Evo da se i mi malo javimo. Pošto smo krenuli na blw od početka zadnja 2 dana baš lijepo grabi i stavlja u usta. Počelo ga je zanimati šta se to servira tako da si pojede dovoljno koliko ima strpljenja. Pokušavam tempirati da je sat vremena iza sisanja a opet da nije pred spavanje. Unazad 2 dana se napokon i spavanje unormalilo tako da se nemam na šta bunit. Počeo se povlači s rukama ko vojnik tako da dođe do svega šta si zamisli. Obožava seku i jedva je čeka vidjet kad stigne iz vrtića. Obostrana je to ljubav skrika i vika. Baš ih je lijepo vidjet. Tata nam je počeo radit. I borimo se svaki dan sad obvezama.
Tracy čitala sam baš po internetu i tražila recenzije, naletila samm na babylove ultra sensitive ulje i kupku da recenziraju jer je hidratantna i za osjetljivu i suhu kozu podloznu alergijama i jos ness.. ugl pa sam kupila
I koristimo Belderm kremu u belobazu po preporuci pedijatrice, tim smo mazali noge i povuklo se u flekice svijetle, pa sad moram po licu i leđima mazati.🙂
Daniella do sad sam koristila johnsons ulje i becutan šampon al evo kupila sam danas ovo šta sam navela Tracy pa ćemo vidit.
LadyD hvala ti, i mi se nadamo da hoće. Je napredna je beba, pedijatar je jako zadovoljan 😊
Sanjarka hvala tii ❤️ doslovno veliki, jer odrasla je prebrzo i ona i seka koja ima 6 😳
Ii daa pedijatar je rekao da se nadziru zubićii, tako da dobro sam vidila 😅
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Pozdrav svima i od mene. 😊 priznajem da vas nisam sve uspjela pohvatati, A je bila bolesna i bilo je veselo. Imali smo epizode gusenja slinom, dobila je svoj prvi antibiotik. 😩
SamoMalo nadam se da ste i vi sad ok 🤗
Propustila sam hrpicu minica pa cu samo kolektivno cestitati 🥳 i nadati se da cu drugi mjesec bolje popratiti. 🙈
Tracy woohoo za uspjesan pocetak dohrane! 😁
Pojma nemam sto sam vise htjela komentirati tako da vam zelim laku noc! 😆
Tracy ma sigurno je pojela nesto a i njoj je bilo zanimljivo i prvi susret,pomalo ce ona to😉
LadyD drago mi je da se dermatitis povukao jos da taj skok prođe i onda si na miru😀 da tako i mi za sada nemamo nista ali na ljeto ce biti povrca,ajde bolje i tada kad vec imamo mogucnosti nesto svoje.
Sanjarka88 haha bas je frajer,on je htio pokazati doktoru da zna😁 pa mozda je i najbolje da date stolicu na analizu da se provjeri ako vec par dana ima proljevastu,nadam se da ce brzo ozdraviti🤗
Endzrue super za blw i da hoce tako papati, a to druzenje brace i seke vjerujem da je prelijepo ih gledati kako se vole🥰
SweatDream nadam se da ce ovo sada pomoci🙏
Mišić nadam se da ste bolje i da je antibiotik pomogao,a ove epizode gusenja slinom nemogu ni zamisliti kako je bilo😔😔
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Večer ekipa 🙌
Opet ja čekam vrijeme za atb 🤣
Sinoć ga je popio i nastavio odmah spavati, nadam se i večeras da će biti tako.
Bili smo kod dr. Danas na kontroli. Frajer se tamo okrenuo na trbuh kao da to svaki dan radi 😳😅 zaglumio malo haha 😅
Moram popratiti ga s obzirom da ima proljev , a i prije atb je imao par dana mekse stolice par puta na dan, ja sam mislila da je od silne sline. No evo, vidit ćemo. Ako potraje, moramo stolicu nositi na analizu.
Ima ravno 6kg 😊
S dohranom krećemo s točno 5mj. S obzirom na njegovu stalnu glad i 7 boca dnevno.
Sanjalice a koliko boca dnevno ti popije?
Moj pije 130ml svako 2-2ipo sata 🤷🏻♀️
Tracy ne mogu se nadiviti poklonu 😍🤩 a čupavica nasa jedeee 🥦
SweetDream sretan veliki 5. Nećakinji 🥳
Lana je velika cura već 😊
Nina i Mila su nam 😍😍😍 sretni minići cure ♥️ i Oliveru sretan veliki 5. 🥳
Nekada 5 nekada 6...ali ne popije uvijek sve iz flasice...nekada je to 150ml nekada 160ml...ali poceo mi i traziti i na svaka 3h...a do sada je jeo na svaka 4 do 5h,a sada mi trazi svaka 3h....
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Tracy i zaboravi jučer reći, odgodili su nam cijepivo jer je bila pozitivna na covid pa mora proći mjesec dana od tog
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Trudim se popratit vas, ali jednostavno ne stignem nikako nadoknaditi zaostatke. Jednostavno mi se puno stvari nakupilo zadnjih par mjeseci. Ako se odlucite napraviti kakvu grupicu na faceu ili ista slicno pliz javite, mogla bi se tako vise ukljuciti ❤
Vidim da su neki vec krenuli s dohranom. Ja pomalo gledam hranilice i nikako se odluciti. Pisite koje ste vi odabrale pa da malo bacim oko.
Vanesa mi se mijenja naocigled, 14.imamo sistematski pa me bas zanima koliko je narasla. Koje velicine nose vase mrve? Moja sa punih 4 mjeseci evo presla vec na vel.68, a ja ljetno sve kupila 74. Sad se bojim da ce joj biti maleno do tada.
Kako im olaksavate te zubeke? Jucer su ga toliko mucili (jedan dio je vani) da sam mu dala cepic i onda se smirio, gel nije pomagao, gricke, hladna vlazna gaza, prsti, sake nista 😣😵 ne bi mu bas svaki put cepic davala..
Curke, Mila je dobila poklon od svoje forumske kume Lorre, I vrlo je sretna, kao što možete vidjeti na slici!
Draga Lorre, hvala ti puno na poklonu za Milu i mamu 🥰🥰
https://ibb.co/NVgHTqf
https://ibb.co/Cm6020X
Trudim se popratit vas, ali jednostavno ne stignem nikako nadoknaditi zaostatke. Jednostavno mi se puno stvari nakupilo zadnjih par mjeseci. Ako se odlucite napraviti kakvu grupicu na faceu ili ista slicno pliz javite, mogla bi se tako vise ukljuciti ❤
Vidim da su neki vec krenuli s dohranom. Ja pomalo gledam hranilice i nikako se odluciti. Pisite koje ste vi odabrale pa da malo bacim oko.
Vanesa mi se mijenja naocigled, 14.imamo sistematski pa me bas zanima koliko je narasla. Koje velicine nose vase mrve? Moja sa punih 4 mjeseci evo presla vec na vel.68, a ja ljetno sve kupila 74. Sad se bojim da ce joj biti maleno do tada.
Ja ću vjerovatno uzeti kinderkraft enock za doma, a onu ikei u ću uzeti za kod bake, plus ono za noge što je Tracy spominjala za tu ikeinu.
Mila isto sad nosi 68, iako to ovisi i čija je robica, npr hm koji je obilatiji još nešto i može 62.
Ali sad bi oni trebali sporije rasti, pa ti 74 bude možda i mogao sad kad zatopli.
Sortiraj odgovore
Najstariji