🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    05. Ožujak 2022. 10:16

Sanjalica bit će. Samo polako i hrabro. Sve znaš već 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    05. Ožujak 2022. 10:17

Sunce nećemo se radovat pre rano hhhha
    Možda me pogodi za koji dan 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    05. Ožujak 2022. 10:27

bumac95

Sanjalica bit će. Samo polako i hrabro. Sve znaš već 😅

Daaaaa tek sam krenula u akciju 🤣🤣🤣 polakooo dok moj bebac malo naraste bit ce hehehe 😊

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lorre
    05. Ožujak 2022. 14:01

sunce7

Bumac blago ti se za regresiju😫 tocno zavidim😂
    Bravo za Nikicu😍 i mi se ovih dana kanimo sa izdajanja preci na Hipp nadam se da nece protestirati🤦‍♀️ Izvadi mi dusu to izdajanje😂
    Dohranateska tema za komentiranje😂 svatko po sebi.
    Ugodan vikend cure😘

Tako i ja svaki dan kažem da ću uskoro prestat s izdajanjem pa nikako 😂 ali točno to, izvadi dusu 🤣

Baby N 💙

• sunce7
    05. Ožujak 2022. 15:16

Lorre sestro po mukama🤦‍♀️😂😂 evo ja danas probala Hipp pre jer je ono ko najslicnije majcinom al nece ni da primirise to je nevjerojatno🤦‍♀️ Mrstila se po ure, nakon toga majcino eksiralq🤦‍♀️ Probat cu joj opet sutra to, ako ne neko drugo. Ali meni ovo ima i cudan miris🙄 ima li neki neutralno?😂

Sanjarka88
    05. Ožujak 2022. 22:34

Večer drage žene 😊

Mi smo zakurili sinoć, nasa prva tempica 😟
    Nije išla preko 38,6 , ako je vjerovati digitalcu jer mi je obični odbio poslušnost 🙄
    Taman sam mu stavila čepić, čekam da osjetim da djeluje da ga spustim na spavanje.
    Bili smo na dežurnu pedijatriju. Sve Super osim tog prokletog punog nosa, izgledno da mu se to upalilo unutra pa smo dobili atb. 
    Eto, veselo ugl 
    Endzrue bravo za motorički napredak, pripreme za puzanjeee 🥳 nek skok čim prije prođe 😊
    Angelly i vama bravo za novo usvojene vještine 😊
    Mi smo ovih dana puno plačljivi i nervozni pa je sav napredak ostao po strani 😅
    CarpeDiem lijepo da Ellie prati svoje vrsnjake 🥰 bravo curo! ♥️ 
    Dohrana - i ja sam više štreber tip i volim se ponašati sukladno smjernicama, doduse ne u potpunosti no približno da. S dohranom ćemo krenuti s 5mj jer je uvik
     gladan i mlijeko mu očito nije dovoljno. 
    Sanjalica bit će već, pomalo 😊
    Sunce sretno s ad! 💪🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Ožujak 2022. 06:24

Jutro 🙌
    Naspavane? 😊
    Mi konačno jesmoooo 🥳🥳🥳
    22-6 , evo pojeo i nastavio 👍 sve se potiho nadam da ipak nije bila regresija nego da je zbog bolesti pa mu sad čepić pomogne 🤞 vidit ćemo
    Mrvu je topal, vidit cemo sta kaze tempica kad se probudi. 
    Zara nasem predivnom frendu Jakovu Sretan veliki 5. Minić 💙📸
    Lara i Lana nek vam je sretan 4. ! 😍😍📸

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tratinčica12
    06. Ožujak 2022. 07:42

Dobro jutro svima 🌼
    Nama je noć prošla bez buđenja. Probudio se jutros malo prije 6. Prvi spavanac u tijeku 😃
    -
    Prijavljujem uspješno okretanje sa trbuha na leđa i nazad. Već danima se muči, dođe do boka, zadrži se malo ali bi se vratio nazad.
    Jutros je uspio 🎉🎉
    Bio je na podlozi na trbuhu i samo što sam se okrenula na 10 sekundi, bio je leđima 😃 
    Onda smo ga pratili malo dok  nije opet uradio.
    Jučer sam ga našla isto na parketu poree podloge na leđima, a bio je na trbuhu prije. I tada je uspio valjda slučajno, jer nije ponavljao tijekom dana više 😊
    -
    Sretni minići našim bebicama! 🍀🍀🎉🎉💙🦋🌸❤❤

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• ponosna.mama
    06. Ožujak 2022. 10:10

Jutro ekipa 😊
    Mojoj curi je danas 4 mjeseca 🎉🎉🎉
    Sinoc 4 buđenja, makli smo se bar sa 6-7 🙈
    Sretni minici Lani i Jakovu 🥰😘
    Evo vam par slicica da vidite kako cura raste..
    https://ibb.co/H7R8Tfs
    https://ibb.co/T1BBQRZ
    https://ibb.co/MGmtDbj
    https://ibb.co/99fZwys

• Mia38
    06. Ožujak 2022. 10:16

Jutro! 
    Mi bas i nemamo sto prijavit, sve je isto... vristanje u jajetu u autu na najjace jucer.... za zakljuciti je da je moje djete kucni tip 😒 
    U utorak kontrola kod neuropedijatra a u petak druga doza Rotarix.
    Neki dan mu se na obrazu pojavila mala crvena mrljica, izgleda kao lisaj. Mislila sam da ce proci al ne prolazi.... vidjet cu s ped sta s tim.
    Odlucila sam da cu, ako dobijemo dijagnozu hipertonusa i ako s tom dijagnozom mogu dobiti produljeni porodiljni ostat doma s njim jos jednu godinu. Iako je navodno naknada samo 2200 al snaci cemo se nekako... vec razmisljam o tome 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.