Plavabosanka
Bravo Matias!😍 sto se tice podloga nasa je casmatino nju smo dobili na poklon, ali imas odlicnih na Amazonu.
Osanit
Kao sto je rekla Carpe, ima ih u bolje opremljenim ljekarnama.
W.app nisam se ni ja prikljucila, volim puno brbljat pa mislim da se ne bi gasila.😂
Ponosnamama
Sretani rodendani 😍😍
Uzivajte cure u vikendu i predivnom vremenu 😘
Plavabosanka
Bravo Matias!😍sto se tice podloga nasa je casmatino nju smo dobili na poklon, ali imas odlicnih na Amazonu.
Osanit
Kao sto je rekla Carpe, ima ih u bolje opremljenim ljekarnama.
W.app nisam se ni ja prikljucila, volim puno brbljat pa mislim da se ne bi gasila.😂
Ponosnamama
Sretani rodendani😍😍
Uzivajte cure u vikendu i predivnom vremenu😘
Dobro nam došla, i mi smo sve društvene i brbljive 🙈💕
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Boook cure, evo moj malac nakon malo vjezbanja i masaze zaspao.
Uglavnom bili smo kod fizijatrice i rekla je da ima malo hipertonus, tako da se spremamo na vjezbice. Ja sam odmah jucer krenula lagano vjezbati s njim. I sad svakako planiram ici cesce na baby spa jer je on odlican za opustanje misica i lijecenje hipera.
SweetDream15,kako ste vas dvije slatke. A ona je bas mala nježnica.
Bumac95,tak sam i na nadodala hrpu nekih duzih igracaka da A. moze dohvatiti. Imamo onaj gym iz Lidla i igracke su bas visoko.
Fritula,sto da ti kazem. 😂 Zenskica je rekla meni i frendici koja je isla samnom da kao djeca poslije spa bas ful dugo spavaju i umire se. Znaci nasi nista, kao na duracelkama. Malo mi je odspavao u kolicima, al ni priblizno kak sam ja ocekivala.
Plavabosankaja pijem Elemama od Bayera. Isto redovno zaspim dok on cica po noci. I daaa, dođi nam na whatsapp! Falis! 😉
Sunce7,znas da bi i ja tako uzivala! Mozak na pašu i lagano plutanje.
Ponosna.mama,sretan rođendanko prvorođenoj!!! 🥳🥳🥳
Buhtlica,ista stvar. Ja spremim i sebe i njega za setnju prije podoja…njega ostavim u gymu ili bjornu dok se ja spremim. Isto obavezno poslije cicanja krecemo da mozemo sto dulje biti vani i da se stignem vratiti prije nove ljute gladi.
Sanja0508,uzivajte u vikendu!🤗
Nekako nisam bila raspoložena ni sama za sebe pa sam se udaljila, a onda su nam za praznike bili moji roditelji pa smo uživali i sve kao javit ću se i nikako. Kome moram pisat da me ubacite?
Pošalji mail Sanjarka, imaš njenu mail adresu u njenom potpisu.
Nama su danas od 10-7 stalno neki gosti bili, prebijena sam..
Tata je otišao na cugu, a Mila večeras želi spavati samo na mojoj sisi dok drugu drži rukom 🥴🥴 a taman mislila odmorit od današnjeg dana...
Nadam se da vama večer bolje prolazi 😎
Boook cure, evo moj malac nakon malo vjezbanja i masaze zaspao.
Uglavnom bili smo kod fizijatrice i rekla je da ima malo hipertonus, tako da se spremamo na vjezbice. Ja sam odmah jucer krenula lagano vjezbati s njim. I sad svakako planiram ici cesce na baby spa jer je on odlican za opustanje misica i lijecenje hipera.
SweetDream15,kako ste vas dvije slatke. A ona je bas mala nježnica.
Bumac95,tak sam i na nadodala hrpu nekih duzih igracaka da A. moze dohvatiti. Imamo onaj gym iz Lidla i igracke su bas visoko.
Fritula,sto da ti kazem. 😂 Zenskica je rekla meni i frendici koja je isla samnom da kao djeca poslije spa bas ful dugo spavaju i umire se. Znaci nasi nista, kao na duracelkama. Malo mi je odspavao u kolicima, al ni priblizno kak sam ja ocekivala.
Plavabosankaja pijem Elemama od Bayera. Isto redovno zaspim dok on cica po noci. I daaa, dođi nam na whatsapp! Falis! 😉
Sunce7,znas da bi i ja tako uzivala! Mozak na pašu i lagano plutanje.
Ponosna.mama,sretan rođendanko prvorođenoj!!! 🥳🥳🥳
Buhtlica,ista stvar. Ja spremim i sebe i njega za setnju prije podoja…njega ostavim u gymu ili bjornu dok se ja spremim. Isto obavezno poslije cicanja krecemo da mozemo sto dulje biti vani i da se stignem vratiti prije nove ljute gladi.
Sanja0508,uzivajte u vikendu!🤗
Nekako nisam bila raspoložena ni sama za sebe pa sam se udaljila, a onda su nam za praznike bili moji roditelji pa smo uživali i sve kao javit ću se i nikako. Kome moram pisat da me ubacite?
Pošalji mail Sanjarka, imaš njenu mail adresu u njenom potpisu.
Nama su danas od 10-7 stalno neki gosti bili, prebijena sam..
Tata je otišao na cugu, a Mila večeras želi spavati samo na mojoj sisi dok drugu drži rukom 🥴🥴 a taman mislila odmorit od današnjeg dana…
Nadam se da vama večer bolje prolazi
Nama je tata otišao u trgovinu prije više od sat i po i još ga nema😒 aj sva sreća pa bebač spava, idem ga sad ubacit u kinderbet i ukomirat se 😴😴
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Buhtlica bas sam mislila jesi li prezivila 😆
Daniella drsgo mi je da gel pomaze 🤗
Lorre imas mozda link za podlogu? Ja ju nisam kupovala jer kao imam puzzle jos od sina i bile su nam super, ali sve mi se cini da sam trebala. 🙈 gledam na nubelinu i nema manjih dimenzija, buuu
Moja mala spava od 7h već 😆 tata na poslu popodnevna smjena. Mama je uzela vremena za sebe, napravila šta sam imala po kući, okupala se, popila čaj, pogledala film, i sad u krevet 👌 divno veče 💆 sutra odmor i šetnjica 🔝
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Buhtlica bas sam mislila jesi li prezivila 😆
Daniella drsgo mi je da gel pomaze 🤗
Lorre imas mozda link za podlogu? Ja ju nisam kupovala jer kao imam puzzle jos od sina i bile su nam super, ali sve mi se cini da sam trebala. 🙈 gledam na nubelinu i nema manjih dimenzija, buuu
HRK 140.49 23%OFF | XPE Baby Play Mat Toys For Children's Mat Kids Rug Playmat Developing Mat Baby Room Crawling Pad Folding Mat Baby Carpet
https://a.aliexpress.com/_mKCgzAk
Naručila sam nedavno iz Poljske, sad mi piše da ne dostavljaju 🤷♀️
Baby N 💙
Super hvala cure,pogledati cu onda za te osanit kuglice mada nam sada ovaj gel pomaze stvarno.🙏
Mi se evo hranimo zaspala je u 21:00 pa se pocela vrtitii sada i sam je uzela da malo jede i da se mazimo jer se meni ne spava😅
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Super hvala cure,pogledati cu onda za te osanit kuglice mada nam sada ovaj gel pomaze stvarno.🙏
Mi se evo hranimo zaspala je u 21:00 pa se pocela vrtitii sada i sam je uzela da malo jede i da se mazimo jer se meni ne spava😅
Dobro jutro cure znnači i vama je ko i nama 😅 moa je zaspala u 20h i maloprin oko 3ipo se probudila do 5h i sad zaspala. Sreća ni men se ne spava, odspavala sam 3h nekako taman mi je 🤣
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Jutro ekipica 😊
Naspavane ? Uzivate u vikendu?
Ja sam u mengi - čitaj u potopu a Luki je nemilosrdan. Sad je vec 90 posto vremena u rukama i luda sam više 😓
Sve gore i gore umjesto obrnuto.
Pridružujem se klubu koji ne uzivaju trenutno 😩 ( Bumac, Tracy sestre moje po muci 🤗)
Plavabosanka drago mi je da si se vratila ♥️
Temperatura - nisam od roditelja koji zbog 38 trče na hitnu al da se temp skida tek kad pređe 40 🤨😳 prvi put čujem i to nikad nebi poslusala.
To je kao kad je meni mami njen dr. U koroni rekao da mjeri saturaciju i da ide na hitnu ako padne ispod 80?!?
No dobro, ima i njih svakakvih
Buhtlica ma naravno da je sve to ok. Ima i moj favorita od igračaka i boja. Njemu je žuta recimo jako interesantna.
DadaRi kako je proso pregled? 😊
Bumac super je Niko to motorički sve svladao 🙌🙌
Mateja kako je prosla voznja autom? 😊
SweetDream Lana mazilica 🥰
Bumac kako Niko i kasalj? 🤞🤞🤞 I mi smo non stop u prehladi, samo u krug. Sreća ne ide mu za sada na kasalj samo nos uvik problematičan.
Maločudo jel bolja Sara noću? Skok? Regresija? Toliko je mogućnosti 😩
Ponosnamama sretan rođendan prvorođenoj i mužu 🎉🎉🎉🎉
Sanja potruditi cemo se da forum ostane aktivan kao i do sada, a nadam se i druge cure da dijele isto misljenje 🙌
Nema do foruma 😊
Natalija sretan veliki 5. Našoj Liviji 💜
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji