I nama bila luda noć. Od 21 do 8 s 6 buđenja od toga dva puta budna po 40 minuta. Uopće nisam pametna što bi to bilo s 3mjeseca i 2tjedna🙈
Iscrpljujuće za nju i mene. Još uz buđenje neko cendranje, gunđanje,plač. Već sam razmišljala da joj dam dohranu jer je možda gladna. Ali sam se sama urazumila😅
💪💪💪💪Proći će!
Ja pijem Novalac prenatale još uvijek.
Općenito se puno bolje hranim unazad 2 godine pa i ne osjetim neki umor.
Sad sam odlučila izbaciti sve što ima imalo veze s mlijekom jer je stanje s osipom isto, a možda još i malo gore. Baš su joj jako suhe ruke. Vidjet ćemo da li će biti pomaka.
Isključila sam se iz grupe na whatsupu 🤪nije to za mene. Vi se lijepo druškajte i dalje, a ja ću ovdje pratiti kad nađem vremena.
💃36 🕺38
👶26.10. 💓Sara
Jutro ekipa, mi budne od 7 (napredak haah..), sad jede i spava, doslovno 🥴
Ja sjedim pijem kavu i gledam Sopranose. Kad bude druga tura spavanja odemo u šetnju, jedva čekam.
Buhtlica kako uskladis spavanje i setnju? moj T cim ga krenem oblacit za setnju se razbudi i gotovo
Samo da vas brzinski sve pozdravim 🥰🤗
Mojoj prvorođenoj mezimici je danas veeeliki 13.rođendan, a muzu sutra pa sam u pripremama jer nam popodne dolazi drustvo.
Uzivajte sa svojim bebicama 😘😘
Jutro ekipa, mi budne od 7 (napredak haah..), sad jede i spava, doslovno 🥴
Ja sjedim pijem kavu i gledam Sopranose. Kad bude druga tura spavanja odemo u šetnju, jedva čekam.
Buhtlica kako uskladis spavanje i setnju? moj T cim ga krenem oblacit za setnju se razbudi i gotovo
Ja ti nju čim podojim spremim u skafander, nastojim da sam ja već spremna, i idemo. Ona se isto razbudi, ali zaspe mi brzo u kolicima, dok pređemo 50 metara. Ako vidim da neće zaspat I da vrišti, vratim se nazad. Ili ako je nemirna ko što je danas, ni ne idem. Nosam je po balkonu.. Sreća da je dug
Mojoj prvorođenoj mezimici je danas veeeliki 13.rođendan, a muzu sutra pa sam u pripremama jer nam popodne dolazi drustvo.
Sretan i veseo rođendan joj želim😘😘😘 a i mužu unaprijed sve naj🥳🥳
Šta ima grupa na wappu? 🤷♀️ jel niste rekle prije da ju nećete raditi jer ćemo se tako razdvojiti? Jao sta sam svasta propustila😅
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
eeeej cureee. malo da vas pozdravim. 😍
ponosna mama-sretan rođendan curki. zabavite se.❤
vidim da ste pisale o temperaturi meni su rekli iznad 38.5 reagirati i staviti cepic. sa 40 bi i ja vec bila na hitnoj (takoder jedna mama panicarka) 😂
sto se setanja tice, zadnjih 3 puta uopce ne zaspe u setnji. vec gleda, cendra, gleda, cendra....mozda ja njega pretoplo obucem pa je nervozan. skuzila sam da mrzi kada ima vise robe na sebi.
plava bosanka-dobrodosla nazad, dugoooo te nije bilo. ima grupa na WA, ali potrude se cure pisati i ovdje za nas par koje nismo unutra. tako da valjda se necemo razdvojiti. bilo bi mi zao, jer bilo je faza da sam pisala puno, a nekada da nisam stigla nista. ali uvijek sam se znala obratiti tu i procitati nesto. Nadam se da ce ostati i dalje tako. 😘
sta ima kod vas drugih? ja sam napokon docekala vikend i MM mi je kod kuce tako da ima da uzivamo. 😘😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sretan veeeliki 13 mezimici 💕🎀🎁🎈🍀🥂
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
I nama bila luda noć. Od 21 do 8 s 6 buđenja od toga dva puta budna po 40 minuta. Uopće nisam pametna što bi to bilo s 3mjeseca i 2tjedna🙈
Iscrpljujuće za nju i mene. Još uz buđenje neko cendranje, gunđanje,plač. Već sam razmišljala da joj dam dohranu jer je možda gladna. Ali sam se sama urazumila😅
💪💪💪💪Proći će!
Ja pijem Novalac prenatale još uvijek.
Općenito se puno bolje hranim unazad 2 godine pa i ne osjetim neki umor.
Sad sam odlučila izbaciti sve što ima imalo veze s mlijekom jer je stanje s osipom isto, a možda još i malo gore. Baš su joj jako suhe ruke. Vidjet ćemo da li će biti pomaka.
Isključila sam se iz grupe na whatsupu 🤪nije to za mene. Vi se lijepo druškajte i dalje, a ja ću ovdje pratiti kad nađem vremena.
I ja sam izbacila mliko i puno mi je bolja situacija sa svim, prvenstveno probavom njenom a i bljuckanjem ali to možda nije povezano. Ko će više znat..
Je je grupa na whatsapu eskalira ali samo držiš na "mute" i ubaciš se kad su konkretnije teme a ne chit chatanje pa povataš 🙈😂
I meni je s tri ipo miseca počea kaos sa spavanjem,.od bebe koja je uvatila 6,7 sati do bebe koja se budi svako uru-dvi svaku večer. Oh well. Kad ovo prođe, bit će regresija, ili skok, ili zubi a onda će krenit u osnovnu pa ću valjda tad uvatit par sati sna u komadu.
Boook cure, evo moj malac nakon malo vjezbanja i masaze zaspao.
Uglavnom bili smo kod fizijatrice i rekla je da ima malo hipertonus, tako da se spremamo na vjezbice. Ja sam odmah jucer krenula lagano vjezbati s njim. I sad svakako planiram ici cesce na baby spa jer je on odlican za opustanje misica i lijecenje hipera.
SweetDream15, kako ste vas dvije slatke. A ona je bas mala nježnica.
Bumac95, tak sam i na nadodala hrpu nekih duzih igracaka da A. moze dohvatiti. Imamo onaj gym iz Lidla i igracke su bas visoko.
Fritula, sto da ti kazem. 😂 Zenskica je rekla meni i frendici koja je isla samnom da kao djeca poslije spa bas ful dugo spavaju i umire se. Znaci nasi nista, kao na duracelkama. Malo mi je odspavao u kolicima, al ni priblizno kak sam ja ocekivala.
Plavabosanka ja pijem Elemama od Bayera. Isto redovno zaspim dok on cica po noci. I daaa, dođi nam na whatsapp! Falis! 😉
Sunce7, znas da bi i ja tako uzivala! Mozak na pašu i lagano plutanje.
Ponosna.mama, sretan rođendanko prvorođenoj!!! 🥳🥳🥳
Buhtlica, ista stvar. Ja spremim i sebe i njega za setnju prije podoja...njega ostavim u gymu ili bjornu dok se ja spremim. Isto obavezno poslije cicanja krecemo da mozemo sto dulje biti vani i da se stignem vratiti prije nove ljute gladi.
Sanja0508, uzivajte u vikendu! 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji