Bokić curke,
Hvala vam na čestitkama od slavljenice
https://ibb.co/wNy6yvF
Inače, Mila je puno bolja zadnja sva dana, bolje dosta spava, vratila je onaj svoj dugi prvi spavanac, poslije se još malo mucimo ali doći će to na svoje. Valjda..
Sanjarka, nema zubića još 🙄 sad kad ono tek za misec dana izbije 😅🥴
Mi imamo pregled tek 16., ali jutros smo je vagali doma i ima 7.400 😂 prava buhtlica 🙈
Sretni minići SamoMalo i Keto 🥰🎉
Sretan dan zena, zene🥰🥳
I sretni minici nasim bebuskama🥰
Sweetdream prava curka🥰 mi imamo atop.derm na vratu i bas se borimo s tim.🙄 ja sam ga imala do prve god i onda se vratio nakon 20god.
Keto, buhtlica koji medovi!😍
Sanjarka bitno da je Luki bolje😘
Sunnce kod nas muž to ima samo nismo znali ds je to to do sad, znam da mu se koža uvik ljuštri i crveni al on nikad nije znao zašto je to jer nie išao dr, tako da sad smo saznali 🤦🤦 rekao nam je ugl da mažemo ovom kremom šta smo dobili i vidiću još nešto šta bi moglo pomoći
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Sunnce kod nas muž to ima samo nismo znali ds je to to do sad, znam da mu se koža uvik ljuštri i crveni al on nikad nije znao zašto je to jer nie išao dr, tako da sad smo saznali 🤦🤦 rekao nam je ugl da mažemo ovom kremom šta smo dobili i vidiću još nešto šta bi moglo pomoći
Čula san da je ona obična hidratantna sa ceramidima super, CeraVe ima takvu pa baci oko na recenzije.
A čekaj, nisan skontala zašto se odgodili cjepivo?
Mi prijavljujemo prvu kašicu!
Domaća brokula iz noninog vrtla.
https://ibb.co/hDXHg8G
https://ibb.co/tHR8B3R
SamoMalo,Keto i Buhtlica34 sretni minići ,fotke su super bebice bas rastu😍
Buhtlica34 pa Mila je stvarno jedna mala buhtlica,7400 s 4 mjeseca dobro ona papa😀😉
Tracy poklon od Leonah je wowww😍...prva kašica iz noninog vrta👏, i nasi nonici su posadili svega za unuku,malo domaceg dobro ce im doci👍kako je prosla brokula,jeli htjela jesti?
😀
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mi smo s pregleda, Lana ima 6.400 kg i 65 cm . Pedijatar kaze da je sasvim jedno zdravo i veselo dijete, da dobro napreduje. Rekao nam je da ima blagi dermatits i da se nada da se neće proširiti, već da će nestajati njenim rastom i da mažemo čime već jesmo. Inače ima osjetljivu jako kožu na svog tatu pa zato, i cijepivo smo odgodili za idući mj. 😊
Prava cura😀 nadam se da ce vam se povuci s rastom,neznam s cime je kupas inace znam da je moja prijateljica uvijek koristila neke posebne sampone za maloga jer je imao blagi dermatitis kao beba i poslije mu se to skroz povuklo.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
SamoMalo,Keto i Buhtlica34 sretni minići ,fotke su super bebice bas rastu😍
Buhtlica34 pa Mila je stvarno jedna mala buhtlica,7400 s 4 mjeseca dobro ona papa😀😉
Tracy poklon od Leonah je wowww😍…prva kašica iz noninog vrta👏, i nasi nonici su posadili svega za unuku,malo domaceg dobro ce im doci👍kako je prosla brokula,jeli htjela jesti?
😀
A kao je, zanimljivo joj je bilo, sama je žlicu u usta stavljala ali ništa ona još ne kuži di triba šta uć 😂 ali od 10 žlica ja bih rekla da je jedna žlica u nju baš završila. Vidit ćemo u kakici valjda jel ulazi šta ahaha. Bilo je par gag refleksa, baljenja, pljucanja, i više brokule je bilo po meni nego u ustima joj ali rekla bi da je prošlo odlično! Korak po korak 🥰
Boook cure, opet ja nakon sto godina se javljam. Uhvatila vremena dok tata i sin spavaju. Sretan dan žena svima i sretni minići svima koji su imali! 🥳
Mi nemamo nista specijalno za prijaviti, osim laganog ulaska u skok. Nervozan je dosta, pogotovo predvecer i bas se tesko uspavljuje. O promjenama raspolozenja necu ni pisati. Cas se smije, cas pocne tuzno plakati. E da, dermatitis je prosao i koza mu je sada super.
Sweetdream15, ma koja slatkica! Outfit je top! 🥰🥳
Bravo, Lana super napreduje. Nadam se da ce dermatitis brzo proci.
Jana, ja valjda nisam jos dobila mengu. Imala sam neka tockasta krvarenja, ali to je bas jako malo bilo, par kapi kroz par dana. Ginekolog smatra da je to moguce zbog manjka estrogena jer dojim.
SamoMalo, Andro spava ful malo. Sad nekako jos i manje nego prije jer mi nece vise spavati ni u kolicima. Kad bi zbrojila sve preko dana ne znam jel bi skupili 2-3 sata. Preko noci je za sada ok. Strepim od skokova i regresija trenutno. 😵
Tracy, predivni pokloni! Tonka ce biti preslatka, a ti mozes obaviti lagani beauty spa tretman. Bravo Leonnoah. 😍🤩 I bravo za prvu kašicu, super to njoj ide. 🥦
Keto35, lijepa nasa Nina. Bas je če-če. I sretan minić!!! 😍🥰
Buhtlica, bas je buhtlica ta tvoja mala Mila. Obraščići su stvoreni za stipanje. Sretan minić! 🥰
Daniella2207 i ja sam mami rekla da za ovu godinu planira velike sadnje povrca za kašice. Samo sto ce to sve doci na ljeto tek, a do onda cemo se morati nekako snalaziti. Inace uvijek ima hrpetinu raznih tikvica i prosle godine su joj super uspjeli batati. Imala je narancaste, bijele i ljubicaste.
Večer ekipa 🙌
Opet ja čekam vrijeme za atb 🤣
Sinoć ga je popio i nastavio odmah spavati, nadam se i večeras da će biti tako.
Bili smo kod dr. Danas na kontroli. Frajer se tamo okrenuo na trbuh kao da to svaki dan radi 😳😅 zaglumio malo haha 😅
Moram popratiti ga s obzirom da ima proljev , a i prije atb je imao par dana mekse stolice par puta na dan, ja sam mislila da je od silne sline. No evo, vidit ćemo. Ako potraje, moramo stolicu nositi na analizu.
Ima ravno 6kg 😊
S dohranom krećemo s točno 5mj. S obzirom na njegovu stalnu glad i 7 boca dnevno.
Sanjalice a koliko boca dnevno ti popije?
Moj pije 130ml svako 2-2ipo sata 🤷🏻♀️
Tracy ne mogu se nadiviti poklonu 😍🤩 a čupavica nasa jedeee 🥦
SweetDream sretan veliki 5. Nećakinji 🥳
Lana je velika cura već 😊
Nina i Mila su nam 😍😍😍 sretni minići cure ♥️ i Oliveru sretan veliki 5. 🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji