Večer cure 😊
Ja čekam 11h da mu dam atb, nadam se da ga necu razbuditi 😅
Inače je dobro, od jučer ujutro nije imao temp. Danas je konačno dobro raspoložen ♥️
Bas je bilo izazovno
Jackie bravo za naseg M. Kako se on lipo okreće u oba smjera odmah 🥰
Ponosnamama koji bombon je ta naša nevista 😍
Mia ja se nadam do njegove 3. Izdrzat sa tom naknadom 😓 sretno nam 😅
Zara čekamo proljetnu slikicu 🥰
SweetDream kako je slatkaaaaa 😍😍😍
Buhtlice jel zubić izvirio van? 😊
Jana druga beba u najavi? 😁😁
Karlo je komad dečka 🥰💪
Daniella nadam se da je tata dobro 🤗 bravo za papanje nogica 🙌🙌🙌
Sanja meni je ovaj put porodiljni 3 godine pa se vise ne mislim puno 😅 no starijih dvoje su išli u jaslice ( privatne u kojima se mozes upisati kad god)
SamoMalo 😳😳 40! 😫 Dobro da je proslo 👍
Super za dizanje guze , bravo! 💪
Moj spava prosjek 2ipo sata preko dana. Budni prozori su mu oko 2h, no spavanja su kratka
Missy sretan veliki 7. ( Ajmeee) minić Lani 😍 daj sličicu da je malo vidimo 💜
Tata je dobro za sada,idemo opet za 3 mj. I Korina ce biti malo veca pa ce i ona snama 🙂..
Super,nema febru i raspolozen je,znaci da mu prolazi👍nadam se da ti se nece razbuditi😀🤞
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jel ima koja beba da je na AD-u i da pije 180ml vode +mjerica?? Imam osjecaj da bi moj bebac htio vise od 150 ml +mjerica 🤷♀️🤷♀️ kada popije place i otvara usta da bi jos.... da mu nece biti previse 180ml tj 210ml sa mjericom 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🙄🙄
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ni ja nisam dobila, zadnja bila daleke 12.12.2020. 🙈
Samo da prijavim kako sam se lipo pohvalila i onda sam je jučer dobila. 🙄
Jaslice - mislim da su prijave sad u 4.mjesec i u nas u Splitu teško dobiješ ako je beba rođena te godine iza devetog mjeseca, točnije 31.08. ako nema još godinu dana, teško da ćeš dobit misto ili je čak nemoguće. Mi smo tili prijavit ili nać privatno ali smo odustali kad smo popričali sa bakama i skužili da ćemo se probat uskladit. Još mi je premala da je pošaljem, ko zna oće hodat još.. to im je sve trauma. Jer u Splitu je situacija sa vrtićima katastrofa (mama mi radi u vrtiću). Previše je dice i kaos je. Ja radim sa stranim klijentima i u biti ako želim, mogu uvijek raditi popodne/noć (fleksibilno je i mogu često od doma) pa smo se eto dogovorili snać (ja, muž i dvije none smo sjeli za stol i tako odlučili). Nisam tila nikome stvarat obavezu ali nas ima a i ja uvijek mogu nadoknadit posao tako da radim taj dan noć dok ona spava...
Jučer sam baš bila i produljila roditeljski. Uzela sam na kraju muževa dva mjeseca (da imam 6 mjeseci) iako smo mislili da ja imam 4 pa on 4 ali zbog dojenja i njene situacije koja još traje (refluks + vježbe oko rukice) ipak smo odustali od te ideje. Tako da se ja vraćam radit 23.09. + 5 tjedana ću odma uzet godišnji, pa se vraćam u biti 01.11. onda može muž uzet svoja dva miseca a 2023 ćemo se snalazit 😂 ko zna, možda buden opet trudna tad (šala 😂)...
Ja nisam prijavila tu jer san užasna i bolje mi leži whatsapp (priznajem) iako pratim ode ko i obično ali mi smo isto dobili poklone od Leonnoah ❤️🥰 i oduševljeni smo!
Evo slikica:
🌺 https://ibb.co/HY4hLGs
🌺 https://ibb.co/4jJnxtx
Hvala hvala hvala još jednom, T. je oduševljena!
Slikice outfita na modelu stižu u proljeće.
Vidi se da dojim od 3ipo do 4 😂
Tila sam samo i ode još prijavit loše noći i njena buđenja svako sat, sat i pol. Nije regresija više, nemoguće da traje dva ipo mjeseca već. Zadnja dva dana se probudi u 3 ujutro budna skroz i do 4, 4 ipo uspavljivanje.
Ne znam šta krivo radim, pazim na nepanja, budne prozore (koji su se produžili, sad traju 2ipo sata cca). Uspavljivanja rijetko kad nisu popraćena vriskom, ne znam jel skok ili njen personality, ali umorila me. Najgori dio majčinstva je ovo nespavanje i umor jer nisam svoja, koncentracija i strpljenje ne postoje.
Bljuckanje i dalje prisutno, ne izlazimo van bez 17 babarina, nadam se da kad krenemo sa kašicama da će bit bolje iako sumnjam da oće dok se ona samostalno ne posjedne.
Tracy kod nas u Kninu se lako dobije ako rade oba roditelja i tako, plus još jedan vrtić je otvoren. Ja bi rado izbjegls i nebi ju slala premala mi je, al nemogu računat na nikog od baba da ju može svaki dan jer obe rade, a i tati mom uz babu bi bilo previše čuvat još i nju sam. Ja sam isto radila kod nas u vrtiću, vidjela sam kako je, i nije baš loše pa sam ono mirna znam kako sve ide, kakve su tete i tako. Tili smo mi prvo da muž radi stalno druge smjene jer ja sam uvik samo prva al i to bi nam bilo neviđanje po kući nikako, pa nema smisla🙈 pa ono kad bude morala ić ići će, kad ne neka je kući 😊
Poklon od leonnoah je pre 🤩
I moja je par puta tako znala probudi se oko 4 h ujtro i bude budna cila, raspriča se, razigra 🙈 a meni duša spava, i onda ona zaspe nakon uru a ja se borim sa snom..al prošlo je, sad spava do 8-9h s dva buđenja dobro je
ŽENEE moje lipee , SRETAN NAM NAŠ DAN ! Uživajte 🥳🍀
Mi idemo na pregled i bocanje danas nakon 2 mj , konačno da vidim kolko je napredovala, ali ne veselim se zbog cijepiva baš, no well proći će 🤷
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ii da, danas mi je nećakinji 5ti rođedan na dan žena cila je u tome, ko princeza.. nedavno joj je bio sestri pa je bilo muka ali evo došao je i njen red 🤣
Keto35 sretan Nini 5 minić 🥳
SamoMalo sretan Oliju 5 minić 🥳
Buhtlica34 sretan Mili 4 minić 🥳
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Mi smo s pregleda, Lana ima 6.400 kg i 65 cm . Pedijatar kaze da je sasvim jedno zdravo i veselo dijete, da dobro napreduje. Rekao nam je da ima blagi dermatits i da se nada da se neće proširiti, već da će nestajati njenim rastom i da mažemo čime već jesmo. Inače ima osjetljivu jako kožu na svog tatu pa zato, i cijepivo smo odgodili za idući mj. 😊
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Pozdrav curke! Hvala na lijepim željama 😃🎊🎉
https://ibb.co/YZYRZ1s
Mi standardno nemamo sta za prijavit,osim da smo se upravo rijesili korone,tri dana bilo vece fibre al sve je vise manje proslo glatko 😄
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji