E, jedno pitanje. Ima tu koja beba da se probudi nekoliko puta tijekom noći i krene plakat, al bez da se razbudi skroz? Znaci Niko jucer i danas svakih sat/dva krene plakat, ustanem se i dam dudu, i on zaspi Nazad.
Jel to “normalno”? Znak da ga muci nešto? Regresija? Skok?!? Ne mogu vise sve popratit 🙄
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Maza- uhh baš ružno iskustvo u bolnici.
LadyD- fora se čini baby spa, Andro sigurno uživa. Je li bio opušten ostatak dana?😁
Mia -i moj se dugo opirao na trbušćiću, plakao je vec nakon minute dvije i ja bi ga onda okrenula. Sad kad se sam okrene na trbuh moze tako biti dugo dugo. Tako da ne brini, bude zavolio s vremenom.
Bumac- hehe kako se lijepo zavukao, sladak je😄
Spavanje- uh dobro, znači normalno spava, ko većina jesenski bebica😁
Galama- i M nesto kao glami da ga ne gledam rekla bi da je ljut ali poslije galame odma osmjeh.
Zubići- mi smo u fazi isčekivanja zubića, sve glođe, pa i nas kad ga nosamo. Počeo me je grist za cice i sad me više bole nego kad sam pošla dojiti, to isto krivim zubice. Šta će tek biti kad izbiju…🙈
Kupili gengigel baby čini mi se da ništa ne pomaže.
(Ne)uživanje- kako koji dan, ovisi o mojoj naspavanosti i jesmo li previše solo. Nekad imam dojam da mu ja dosadim, tipa bude nervozan, onda dođe netko od rodbine malo se s njim igrati i bude odličan.
E i ja imam taj osjećaj da mu dosadim zipa plače kod mene il bude cendrav i neko dođe i on se smiri odma 😂😂
I griženje za sise se počelo javljat uz obavezno štipanje u onda se smije kad me štipa. Sve sise su mi izgrebane i žute masnice imam od njega🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
E, jedno pitanje. Ima tu koja beba da se probudi nekoliko puta tijekom noći i krene plakat, al bez da se razbudi skroz? Znaci Niko jucer i danas svakih sat/dva krene plakat, ustanem se i dam dudu, i on zaspi Nazad.
Jel to “normalno”? Znak da ga muci nešto? Regresija? Skok?!? Ne mogu vise sve popratit 🙄
Imaa 🤣🤚 al on plače žmiri ja gurnem sisu on šuti. Pred jutro nekad zna imat fazu da se budi na svakih pola sata sat i plače i žmiri, a nije gladan samo bi se mazio i da ga se nuna i pjevam mu i onda dobro bude.
U početku sam ga stalno stavljala u kinderbet i trudila se održat se budnom dok on papa a sad nemam snage više pa ga ostavim samo pored sebe. Onda se budin sva ukočena
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
E pa žmiri i on da. Kao da spava i place. I onda kad mu dam dudu zasuti i nastavi spavat.
Nije mi to gotovo nikad napravio u ovih pet mjeseci pa sam sad malo “zabrinuta” 🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
SweetDream preslatko 😍
Bumac veliki decko 🥰 nadam se da su pluca cista🙏 moja zna odavno zaplakati u snu, kazu snovi😂
LadyD zamisljam se na Andrinom mjestu 😂
Temperatura nama su rekli da ne snizavamo ispod 38.5 u guzi.
Darivanje odlicna ideja, ali ja ipak necu sudjelovati jer nisam u Hrv..😒 prije par dana sam slala frendici paket i bio je 20€. 🤦🏾
Mislim ovo sam samo htjela napisati šta nam tako ti doktori komentiraju iza leđa 😏
Mogu komentirati sto i koliko hoce ako oni mom djetetu spuste temp
Mazilice ima li vas 🤭 https://ibb.co/Tw46Z2f
Moa L se u zadnje vrime voli toliko maziti, pogotovo ovako pridveče kad ju uzmem na sebe non stop se uvlači glavom meni ispod brade i mazi se i onda zaspe, nešto preslatko 😇❤️
Slatkis, blago vama, zavidim ti jer moj T uopce nije maza
SweetDream preslatko😍
Bumac veliki decko🥰nadam se da su pluca cista🙏moja zna odavno zaplakati u snu, kazu snovi😂
LadyD zamisljam se na Andrinom mjestu😂
Temperaturanama su rekli da ne snizavamo ispod 38.5 u guzi.
Darivanje odlicna ideja, ali ja ipak necu sudjelovati jer nisam u Hrv..😒prije par dana sam slala frendici paket i bio je 20€. 🤦🏾
E Matias u zadnje vrijeme isto zna zaplakat u snu i nastavi spavat bez da mu išta napravim al to jednom zacmuže onak jadno i dalje spava. To sam primjetila da tak od kad su ga zubići krenuli mučit. I od tad slini jako usred noći ga sam čujem di pušta slinu🤣🤣
Sad kad vas čitam ja ne mogu vjerovat da meni doktor reko do 40 da je normalna temp kod cjepljenja🙄 čepić da kao dam samo ako ne jede i ne pije normalno(mislim si i onak mu je sisa sve🤣) i ako je previše pospan. A tak mi je prvi put od cjepiva samo spavo.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Iskreno, ja bi na 40 već na Hitnoj bila 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ #panicarudusi
Dobro jutro mame. Nadam se da je noć prošla mirno 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jutro ekipa, mi budne od 7 (napredak haah..), sad jede i spava, doslovno 🥴
Ja sjedim pijem kavu i gledam Sopranose. Kad bude druga tura spavanja odemo u šetnju, jedva čekam.
Sortiraj odgovore
Najstariji