🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    10. Veljača 2022. 15:24

Cure ja bih htjela ovako javno da napišem da odustajem od darivanja, ali ne u potpunosti. Naime, imam problem sa privatnoscu i nepovjerenjem prema odredjenim članovima, odnosno posjetiteljima foruma, plus s obzirom na to da ja živim u Njemackoj, a recimo neka mama baš mene izvuče ne bih htjela da joj stvaram dodatni trošak poštarine. Tako da sam  odlučila da svakako darujem jednu bebu odnosno jedno malo kumče, i odlučila sam se da to bude sanjarkin Luka. Čisto iz razloga što njoj vjerujem, a i moja Ellie pokazuje simpatije prema Luki 🤣🤷‍♀️ Nadam se da se ne ljutite. Odabir poklona svakako ostaje tajan,  jedno što Luki zna od koga stiže 🍀🎁🎈.

url=https://lilypie.com]

plavabosanka
    10. Veljača 2022. 15:28

CarpeDiem.

plavabosanka

E da ne govorim da ako taj dan idemo u šetnju ručka uglavnom ne bude 🤣 jer dok sve napravim već bude 2-3 popodne i muž već ide na posao. A jučer sam čula "savjet" da kad sam umorna jedem više voća. Ono to će mi pomoć s tim što se na svaka dva sata budim i spavam po 5 sati max 😒 i što ovo dijete stalno traži pažnju znači uopće ne želi biti sam nekad. Ima dana kad je stvarno super i svašta stignem, al ima dana kad sam što otvorim frižider da krenem kuhat on viče😭 baš me to umara 😥
    CarpeDiem vidjela sam da si prije slala curama neke datoteke o boljoj organiziranosti. Jel možeš i meni molim te poslati?

—-

Vi koje dojite jel pijete neke dodatne vitamine?

Poslaji mi email, puno je materijala i format ne podrzava forum pa moram tako. 🙌
    ——
    Dojila ne dojila pijem sve moguće vitamine u skladu sa krvnom slikom i dogovoru sa par doktora. 🙈

Jel mi ga šibneš opet zametnula sam ga negdje? 
    Ma što je najbolje meni krvna slika uvijek uredna, a ja sam oduvijek umorna i malaksala ne kužim🤦🏼‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

CarpeDiem.
    10. Veljača 2022. 15:33

plavabosanka

CarpeDiem.

plavabosanka

E da ne govorim da ako taj dan idemo u šetnju ručka uglavnom ne bude 🤣 jer dok sve napravim već bude 2-3 popodne i muž već ide na posao. A jučer sam čula "savjet" da kad sam umorna jedem više voća. Ono to će mi pomoć s tim što se na svaka dva sata budim i spavam po 5 sati max 😒 i što ovo dijete stalno traži pažnju znači uopće ne želi biti sam nekad. Ima dana kad je stvarno super i svašta stignem, al ima dana kad sam što otvorim frižider da krenem kuhat on viče😭 baš me to umara 😥
    CarpeDiem vidjela sam da si prije slala curama neke datoteke o boljoj organiziranosti. Jel možeš i meni molim te poslati?

—-

Poslaji mi email, puno je materijala i format ne podrzava forum pa moram tako. 🙌
    ——
    Dojila ne dojila pijem sve moguće vitamine u skladu sa krvnom slikom i dogovoru sa par doktora. 🙈

Ma što je najbolje meni krvna slika uvijek uredna, a ja sam oduvijek umorna i malaksala ne kužim🤦🏼‍♀️

Anemija,  željezo vjerovatno "uredu" 🤣 malo preko donje granice,  ali feritin u podrumu predpostavljam. B12 isto. 
    Odradi, tj traži od obiteljskog analizu feritina, željeza i b12 🙈 majamaja539@gmail.com 

Natalija91
    10. Veljača 2022. 16:36

13. Natalija91

Lorre
    10. Veljača 2022. 17:05

14. Lorre

Baby N 💙

SweetDream15
    10. Veljača 2022. 18:17

Mateja ja sam vozila kad smo išli kod mojih i kad sam išla kod šefice na kavu , dok je beba imala 2 mj. Šta se tiče bebe u vožnji u autu i kolicima ona je premirna, uvik spava tako da nemamo problema s dernjavom Bogu fala 🙏 
    I dok sam ju vozila normalno bila je na prednjem sjedalu, vidjela sam šta radi i lakše je.  😊 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

plavabosanka
    10. Veljača 2022. 18:44

CarpeDiem.

plavabosanka

CarpeDiem.

plavabosanka

—-

——

Anemija, željezo vjerovatno "uredu" 🤣 malo preko donje granice, ali feritin u podrumu predpostavljam. B12 isto.
    Odradi, tj traži od obiteljskog analizu feritina, željeza i b12 🙈 majamaja539@gmail.com

Da znam da si mi već spomenula da je možda feritin. Evo javljam see😄

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Tracy_
    10. Veljača 2022. 18:49

bumac95

Slučajno sam stisla šalji Haha
    Ugl šta god je u pitanju s njim su drame. Oćeš vožnja u kolicima, ili sjedalici - odmah dernjava. Di god ga spustim nije zadovoljan 😂
    Samo da prođe još koji mjesec, pa vjerujem da će bit lakše :D
    On je u međuvremenu usavršio okretanje leđa - trbuh i to sad napravi u tri sekunde doslovno. Čim ga spustim na leđa ide na trbuh i sad čak i hoće bit jedno 5 do 10 minuta na podlozi. Osim toga počeo je i “puzati”. Nije klasično puzanje nego se odguruje u Nazad, ali dobar dio puta može tako prijeći. Evo di sam ga jucer našla nakon sto sam samo kosu išla osušit na brzinu 😂
    https://ibb.co/kMq2X4m
    Inače ova podloga je iz Decathlona i dođe 350 kn, ako nekog zanima :D

Imamo istu podlogu i iste probleme! Potpisujem neuživanje i napor :D kolica vozam prazna a nju u livoj ruci i amo!

Tracy_
    10. Veljača 2022. 18:54

Mateja2602

Pozdrav ženice 🙋🏼‍♀️
    Nove cure - dobro na došle! 🤗
    Plavabosanka, bašmi je drago šta si nam napokon tu. Lijepo te opet čitati. 🤭😊
    Bumac, malecki je med medeni ❤️🤩 Neka si ti preživjela 3 dana rođendana, a sad u nove pobjede. 🤗
    Tracy, wuhuuuu za vježbice i šta ide na bolje! 🥳🤩 Bravo mama, bravo beba! 👏🏻🙌🏻
    Lady.D., o Andro kako ti uživaš pa to nisu istine. 🤗🤩 I ja bi baš voljela da i ja svoju odvedem u taj spa. Predobro mi je to. Samo ne znam ko bi izdržao vožnju do Zagreba s njom. 😱 Vrišti i nemoguća je u zadnje vrijeme dok ju stavimo u auto.
    ———————————————
    Kad smo kod auta, sutra ju prvi puta vozim sama. Idem zubaru i moja ju mama bude čuvala. Vožnja autom 15 minuta i živo me zanima na šta će to ličiti.
    Kad ste vi svoje bebice vozile prvi puta u autu same ? Kako vam je bilo ? 😃

NIKAD! Javi dojmove ahah!

• Mia38
    10. Veljača 2022. 20:21

Mišić

Sanjarka daa, bas je pocela s onim ba ba, pravo brbljanje. 😚
    Mia kakvo je stanje s temperaturom? Nadam se da je pala do sad. Neofen ti nije paracetamol vec brufen.
    Daniella evo sad zadnje sam za zubice kupila Anaftin baby i cini mi se ok za sad. Sa sinom sam koristila Dentinox (nije mu pomagao) i Gengigel. Sad u apoteci nije bilo Gengigela pa su mi dali Anaftin jer ima jaaakoo slican sastav. 😁 (samo mi se onaj nastavak za masazu cini tvrd pa cu radije staviti na cistu jagodicu prsta i umasirati)

Je, ujutro je jos samo bila lagana, 37.7 al brzo se normaliziralo na 37.5. 
    Plavabosanka ne kuzim to od dokt za viaoku temp... male bebe mogu imati konvulzije od temp.... meni je patronazna rekla preko 38 na najblizu hitnu (inace za temp ne posebno za temp nakon cijepljenja).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.