🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    10. Veljača 2022. 23:08

E, jedno pitanje. Ima tu koja beba da se probudi nekoliko puta tijekom noći i krene plakat, al bez da se razbudi skroz? Znaci Niko jucer i danas svakih sat/dva krene plakat, ustanem se i dam dudu, i on zaspi Nazad.
    Jel to “normalno”? Znak da ga muci nešto? Regresija? Skok?!? Ne mogu vise sve popratit 🙄

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

plavabosanka
    10. Veljača 2022. 23:19

Fritula

Maza- uhh baš ružno iskustvo u bolnici.
    LadyD- fora se čini baby spa, Andro sigurno uživa. Je li bio opušten ostatak dana?😁
    Mia -i moj se dugo opirao na trbušćiću, plakao je vec nakon minute dvije i ja bi ga onda okrenula. Sad kad se sam okrene na trbuh moze tako biti dugo dugo. Tako da ne brini, bude zavolio s vremenom.
    Bumac- hehe kako se lijepo zavukao, sladak je😄

Spavanje- uh dobro, znači normalno spava, ko većina jesenski bebica😁
    Galama- i M nesto kao glami da ga ne gledam rekla bi da je ljut ali poslije galame odma osmjeh.
    Zubići- mi smo u fazi isčekivanja zubića, sve glođe, pa i nas kad ga nosamo. Počeo me je grist za cice i sad me više bole nego kad sam pošla dojiti, to isto krivim zubice. Šta će tek biti kad izbiju…🙈
    Kupili gengigel baby čini mi se da ništa ne pomaže.
    (Ne)uživanje- kako koji dan, ovisi o mojoj naspavanosti i jesmo li previše solo. Nekad imam dojam da mu ja dosadim, tipa bude nervozan, onda dođe netko od rodbine malo se s njim igrati i bude odličan.

E i ja imam taj osjećaj da mu dosadim zipa plače kod mene il bude cendrav i neko dođe i on se smiri odma 😂😂
    I griženje za sise se počelo javljat uz obavezno štipanje u onda se smije kad me štipa. Sve sise su mi izgrebane i žute masnice imam od njega🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    10. Veljača 2022. 23:24

bumac95

E, jedno pitanje. Ima tu koja beba da se probudi nekoliko puta tijekom noći i krene plakat, al bez da se razbudi skroz? Znaci Niko jucer i danas svakih sat/dva krene plakat, ustanem se i dam dudu, i on zaspi Nazad.
    Jel to “normalno”? Znak da ga muci nešto? Regresija? Skok?!? Ne mogu vise sve popratit 🙄

Imaa 🤣🤚 al on plače žmiri ja gurnem sisu on šuti. Pred jutro nekad zna imat fazu da se budi na svakih pola sata sat i plače i žmiri, a nije gladan samo bi se mazio i da ga se nuna i pjevam mu i onda dobro bude. 

U početku sam ga stalno stavljala u kinderbet i trudila se održat se budnom dok on papa a sad nemam snage više pa ga ostavim samo pored sebe. Onda se budin sva ukočena

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

bumac95
    10. Veljača 2022. 23:36

E pa žmiri i on da. Kao da spava i place. I onda kad mu dam dudu zasuti i nastavi spavat.
    Nije mi to gotovo nikad napravio u ovih pet mjeseci pa sam sad malo “zabrinuta” 🤦🏼‍♀️

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    11. Veljača 2022. 02:26

SweetDream preslatko 😍 
    Bumac veliki decko 🥰 nadam se da su pluca cista🙏 moja zna odavno zaplakati u snu, kazu snovi😂
    LadyD zamisljam se na Andrinom mjestu 😂
    Temperatura nama su rekli da ne snizavamo ispod 38.5 u guzi. 
    Darivanje odlicna ideja, ali ja ipak necu sudjelovati jer nisam u Hrv..😒 prije par dana sam slala frendici paket i bio je 20€.  🤦🏾

• Mia38
    11. Veljača 2022. 07:18

buhtlica34

Mislim ovo sam samo htjela napisati šta nam tako ti doktori komentiraju iza leđa 😏

Mogu komentirati sto i koliko hoce ako oni mom djetetu spuste temp

• Mia38
    11. Veljača 2022. 07:20

SweetDream15

Mazilice ima li vas 🤭 https://ibb.co/Tw46Z2f
    Moa L se u zadnje vrime voli toliko maziti, pogotovo ovako pridveče kad ju uzmem na sebe non stop se uvlači glavom meni ispod brade i mazi se i onda zaspe, nešto preslatko 😇❤️

Slatkis, blago vama, zavidim ti jer moj T uopce nije maza

plavabosanka
    11. Veljača 2022. 08:15

sunce7

SweetDream preslatko😍
    Bumac veliki decko🥰nadam se da su pluca cista🙏moja zna odavno zaplakati u snu, kazu snovi😂
    LadyD zamisljam se na Andrinom mjestu😂
    Temperaturanama su rekli da ne snizavamo ispod 38.5 u guzi.
    Darivanje odlicna ideja, ali ja ipak necu sudjelovati jer nisam u Hrv..😒prije par dana sam slala frendici paket i bio je 20€. 🤦🏾

E Matias u zadnje vrijeme isto zna zaplakat u snu i nastavi spavat bez da mu išta napravim al to jednom zacmuže onak jadno i dalje spava. To sam primjetila da tak od kad su ga zubići krenuli mučit. I od tad slini jako usred noći ga sam čujem di pušta slinu🤣🤣

Sad kad vas čitam  ja ne mogu vjerovat da meni doktor reko do 40 da je normalna temp kod cjepljenja🙄 čepić da kao dam samo ako ne jede i ne pije normalno(mislim si i onak mu je sisa sve🤣) i ako je previše pospan. A tak mi je prvi put od cjepiva samo spavo.

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

bumac95
    11. Veljača 2022. 08:43

Iskreno, ja bi na 40 već na Hitnoj bila 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ #panicarudusi
    Dobro jutro mame. Nadam se da je noć prošla mirno 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• buhtlica34
    11. Veljača 2022. 10:23

Jutro ekipa, mi budne od 7 (napredak haah..), sad jede i spava, doslovno 🥴

Ja sjedim pijem kavu i gledam Sopranose. Kad bude druga tura spavanja odemo u šetnju, jedva čekam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.