🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    12. Veljača 2022. 12:14

Plavabosanka
    Bravo Matias!😍 sto se tice podloga nasa je casmatino nju smo dobili na poklon, ali imas odlicnih na Amazonu.
    Osanit 
    Kao sto je rekla Carpe, ima ih u bolje opremljenim ljekarnama.
    W.app nisam se ni ja prikljucila, volim puno brbljat pa mislim da se ne bi gasila.😂
    Ponosnamama
    Sretani rodendani 😍😍
    Uzivajte cure u vikendu i predivnom vremenu 😘

CarpeDiem.
    12. Veljača 2022. 16:16

sunce7

Plavabosanka
    Bravo Matias!😍sto se tice podloga nasa je casmatino nju smo dobili na poklon, ali imas odlicnih na Amazonu.
    Osanit
    Kao sto je rekla Carpe, ima ih u bolje opremljenim ljekarnama.
    W.app nisam se ni ja prikljucila, volim puno brbljat pa mislim da se ne bi gasila.😂
    Ponosnamama
    Sretani rodendani😍😍
    Uzivajte cure u vikendu i predivnom vremenu😘

Dobro nam došla, i mi smo sve društvene i brbljive 🙈💕

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• buhtlica34
    12. Veljača 2022. 21:26

plavabosanka

Lady.D.

Boook cure, evo moj malac nakon malo vjezbanja i masaze zaspao.
    Uglavnom bili smo kod fizijatrice i rekla je da ima malo hipertonus, tako da se spremamo na vjezbice. Ja sam odmah jucer krenula lagano vjezbati s njim. I sad svakako planiram ici cesce na baby spa jer je on odlican za opustanje misica i lijecenje hipera.
    SweetDream15,kako ste vas dvije slatke. A ona je bas mala nježnica.
    Bumac95,tak sam i na nadodala hrpu nekih duzih igracaka da A. moze dohvatiti. Imamo onaj gym iz Lidla i igracke su bas visoko.
    Fritula,sto da ti kazem. 😂 Zenskica je rekla meni i frendici koja je isla samnom da kao djeca poslije spa bas ful dugo spavaju i umire se. Znaci nasi nista, kao na duracelkama. Malo mi je odspavao u kolicima, al ni priblizno kak sam ja ocekivala.
    Plavabosankaja pijem Elemama od Bayera. Isto redovno zaspim dok on cica po noci. I daaa, dođi nam na whatsapp! Falis! 😉
    Sunce7,znas da bi i ja tako uzivala! Mozak na pašu i lagano plutanje.
    Ponosna.mama,sretan rođendanko prvorođenoj!!! 🥳🥳🥳
    Buhtlica,ista stvar. Ja spremim i sebe i njega za setnju prije podoja…njega ostavim u gymu ili bjornu dok se ja spremim. Isto obavezno poslije cicanja krecemo da mozemo sto dulje biti vani i da se stignem vratiti prije nove ljute gladi.
    Sanja0508,uzivajte u vikendu!🤗

Nekako nisam bila raspoložena ni sama za sebe pa sam se udaljila, a onda su nam za praznike bili moji roditelji pa smo uživali i sve kao javit ću se i nikako. Kome moram pisat da me ubacite?

Pošalji mail Sanjarka, imaš njenu mail adresu u njenom potpisu.
    Nama su danas od 10-7 stalno neki gosti bili, prebijena sam..
    Tata je otišao na cugu, a Mila večeras želi spavati samo na mojoj sisi dok drugu drži rukom 🥴🥴 a taman mislila odmorit od današnjeg dana...
    Nadam se da vama večer bolje prolazi 😎

plavabosanka
    12. Veljača 2022. 22:02

buhtlica34

plavabosanka

Lady.D.

Boook cure, evo moj malac nakon malo vjezbanja i masaze zaspao.
    Uglavnom bili smo kod fizijatrice i rekla je da ima malo hipertonus, tako da se spremamo na vjezbice. Ja sam odmah jucer krenula lagano vjezbati s njim. I sad svakako planiram ici cesce na baby spa jer je on odlican za opustanje misica i lijecenje hipera.
    SweetDream15,kako ste vas dvije slatke. A ona je bas mala nježnica.
    Bumac95,tak sam i na nadodala hrpu nekih duzih igracaka da A. moze dohvatiti. Imamo onaj gym iz Lidla i igracke su bas visoko.
    Fritula,sto da ti kazem. 😂 Zenskica je rekla meni i frendici koja je isla samnom da kao djeca poslije spa bas ful dugo spavaju i umire se. Znaci nasi nista, kao na duracelkama. Malo mi je odspavao u kolicima, al ni priblizno kak sam ja ocekivala.
    Plavabosankaja pijem Elemama od Bayera. Isto redovno zaspim dok on cica po noci. I daaa, dođi nam na whatsapp! Falis! 😉
    Sunce7,znas da bi i ja tako uzivala! Mozak na pašu i lagano plutanje.
    Ponosna.mama,sretan rođendanko prvorođenoj!!! 🥳🥳🥳
    Buhtlica,ista stvar. Ja spremim i sebe i njega za setnju prije podoja…njega ostavim u gymu ili bjornu dok se ja spremim. Isto obavezno poslije cicanja krecemo da mozemo sto dulje biti vani i da se stignem vratiti prije nove ljute gladi.
    Sanja0508,uzivajte u vikendu!🤗

Nekako nisam bila raspoložena ni sama za sebe pa sam se udaljila, a onda su nam za praznike bili moji roditelji pa smo uživali i sve kao javit ću se i nikako. Kome moram pisat da me ubacite?

Pošalji mail Sanjarka, imaš njenu mail adresu u njenom potpisu.
    Nama su danas od 10-7 stalno neki gosti bili, prebijena sam..
    Tata je otišao na cugu, a Mila večeras želi spavati samo na mojoj sisi dok drugu drži rukom 🥴🥴 a taman mislila odmorit od današnjeg dana…
    Nadam se da vama večer bolje prolazi

Nama je tata otišao u trgovinu prije više od sat i po i još ga nema😒 aj sva sreća pa bebač spava, idem ga sad ubacit u kinderbet i ukomirat se 😴😴

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Mišić
    12. Veljača 2022. 22:56

Buhtlica bas sam mislila jesi li prezivila 😆
    Daniella drsgo mi je da gel pomaze 🤗
    Lorre imas mozda link za podlogu? Ja ju nisam kupovala jer kao imam puzzle jos od sina i bile su nam super, ali sve mi se cini da sam trebala. 🙈 gledam na nubelinu i nema manjih dimenzija, buuu

SweetDream15
    12. Veljača 2022. 23:14

Moja mala spava od 7h već 😆 tata na poslu popodnevna smjena. Mama je uzela vremena za sebe, napravila šta sam imala po kući, okupala se, popila čaj, pogledala film, i sad u krevet 👌 divno veče 💆 sutra odmor i šetnjica 🔝 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Lorre
    13. Veljača 2022. 04:14

Mišić

Buhtlica bas sam mislila jesi li prezivila 😆
    Daniella drsgo mi je da gel pomaze 🤗
    Lorre imas mozda link za podlogu? Ja ju nisam kupovala jer kao imam puzzle jos od sina i bile su nam super, ali sve mi se cini da sam trebala. 🙈 gledam na nubelinu i nema manjih dimenzija, buuu

HRK 140.49  23%OFF | XPE Baby Play Mat Toys For Children's Mat Kids Rug Playmat Developing Mat Baby Room Crawling Pad Folding Mat Baby Carpet

https://a.aliexpress.com/_mKCgzAk

Naručila sam nedavno iz Poljske, sad mi piše da ne dostavljaju 🤷‍♀️

Baby N 💙

daniella2207
    13. Veljača 2022. 04:52

Super hvala cure,pogledati cu onda za te osanit kuglice mada nam sada ovaj gel pomaze stvarno.🙏
    Mi se evo hranimo  zaspala je u 21:00 pa se pocela vrtitii sada i sam je uzela da malo jede i da se mazimo jer se meni ne spava😅

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SweetDream15
    13. Veljača 2022. 05:13

daniella2207

Super hvala cure,pogledati cu onda za te osanit kuglice mada nam sada ovaj gel pomaze stvarno.🙏
    Mi se evo hranimo zaspala je u 21:00 pa se pocela vrtitii sada i sam je uzela da malo jede i da se mazimo jer se meni ne spava😅

Dobro jutro cure znnači i vama je ko i nama 😅 moa je zaspala u 20h i maloprin oko 3ipo se probudila do 5h i sad zaspala. Sreća ni men se ne spava, odspavala sam 3h nekako taman mi je 🤣

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjarka88
    13. Veljača 2022. 06:52

Jutro ekipica 😊 
    Naspavane ? Uzivate u vikendu?
    Ja sam u mengi - čitaj u potopu a Luki je nemilosrdan. Sad je vec 90 posto vremena u rukama i luda sam više 😓
    Sve gore i gore umjesto obrnuto. 
    Pridružujem se klubu koji ne uzivaju trenutno 😩 ( Bumac, Tracy sestre moje po muci 🤗)
    Plavabosanka drago mi je da si se vratila ♥️
    Temperatura - nisam od roditelja koji zbog 38 trče na hitnu al da se temp skida tek kad pređe 40 🤨😳 prvi put čujem i to nikad nebi poslusala. 
    To je kao kad je meni mami njen dr. U koroni rekao da mjeri saturaciju i da ide na hitnu ako padne ispod 80?!? 
    No dobro, ima i njih svakakvih 
    Buhtlica ma naravno da je sve to ok. Ima i moj favorita od igračaka i boja. Njemu je žuta recimo jako interesantna. 
    DadaRi kako je proso pregled? 😊
    Bumac super je Niko to motorički sve svladao 🙌🙌 
    Mateja kako je prosla voznja autom? 😊
    SweetDream Lana mazilica 🥰
    Bumac kako Niko i kasalj? 🤞🤞🤞 I mi smo non stop u prehladi, samo u krug. Sreća ne ide mu za sada na kasalj samo nos uvik problematičan.
    Maločudo jel bolja Sara noću? Skok? Regresija? Toliko je mogućnosti 😩
    Ponosnamama sretan rođendan prvorođenoj i mužu 🎉🎉🎉🎉
    Sanja potruditi cemo se da forum ostane aktivan kao i do sada, a nadam se i druge cure da dijele isto misljenje 🙌
    Nema do foruma 😊
    Natalija sretan veliki 5. Našoj Liviji 💜

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.