2..Mamice dali je tko na iz jadranova ili ljetuje tamo.Mi ovo ljeto idemo tamo s bebom.

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Maza2010
    06. Svibanj 2022. 16:09

Pozdrav svima, 
    Evo da se i mi javimo.
    U pon smo obavili uzv mozga po preporuci fizijatra, sve je ok, u uto je pedijatrica obavila sistematski i isto je zadovoljna. 
    Imamo 7kg i 66cm. Dobili smo zeleno svjetlo da krenemo sa krutom hranom.
    To smo danas odradili. Krenuli smo s tikvicom i bila je zadovoljna. Napravila sam nekih 30ml i to je pojela.
    Danas imamo i kontrolu kod fizijatranakon 2mj vježbica i nadamo se da će i to proći dobro.
    Ovaj tjedan nam je baš izazovan.
    Šaljemo puse svima.

🙋🏻‍♀️ 33g 🙋🏻‍♂️ 41g 👧🏼 3g

daniella2207
    07. Svibanj 2022. 22:55

buhtlica34

Jutro cure!
    Mila se još ne znoji, a ja joj i dalje oblačim kratki i dugi bodi. Doduše kod nas je tek jučer bilo 21 stupanj. Ali i puše dosta cilo vrime pa ja zbog toga još malo pazim.
    Koje kreme za sunce koristite za njih? Ja za sad nabijem šeširić na glavu, mislim naručiti onu alphanova +50 (sad je i na popustu u ljekarni salus da znate), ali evo još to kao nešto istraživam..
    A što se tiče ikea stolice, ja je opet nisam uhvatila. Čim sam dobila mail išla sam je naručiti, ali nisam mogla jer su količine bile male niti naručiti da mi dodje doma, niti da ja tamo pokupim. Nije mi jasno, šta oni naruče 10 tih stolica, pa ko uspije prvu kupit super.. Baš sam ljuta. Na kraju ću tu poslovnu kupiti, i tak me nije briga to mi je za kod mame kad odem, za doma sam joj uzela neki dan od maxi cosi mou.

Mi jos ne koristimo kremu za sunce,ima sesiric i bude u kolicima i tada uvijek prospava setnju ali bas u zadnje vrijeme gledam koju uzeti..
    Sto se tice ikea stolice ja sam je narucila i stigla mi je vec jucer,ja sam ovaj put pustila broj mobitela da me obavijeste jer mail nikad ne vidim odmah,i narucila sam normalno. Danas sam je probala staviti u nju i sva je sretna,sada jos razmisljam dali mi treba neka bolja ili je ok i ova tih 10-15 min dok pojede. Svakako mi treba jedna i kod sveki pa cu razmisliti jos.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    07. Svibanj 2022. 22:59

Zara, DadaRi i Missy88  nema vas dugo,ako nas citate sretni minici bebama🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    07. Svibanj 2022. 23:00

Opet sam u zaostatku 😢 
    Otkad ne spava na meni preko dana nemam onih 4 * pola sata za surfanje 😅
    Zadnjih 10 dana je Luki svašta nešto postigao od papanja nogica, do vojničkog puzanja i pokušavanja podizanja četveronoške , samo ne uspjeva se zadržat u tom položaju nema još snage 😅👏🏻👏🏻 
    Usnama čini zvuk poljupca a nas imitira s pljuvanjem i prduckanjem usnama, presmiješan je 😂
    Bijele mu se desni gore pa mi se čini da bi nam mogle i gornje jedinice uskoro. 
    Ugl nam je lipo vrime i puno smo vani 😌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Svibanj 2022. 23:02

Čestitam preskočene minice Teu, Leonu, Sanjalice tvom dečku, Karlu, Lani,Lari…
    Missy našoj prvorođenoj nek je sretan veliki 9. Minic 🌈😍🥰 javi nam seeee 

Sanjarka88
    07. Svibanj 2022. 23:15

Sunce aaa ona već plješće rukicama 😍😍😍👏🏻 
    Bas muku mučite a alergijama 😢😢😢
    I moj se puno znoji 
    Jana joj nadam se da šuti zbog ovog motoričkog napretka koji sad prolazi…. Od malog brbljavca jedino Vice ej i to je to 😬
    Mia jel tvoj opet počeo pričati? 
    Endzrue kako je lip! 😍💙 bravo za dobre noći i nek tako i ostane 💪🏻
    Mateja ajme njega sastavili zubići sa svih strana 
    Ivona ooo eto te, neka ☺️ Matej je narastaooo i kosicu ima 🤩
    Maza drago mi da si se javila 😌 i Korana lipo rasteee i Papa ☺️ Super za dobre preglede 💪🏻
    Buhtlica ja sam jučer naručila tu Alphanova -mlijeko 50spf

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    08. Svibanj 2022. 05:33

Jutroo cureee...koji pempas koristite bebicama a da ujutru buduu suhe,tj. Da pempas ne propusti 🤷‍♀️🤔🤦‍♀️ ili moram da ga presvlacim u toku nocu?🤦‍♀️ 
    Mi definitivno danas prelazimo na br 2 AD-a...on pored 2 cvrsta obroka trazi svaka 3h da jede flasicu...pije 200ml...popije 6 flasica dnevno + 2 cvrsta obroka....mslm da je to previse...u noci mi se budi 2 puta da jede u 2h i u 5h...mislim da ga br 1 vise ne moze zasititi pa smo odlucili preci na br 2....
    Sretniii miniciii svim bebiicamaaa ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mateja32
    08. Svibanj 2022. 07:24

Jutro, meni Teo nocu ne spava nikako i to traje vise od 2 mj. Stalno se budi sisu trazi do 5 puta,nekad se jedva ustanem a budi se u 7,preko dana jednom do dva puta odspava po 45 min.Sto vaše bebe mogu s 7 mj? Motorika,Teo za sada trpa noge u usta,okrece se s leda na trbuh,pokusava i obratno nekad uspije.Dok je ma trbuhu odize se na ruke..Dali je istina da cure to prije svladaju ? On još nemože samostalno sjediti,ne puza samo guzu odiže,rotira se

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.