Buhtlica bas sam mislila jesi li prezivila 😆
Daniella drsgo mi je da gel pomaze 🤗
Lorre imas mozda link za podlogu? Ja ju nisam kupovala jer kao imam puzzle jos od sina i bile su nam super, ali sve mi se cini da sam trebala. 🙈 gledam na nubelinu i nema manjih dimenzija, buuu
Misić ja sam im poslala upit ua manju i odgovorili su da ce sve biti dostupno za 15 dana pa ako nike hića pričekaj
Secret Baby :
Sanjarka
Ljesnjak
DadaRi
Bumac
Buhtlica
Ivkica
Keto
LadyD
Jackie
Ponosnamama
Natalija
Lorre
Leonoah
Tracy
Jos tko zeli danas se prijavit pa sutra bude sparivanje parova 🎉
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ps. Valjda sam vas sve zapisala ako nisam vičite
Jutro svima! 🤗🤗
Ajmeee Sanjarka, nadam se da ce Luki vise skuziti da i mami treba odmora ((kazem ja, a moj L se trenutno vjesa po meni 😆). Zaboravih pitati kako ti je P sada, je li vam se odnos opet “unormalio”?
Lorre, Mia hvala cure! 🤗
SweetDream neka si uzivala 🙂🙂
PlavaBosanka Matias je presladak 😍
____
Secret baby - ja cu jos danas razmisliti 😁
Jutro svima! 🤗🤗
Ajmeee Sanjarka, nadam se da ce Luki vise skuziti da i mami treba odmora ((kazem ja, a moj L se trenutno vjesa po meni 😆). Zaboravih pitati kako ti je P sada, je li vam se odnos opet “unormalio”?
Lorre, Mia hvala cure! 🤗
SweetDream neka si uzivala 🙂🙂
PlavaBosanka Matias je presladak 😍
____Secret baby - ja cu jos danas razmisliti 😁
Nadam se da ces nam se priključiti ♥️
Pa evo ne znam sta bi ti rekla
Smirilo se sve skupa. Vise ne place u vrticu, razumije se ponasa nego na početku, borimo se jos sa neposluhom i prgavoscu no to je mozda i neka razvojna faza 😅
Ajmo rec da se pomirio sa sudbinom kao i ja.
Odnos nam nije isti čisto jer nemam vremena za njega od malog priljepka
Bumac treba mi tvoj mail 😊
Sendaj mi ga ovdje ili mi se javi na mail ( piše mi u potpisu) ako otkriva previse 😅
Jutro ekipica 😊
Naspavane ? Uzivate u vikendu?
Ja sam u mengi - čitaj u potopu a Luki je nemilosrdan. Sad je vec 90 posto vremena u rukama i luda sam više 😓
Sve gore i gore umjesto obrnuto.
Pridružujem se klubu koji ne uzivaju trenutno 😩 ( Bumac, Tracy sestre moje po muci 🤗)
Plavabosanka drago mi je da si se vratila ♥️
Temperatura - nisam od roditelja koji zbog 38 trče na hitnu al da se temp skida tek kad pređe 40 🤨😳 prvi put čujem i to nikad nebi poslusala.
To je kao kad je meni mami njen dr. U koroni rekao da mjeri saturaciju i da ide na hitnu ako padne ispod 80?!?
No dobro, ima i njih svakakvih
Buhtlica ma naravno da je sve to ok. Ima i moj favorita od igračaka i boja. Njemu je žuta recimo jako interesantna.
DadaRi kako je proso pregled? 😊
Bumac super je Niko to motorički sve svladao 🙌🙌
Mateja kako je prosla voznja autom? 😊
SweetDream Lana mazilica 🥰
Bumac kako Niko i kasalj? 🤞🤞🤞 I mi smo non stop u prehladi, samo u krug. Sreća ne ide mu za sada na kasalj samo nos uvik problematičan.
Maločudo jel bolja Sara noću? Skok? Regresija? Toliko je mogućnosti 😩
Ponosnamama sretan rođendan prvorođenoj i mužu 🎉🎉🎉🎉
Sanja potruditi cemo se da forum ostane aktivan kao i do sada, a nadam se i druge cure da dijele isto misljenje 🙌
Nema do foruma 😊
Natalija sretan veliki 5. Našoj Liviji 💜
Dobro jutro 😊
Pregled je prošao super. Karlo ima 66,5 cm i 7,4 kg. Komad i pol bebe.
Sanjarka što se tiče darivanja, da li će se limitirati neki budget tj. iznos vrijednosti poklona?
Dobro jutro svima (davno bilo😂) 😊😊
-
Sretan 5. minić Liviji! 🍀🎉🎉💜
-
Kod nas prvi spavanac u tijeku. Sve čekam da se probudi, mrda se stalno 🙈
Kavu sam popila u kuhinji na nogama dok sam obavljala šta imam haha
Sutra imamo pregled i cijepljenje.
Javim kako smo prošli 😃
Baš me zanima koliko je napredovao. Nadam se da ćemo proći bez temperature i da neće biti ko prošli put.
-
Uživaaaajte u nedjelji ❤❤❤
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Super hvala cure,pogledati cu onda za te osanit kuglice mada nam sada ovaj gel pomaze stvarno.🙏
Mi se evo hranimo zaspala je u 21:00 pa se pocela vrtitii sada i sam je uzela da malo jede i da se mazimo jer se meni ne spava😅
Dobro jutro cure znnači i vama je ko i nama 😅 moa je zaspala u 20h i maloprin oko 3ipo se probudila do 5h i sad zaspala. Sreća ni men se ne spava, odspavala sam 3h nekako taman mi je 🤣
Da isto nam je,i ja sam odspavala 3-4 sata..ona se je probudila pojela u polusnu i nastavila spavati do sada evo🤣 ja cekam spremna od 8 da se digne da idemo u setnju bas je lijep dan😍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro ekipica 😊
Naspavane ? Uzivate u vikendu?
Ja sam u mengi - čitaj u potopu a Luki je nemilosrdan. Sad je vec 90 posto vremena u rukama i luda sam više 😓
Sve gore i gore umjesto obrnuto.
Pridružujem se klubu koji ne uzivaju trenutno 😩 ( Bumac, Tracy sestre moje po muci 🤗)
Plavabosanka drago mi je da si se vratila ♥️
Temperatura - nisam od roditelja koji zbog 38 trče na hitnu al da se temp skida tek kad pređe 40 🤨😳 prvi put čujem i to nikad nebi poslusala.
To je kao kad je meni mami njen dr. U koroni rekao da mjeri saturaciju i da ide na hitnu ako padne ispod 80?!?
No dobro, ima i njih svakakvih
Buhtlica ma naravno da je sve to ok. Ima i moj favorita od igračaka i boja. Njemu je žuta recimo jako interesantna.
DadaRi kako je proso pregled? 😊
Bumac super je Niko to motorički sve svladao 🙌🙌
Mateja kako je prosla voznja autom? 😊
SweetDream Lana mazilica 🥰
Bumac kako Niko i kasalj? 🤞🤞🤞 I mi smo non stop u prehladi, samo u krug. Sreća ne ide mu za sada na kasalj samo nos uvik problematičan.
Maločudo jel bolja Sara noću? Skok? Regresija? Toliko je mogućnosti 😩
Ponosnamama sretan rođendan prvorođenoj i mužu 🎉🎉🎉🎉
Sanja potruditi cemo se da forum ostane aktivan kao i do sada, a nadam se i druge cure da dijele isto misljenje 🙌
Nema do foruma 😊
Natalija sretan veliki 5. Našoj Liviji 💜
Dobro jutro 😊
Pregled je prošao super. Karlo ima 66,5 cm i 7,4 kg. Komad i pol bebe.
Sanjarkašto se tiče darivanja, da li će se limitirati neki budget tj. iznos vrijednosti poklona?
Nece. Svatko po svojim mogućnostima, zeljama i idejama 🙌
Karlo je momak ipo!
Sortiraj odgovore
Najstariji