🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    06. Ožujak 2022. 10:17

Jutro cure 🥰
    Sunce sretno s prebacivanjem na AD, nadam se da ćete naći kombinaciju koja vam paše! Dojit obožavam, izdajanje mrzim iz dna duše 😌 tako da te razumijem i ja 😁
    Angelly daa, ne možeš vjerovati kako se brzo usavrše u nečemu! Mala čuda prirode 😍
    Sanjarka hvalaaaa 💙 Jakov šalje puse nazad našem Lukiju uz nadu da će tempica skroz pasti 🥰
    Jackie bravo naš jaki M!! Bio je jako vrijedan preko vikenda 😁💙
    Mi ćemo stavit slikicu ako se uspijemo poslikat, uvijek kasnimo. Sad će bit neka cvjetna tema u skadu s prvim mjesecom proljeća 🥳 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

SweetDream15
    06. Ožujak 2022. 10:31

Ponosnamama hvala i tvojoj Larii ❤️
    Pokloncic sretan 4 minić i tvojoj Emi 🍀🥳
    Zara sretan 5 minić Jakovu 🥳🍀

Mi ćemo se photosešnirat popodne, sad smo ponovo uspavani jer smo se probudili u 8h : https://ibb.co/bN8QtDn 🤭 tako daaa ja odo sredit po kući šta imam, popit kavu na miru, popodne imamo goste i tjtt 😄

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    06. Ožujak 2022. 10:32

Ponosnamama zaboravih nadodati , malena je preslatka ❤️ prava frajerica 😎

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• buhtlica34
    06. Ožujak 2022. 12:26

Jakša, Lana i Lara, sretni vam minići 🎉🎊❤️
    Jackie27 bravo našem bebaču na okretanju 🎉
    Mi smo sinoć malo bolje spavali, jutros čak do 7.15! Upravo je u tijeku drugi dnevni spavanac, lakše sam je i uspavala, tako da mi se čini (a i nadam se) da stvari idu maaaalo na bolje!
    Također mislim da sam napipala zubić, pa ćemo danas počet mazat sa gelom, jer ona izjede ruku i sve igračke.
    Mi smo malo u gužvi s nekim family stvarima, tako da upadnem ovako kad stignem.. 

Jana25
    06. Ožujak 2022. 12:46

Sanjarka zao mi je zbog malenog, nadam se da je sad vec bolje 🤞🤗❤
    Sretni minici svima koji slave 🥳😊❤
    Kako te bebe rastu pa to je cudo 🥺🥺
    Sto se buce tiće 71cm i 8,400g ovaj put jedna pikica u nogu i popio zadnju dozu rote. Nije imo temperaturu.
    Zubića nema ni na vidiku...
    Vidim da ovdje neki odu na baby no.2 😁😁 Sanjalica sretno!!! Brzo nam popiski ➕️
    Mene skroz hvata nostalgija za novorođenčetom🙈 ovisna o bebama 😆 nego, jesam ja ovdje jedina koja nije dobila mengu?😶

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

SweetDream15
    06. Ožujak 2022. 13:14

Ii evooo da vam predstavimm gđicu u novom izdanju: https://ibb.co/c64Kj5P 😅🍀❤️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• sunce7
    06. Ožujak 2022. 13:23

Svim bebicama sretno😍😍😍
    Ponosnamama ko med🥰mi vise nismo tako tamni, a bas sam mislila bit ce crnokosa😂
    Zara joj sveta sisa😂 i neki dan sam probala opet sa sisom al traume i njoj i meni 🤣 nadam se evo da cemo kroz mjesec dana uspjeti s AD-om, jutros dva guca, nocas kroz san 10 ml😂 takva ce sigurno biti i sa kasicama. Ali naoruzali smo se strpljenjem😂
    Sweetdream slatkica🥰
    Jana ja jos nisam dobila, ocekujem cim se prestanem skroz izdavat.🙄
    Sanjarka nadam se da je Luki bolje😘

• sunce7
    06. Ožujak 2022. 13:24

*izdajat🤣🤣🤣

• Mia38
    06. Ožujak 2022. 14:32

Jana25

Sto se buce tiće 71cm i 8,400g ovaj put jedna pikica u nogu i popio zadnju dozu rote. Nije imo temperaturu.
    Zubića nema ni na vidiku…
    Vidim da ovdje neki odu na baby no.2 😁😁 Sanjalicasretno!!! Brzo nam popiski ➕️
    Mene skroz hvata nostalgija za novorođenčetom🙈 ovisna o bebama 😆 nego, jesam ja ovdje jedina kojanije dobila mengu?😶

Nisi, ni ja nisam...
    Sanjarka nadam se da je temp iza vas

Mateja32
    06. Ožujak 2022. 17:28

Jana25

Zubića nema ni na vidiku…
    Vidim da ovdje neki odu na baby no.2 😁😁 Sanjalicasretno!!! Brzo nam popiski ➕️
    Mene skroz hvata nostalgija za novorođenčetom🙈 ovisna o bebama 😆 nego, jesam ja ovdje jedina kojanije dobila mengu?😶

Ni ja još nisam dobila nju,dojim od početka i vjerojatno je do toga... Meni je nekako bolje ksd je ona prisutna,pa si mogu računati plodne i neplodne dane..

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.