Ja se drzim smjernica 😁 pocele sa 6 mjeseci, uvodimo po 3 dana svaku namirnicu. Dosad je na proso dobila neki osip, ako je od njega, ostalo prolazi ok. Sol, secer i slicno nece sigurno u prvoj godini, nema potrebe. Neke dane pojede sve, neke skoro nista pa cu vidjeti hocu drugi obrok sa 7.5 ili mozda 8 tek.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja se drzim smjernica 😁 pocele sa 6 mjeseci, uvodimo po 3 dana svaku namirnicu. Dosad je na proso dobila neki osip, ako je od njega, ostalo prolazi ok. Sol, secer i slicno nece sigurno u prvoj godini, nema potrebe. Neke dane pojede sve, neke skoro nista pa cu vidjeti hocu drugi obrok sa 7.5 ili mozda 8 tek.
I ja planiram tako 😃😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
A znam... I ja se držim tih smjernica koliko toliko baš ako ne stignem nešto mu napraviti dobije kupovnu. Al većinom se baziram na povrće. Nemam ništa protiv nekoga ko će svoje dijete kako hraniti. Slažem se da svatko ima pravo raditi sa svojim djetetom kako misli da je najbolje. Al mislim i da beba mora upoznati sve okuse pomalo. Jednu po jednu. Nadam se da me niste krivo shvatili. Neko će djetetu dati svega i neće mu biti ništa al ne možeš znati. Al ovo s vodom i sokom, čajem... To nam je pafronažna rekla prvi dan kad je došla i naravno da je nisam poslušala jer je bio na adu a u tome ima sve potrebno
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozz cure 🤗
Mi se moramo pohvaliti s prvim zubićem 🥳🥳 koji je fala Bogu prošao bezbolno, samo se stvorio danas 😂 sad se čeka drugi parnjak😁
Sanjarka jučer je samo do ponoći bio u kinderbetu, vidjet ćemo danas, sad ću ga prebacit, drži fige! 😁
Jako mi je žao za Lukija i traumu jučer, samo zamišljati i čitati mi je bilo grozno :( nadam se da je sve zaboravio i da se neće pogoršavati. 💙
Za dohranu sam i ja štreber, sve po PS-u 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ok evo i mene nakon sto godina.
Spavanje - Nas je regresija umela, od diteta koje je i uz refluks znalo zaspat noćno i po 6-7h u komadu, ona od navršenog trećeg miseca se po noći budi stalno i triba sisu da bi nastavila spavat. I sad se navikla na to i upali smo u začarani krug iako je regresija davno gotova.
Dohrana - I mi smo štreberi, i krećemo tek idući tjedan samo zato jer pokazuje znakove spremnosti ali bez forsiranja iako i pedijatrica i gastroenterologica preporučili da krenemo sa 4 mjeseca radi refluksa. Ali istraživanjem i informiranjem u licencirane nutricionistice za bebe dobila sam potvrdu da je prerano i da može bit više štete nego koristi.
Sok i čajevi ni u ludilu prije godine dana.
Pozdrav svima cure. Sa malim zakašnjenjem čestitam miniće našim bebama ❤🍀
Vidim da mnoge mucite muku sa izbijanjem zubica, (I mi na dane) pomazemo se golovima i kuglicama od koji je dosta bolje.
Ellie je počela već počela borbu za okretanje na trbuh, zavoljela je t. time, ljepo hvata igračice u u razini prsa, oralna faza je izrazeno prisutna... kada procitam vaše postove vidim da se sve bebe tu negdje prate što mi je izuzetno drago, s obzirom da je prijevremeno rodjena.
Inace malo je viroza uhvatila zadnjih dana (prešlo sa starije 😏) ,ali nemaju temperature, ponekad se zakašlju i dosta sline. Za sada držim sve pod kontrolom inhaliranjem vidjet ćemo šta nose nadolazeći dani. 🙌
----
Što se tiče uvodjenja nemlijecne dohrane, vode/čaja, ne daj Bože soka, ne osjecam se dovoljno udobno da komentiram ovu temu. Ništa "osobno" nadam se da razumijete.
Složila bih sa Endzrue, Missy88, Jackie27 itd...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Btw za one koji ne znaju za njih - preporučujem na instagramu ove profile vezano za dohranu: nutri.ma.ma i sretni.obroci a od stranih solidstarts
Večer mameeee 🤗
Evo i ja se javljam nakon 10 dana 😅
Malo sam vas zapostavila, oprostite, neće se ponovit :P
Kod nas ništa posebno novoga. Zubića još nema. Okreće se obostrano i u pripremi je za puzanje. Unazad ide dosta dobro, ali bas pravo puzanje ćemo pričekati još malo.
Regresiju sna i dalje nismo imali (nekako optimist u meni govori kako možda ni nećemo hahahha), spava lijepo od 10:30 do 7,8 u komadu.
Dan je pak druga priča. Isto kao i kod nekih od vas, na svakih sat i pol po pola sata i to je vise manje to. Tu i tamo mu se zalomi da produži na sat/dva, pa odmah idem gledat jer topal i jel diše 😂 novost je da spava isključivo u svom krevetiću od nedavno :D
Dojit smo prestali i prešli na Hipp AD. Zadovoljna sam s njime :D
Nosic nam se i dalje čuje. 😬
Zapamtila sam samo da Sanjalica ide na bebicu i želim ti svu sreću da uspijete sto prije 🥰
Mi smo probali u par navrata dohranu (tikvicu, šljivu i jabuku) i na sve tri je imao neku slabu reakciju, pa smo odustali od toga jos neko vrijeme.
Uglavnom, I’m back :D
Ako se sjetim jos čega napišem kasnije.
Mirnu noć vam želim ❤️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Večer mameeee 🤗
Evo i ja se javljam nakon 10 dana 😅
Malo sam vas zapostavila, oprostite, neće se ponovit :P
Kod nas ništa posebno novoga. Zubića još nema. Okreće se obostrano i u pripremi je za puzanje. Unazad ide dosta dobro, ali bas pravo puzanje ćemo pričekati još malo.
Regresiju sna i dalje nismo imali (nekako optimist u meni govori kako možda ni nećemo hahahha), spava lijepo od 10:30 do 7,8 u komadu.
Dan je pak druga priča. Isto kao i kod nekih od vas, na svakih sat i pol po pola sata i to je vise manje to. Tu i tamo mu se zalomi da produži na sat/dva, pa odmah idem gledat jer topal i jel diše 😂 novost je da spava isključivo u svom krevetiću od nedavno :D
Dojit smo prestali i prešli na Hipp AD. Zadovoljna sam s njime :D
Nosic nam se i dalje čuje. 😬
Zapamtila sam samo da Sanjalica ide na bebicu i želim ti svu sreću da uspijete sto prije 🥰
Mi smo probali u par navrata dohranu (tikvicu, šljivu i jabuku) i na sve tri je imao neku slabu reakciju, pa smo odustali od toga jos neko vrijeme.
Uglavnom, I’m back :D
Ako se sjetim jos čega napišem kasnije.
Mirnu noć vam želim ❤️
Hehee hvalaa punoo..ovaj mjeesec nista🤷♀️ vjestica stigla i tacna kao svicarski sat😡🤷♀️ ali nema vezeee...idemoo daljee kada ona ode 🤣
Ja sam svom sve do danas davala slane kasice tj.povrce....danas planiram dati Rizolino...da vidim reakciju...inace sam mu samo prva 3 dana davala kao po preporuci 3 dana jedno povrce...vec sam 4.dan dala nesto drugo.. pa 5.dan opet nesto drugo..za sada nije imao reakcije i prihvatio je svee...pije voduuu ii u slucaju da ne kakii dadnem cak od kamilice...
Ne drzim se smijernice 3 dana jedan okus....dajem kasice od 4mj.iako on ima punih 5mj....i dajem svaki dan nesto novooo😊 neke ce me osudit ( NE MAJKA 🤣) alii svaka majka neka radi kako zelii...🤷♀️🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Bumac blago ti se za regresiju😫 tocno zavidim😂
Bravo za Nikicu😍 i mi se ovih dana kanimo sa izdajanja preci na Hipp nadam se da nece protestirati🤦♀️ Izvadi mi dusu to izdajanje😂
Dohrana teska tema za komentiranje😂 svatko po sebi.
Ugodan vikend cure😘
Sortiraj odgovore
Najstariji