🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    06. Ožujak 2022. 19:25

Opa...znaci ima nas bez menge 😶😶 iskreno, vise sam i zaboravila kako je imat..prosla je godina i 3 mj od zadnje hahah. Bot ce mi cuno kad dode 😅 Karlo ne sisa vise toliko cesto. Jednom u danu i po noci se tjesi, tako da ju ocekujem uskoro 🤷‍♀️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tracy_
    06. Ožujak 2022. 20:22

Ni ja nisam dobila, zadnja bila daleke 12.12.2020. 🙈

daniella2207
    06. Ožujak 2022. 22:08

Evo i mene nakon par dana,bas sam imala puno obaveza,cijeli tjedan sam vozila gore dole iz pule u rijeku tatu doktorima,pa sam bila i umorna i zabrinuta i svasta jos nesto..
    Mi za prijaviti nemamo nista posebno spavamo normalno po 8-9 sati u komadu,poceli smo nozne prstice stavljati u usta tako da su nam noge u zraku stalno😅 i pokusava se sama dizati u sjedeci polozaj ,kada uopce mogu biti u sjedecem polozaju,ona je bas jaka sama se odize😁
    S dohranom planiram poceti s 6.mj. streberski po planu 3 dana svaku namirnicu ali vjerovatno cu odustati brzo od plana pa cemo kombinirat svakako😁
    Angelly,Jana,Zara sretni minići malo u zakasnjenju.
    Zara prvi zubic je tu,čestitaaaam🦷🥳
    Sweatdream super je taj babygim...a ova fotka za 4 minic je preslatka. Di si kupila ovu masnu na tockice prelijepa mi je😍?
    Sanjarka88 nadam se da je sada bolje,vjerujem da ti nije bilo svejedno kada si to gledala☹
    Jackie27 bravo za okretanje👏
    Ponosna.mama Sretan 4.minić Lari, velika je to cura vec😍
    Jana25 nisam ni ja jos dobila ,mada ja i ne dojim puno,jer kombiniram ad i dojenje,bas se i ja mislim svi pisu da su dobili ali sada vidim da nas ima.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SweetDream15
    06. Ožujak 2022. 23:58

Daniella naručila sam od jedne gospođe iz Splita, ima svoju str na instagramu i facebooku zove se: mamitamother by Anamaria Sablic. Žena izrađiva preslatke stvari: mašne za bebe,vezice za dude, barbarine, gumice za kosu, trake za kosu za mame. Ugl ima preslatki stvari i može se komb isto za bebu i mamu vidjet ćeš. 😊

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

daniella2207
    07. Ožujak 2022. 06:23

SweetDream15

Daniella naručila sam od jedne gospođe iz Splita, ima svoju str na instagramu i facebooku zove se: mamitamother by Anamaria Sablic. Žena izrađiva preslatke stvari: mašne za bebe,vezice za dude, barbarine, gumice za kosu, trake za kosu za mame. Ugl ima preslatki stvari i može se komb isto za bebu i mamu vidjet ćeš. 😊

Bas cu pogledati,hvala ti...stvarno je preslatka ova masna😍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

sanja0508
    07. Ožujak 2022. 14:32

eeej curke. evo i mene. dosta sam propustila, ali procitala sam sve. Sretan minic svim bebicama koje su imale i mi smo jedni od njih....no mene su ova 4 mjeseca bas deprimirala hahahha bas rastu i vrijeme leti kao ludo. Kada pomislim da cu se kroz 8 mjeseci vratiti na posao muka mi je. Uopce ne znam kako cu ja to uspjeti, kako biti bez njega i kako sve stici. Misli li koja od vas na to ili sam ja jedina luda? 😂 kako cete se pokriti baka servis/jaslice/tete cuvalice? Sta ste mislile?  Nama su bake i dide mladi, svi rade. Upisi u jaslice su vec sada u 5 mjesecu (valjda), za tete cuvalice se moram raspitati. Bas sam u nekoj fazi da me to muci (mozda je to neka pms faza) 😂😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

SamoMalo
    07. Ožujak 2022. 16:07

Evo i nas, pakleni tjedan iza nas. I mali i stariji imali temp do 40, ali evo, proslo bez komplikacija, neka viroza. Nos, kasalj, grlo.. sad i muz boluje, ja se drzim 
    Kod nas osim bolesti nista novo, mali se priprema za puzanje (dize guzu) i vjezbamo non stop.
    Kolko vasi ukupno spavaju prek dana? Moj spava oko 4, 4i pol h i bojim se da to utjece sto noc lose spava.. budan je cca 2 sata i ak ga dulje drzim bas se muci

SweetDream15
    07. Ožujak 2022. 18:37

daniella2207

SweetDream15

Bas cu pogledati,hvala ti…stvarno je preslatka ova masna😍

Nema na čemuu, jee preslatke su ovake s točkicama 🤭 jaradije bi ii ja nosala
    Sanja virujem ti vrijeme brzo teče i ja čim vidim kolko je napunila, gledam kolko je još do posla 🤣
    Mi ćemo bebu u jaslice, moji bi ju mogli čuvati pošt je tata u mirovini a mama većinom na bolovanju al imaju već mlađeg brata + stara senilna baka pa se ne želim obvezivat mogu li ili ne.  Ja svakako radim većinom manje od 8h pa uvik ću ju ranije skupit. A nekad kad nemora ić neće i tjt 😊
    Samomalo nadam se da muž brzo ozdravi i da ti nećeš pokupiti 🤞 moja spava kako kad nekad svaki dva sata zaspe po pola 20-30min i tako par puta na dan, a nekad kao danas popodne 4 h u komadu odspava s tom da je jutros još sat ipo odspavala 🙄

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

daniella2207
    07. Ožujak 2022. 19:25

Da vrijeme bas leti ni ja nemogu vjerovat da se za 6 mjeseci vec vracam raditi😵
    Pa ja jos uvijek razmisljam kako cu ali mislim da cu je pustiti jos godinu dana doma svekar,svekrva i moj tata su u mirovini pa se nude da bi je oni cuvali jos godinu dana,tako da vjerovatno cu je pustiti da izbjegnemo malo te vrticke bolesti bar dok je jos tako mala.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    07. Ožujak 2022. 22:06

Večer cure 😊

Ja čekam 11h da mu dam atb, nadam se da ga necu razbuditi 😅
    Inače je dobro, od jučer ujutro nije imao temp. Danas je konačno dobro raspoložen ♥️
    Bas je bilo izazovno 
    Jackie bravo za naseg M. Kako se on lipo okreće u oba smjera odmah 🥰
    Ponosnamama koji bombon je ta naša nevista 😍
    Mia ja se nadam do njegove 3. Izdrzat sa tom naknadom 😓 sretno nam 😅
    Zara čekamo proljetnu slikicu 🥰
    SweetDream kako je slatkaaaaa 😍😍😍
    Buhtlice jel zubić izvirio van? 😊
    Jana druga beba u najavi? 😁😁
    Karlo je komad dečka 🥰💪
    Daniella nadam se da je tata dobro 🤗 bravo za papanje nogica 🙌🙌🙌
    Sanja meni je ovaj put porodiljni 3 godine pa se vise ne mislim puno 😅 no starijih dvoje su išli u jaslice ( privatne u kojima se mozes upisati kad god)
    SamoMalo 😳😳 40! 😫 Dobro da je proslo 👍 
    Super za dizanje guze , bravo! 💪
    Moj spava prosjek 2ipo sata preko dana. Budni prozori su mu oko 2h, no spavanja su kratka 
    Missy sretan veliki 7. ( Ajmeee) minić Lani 😍 daj sličicu da je malo vidimo 💜

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.