🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    10. Veljača 2022. 10:34

Evo meeee. Preživjela 3 dana rođendana 😂
    Sad sam mirna do Nikinog krštenja 😂
    Nisam sve pohvatala, ali..
    Niko jede 180+prah na svaka tri sata 8-11-14-17-20 cca. Ispadne taman litra kakva mu je i preporuka :D
    Kožicu malo prevlacim kod kupanja, ali do kuda ide, ne forsiram previše.
    Javljam se za darivanje. 5. Bumac
    Pozdravljam i nove i stare cure koje se ne javljaju 🥰
    Inače, ja mogu otvoreno rec da bas i ne uživam u Niki za sad 😂 naravno da ga volim vise od ičega, al fakat je naporan. Cijeli dan se vrtimo u krug (malo nuna malo gym i puno ruke 😂). Imam osjećaj da njega ništa ne zanima osim mene😬 a spavanje preko dana katastrofa. Pola sata nam je maksimum. Kad se zalomi dva sata idem temp odmah mjerit 😂
    Zato je noć 9-9 i to sam stvarno zadovoljna :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    10. Veljača 2022. 10:41

Slučajno sam stisla šalji Haha
    Ugl šta god je u pitanju s njim su drame. Oćeš vožnja u kolicima, ili sjedalici - odmah dernjava. Di god ga spustim nije zadovoljan 😂
    Samo da prođe još koji mjesec, pa vjerujem da će bit lakše :D 
    On je u međuvremenu usavršio okretanje leđa - trbuh i to sad napravi u tri sekunde doslovno. Čim ga spustim na leđa ide na trbuh i sad čak i hoće bit jedno 5 do 10 minuta na podlozi. Osim toga počeo je i “puzati”. Nije klasično puzanje nego se odguruje u Nazad, ali dobar dio puta može tako prijeći. Evo di sam ga jucer našla nakon sto sam samo kosu išla osušit na brzinu 😂
    https://ibb.co/kMq2X4m
    Inače ova podloga je iz Decathlona i dođe 350 kn, ako nekog zanima :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

plavabosanka
    10. Veljača 2022. 10:49

Mia38

Sanjarka88 🤍

Jutrooooo 😊

Mi smo dobro spavali 21-5 i sad ce do nekih 7,7ipo
    Ja ne mogu vise zaspati naravno 😩
    Jučer sam sastavila od starijeg kisobran kolica i donila ih u kuću, pokusavat cu ga u njemu uspavlijvat.
    Jučerasnja 2 pokusaja. 1. Zaspao ali ravno 4minute, 2. 10 minuta me gledao u oči i svakakve zalopojke mi napričao 🤣 na kraju sam odustala. Pokusavat ću i dalje ali ne izgleda mi ohrabrujuće.
    3. Mjesecni bebači dal svi već okrećete leđa-bok?
    LadyD pred dobro mi je koliko je Andro uzivao u tom spa 🤩
    Jackie M. Je frajer s frizurom samo takvi 🥰 😍
    Mia kako je prosla noć? Ima li jos tempice?
    Tracy bravo za napredak u vjezbama 🙌🙌🙌
    Daniella ajme blago ti se kad ti je to šok 🤣 ja sam u šoku kad imamo miran dan haha.
    Nemam preporuke za zubiće, no pratim 😊

Ma joj nikak skinut temp… stavila mu cepic u 17, u 19 imao 38.5 temp…. pa ga tusirali i oblog stavljali… pala je tek poslije oko 20-21. Sad jos ima malo, 37.8 pa vazem dal da mu stavim jos cepic ili ne… kao ispod 38 se ne snizuje a on je dobre volje.
    Jucer je od te temp bio bas miran, beba najbolja na svijetu samo se smjeskao i tamo gdje si ga stavio mirno lezao pa sam iskusila kako je vama mamama s mirnim bebama 😁
    Sto se spqvanja tice ne znam sto bih rekla… najbolje i najduze isto spava na rukama pa odvagnem treba li mu bas odmor pa ga pustim na rukama da spava inace ga spustin pa kako bude.
    Okretanje- okrecemo se al nije to nesto redovito… samo kad ima motivaciju.. najcesce je to cica. I rekla nam je pedica da moramo vise glavicu vjezbat odnosno tummy time jer mu je glavica jos nestabilna. Al on na trbuscicu nece dugo biti, pocne cmizdrit i ne vidim onda smisao. Morat cu cesce kratke vjezbice.

Mi smo baš jučer bili na pikici i temp u guzi je bila 39.6 doktor nam je rekao preko 40 ako ide da se onda tek skida, meni je to zvučalo nekako previše pa sam mu stavila čepić. Čudim se samoj sebi i tome da nisam napravila paniku nego bila smirena. Prvu pikicu sa 2 mj je samo spavao i bio umoran, ali nije imao temp. Ugl. kao smatraju da je zbog inekcije normalna neka viša temp, koju inače ne ni tolerirali

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• buhtlica34
    10. Veljača 2022. 10:52

Prijavljujem se za darivanje
    6.Buhtlica34

• buhtlica34
    10. Veljača 2022. 10:57

bumac95

Slučajno sam stisla šalji Haha
    Ugl šta god je u pitanju s njim su drame. Oćeš vožnja u kolicima, ili sjedalici - odmah dernjava. Di god ga spustim nije zadovoljan 😂
    Samo da prođe još koji mjesec, pa vjerujem da će bit lakše :D
    On je u međuvremenu usavršio okretanje leđa - trbuh i to sad napravi u tri sekunde doslovno. Čim ga spustim na leđa ide na trbuh i sad čak i hoće bit jedno 5 do 10 minuta na podlozi. Osim toga počeo je i “puzati”. Nije klasično puzanje nego se odguruje u Nazad, ali dobar dio puta može tako prijeći. Evo di sam ga jucer našla nakon sto sam samo kosu išla osušit na brzinu 😂
    https://ibb.co/kMq2X4m
    Inače ova podloga je iz Decathlona i dođe 350 kn, ako nekog zanima :D

Presladak je naš Niko 🥰🥰
    Ovakav gym i mi imamo i isto je načičkan do bola, nekad se pitam jel to previše  da ne bi bila overstimulated 😂 al kad su one igračke baš visoko, nemre to dohvatiti
    Evo ja sam ovu moju presvukla, nahranila i kontam idemo sad u šetnju. No međutoa, gospođica je zaspala na sisi I sad moram sjediit doma, jer ako krenem oblaci skafander razbudi će se i bit nervozna. Isuse mili bože, pogodi vrijeme za tu šetnju je stvarno sf... 

Mišić
    10. Veljača 2022. 11:22

Sanjarka daa, bas je pocela s onim ba ba, pravo brbljanje. 😚 
    Mia kakvo je stanje s temperaturom? Nadam se da je pala do sad. Neofen ti nije paracetamol vec brufen. 
    Daniella evo sad zadnje sam za zubice kupila Anaftin baby i cini mi se ok za sad. Sa sinom sam koristila Dentinox (nije mu pomagao) i Gengigel. Sad u apoteci nije bilo Gengigela pa su mi dali Anaftin jer ima jaaakoo slican sastav. 😁 (samo mi se onaj nastavak za masazu cini tvrd pa cu radije staviti na cistu jagodicu prsta i umasirati)

Mišić
    10. Veljača 2022. 11:24

Bumac pitala sam se di si! 😆😆😆 preesladak je! 😍

ivkica
    10. Veljača 2022. 11:26

7. Ivkica

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

plavabosanka
    10. Veljača 2022. 11:47

bumac95

Evo meeee. Preživjela 3 dana rođendana 😂
    Sad sam mirna do Nikinog krštenja 😂
    Nisam sve pohvatala, ali..
    Niko jede 180+prah na svaka tri sata 8-11-14-17-20 cca. Ispadne taman litra kakva mu je i preporuka :D
    Kožicu malo prevlacim kod kupanja, ali do kuda ide, ne forsiram previše.
    Javljam se za darivanje. 5. Bumac
    Pozdravljam i nove i stare cure koje se ne javljaju 🥰
    Inače, ja mogu otvoreno rec da bas i ne uživam u Niki za sad 😂 naravno da ga volim vise od ičega, al fakat je naporan. Cijeli dan se vrtimo u krug (malo nuna malo gym i puno ruke 😂). Imam osjećaj da njega ništa ne zanima osim mene😬 a spavanje preko dana katastrofa. Pola sata nam je maksimum. Kad se zalomi dva sata idem temp odmah mjerit 😂
    Zato je noć 9-9 i to sam stvarno zadovoljna :D

Hahah tako je i nama, imam osjećaj da ne zna bez mene. Valjda je to tako kad smo često same s njima nez. A o spavanju da i ne govorim to su muke žive.

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    10. Veljača 2022. 11:55

daniella2207 joj zadnjih 3 tj katastrofa cendrav, mislim da i nama krenuli zubići jer se sve bijeli gore i odbija sisu, jede sam u polusnu, a bez sise ne zna zaspat pa su to drame. Sad je ušao i u neku fazu di vrisla pa ne znamo nekad jel vriska jer mu nešt ne valja il od veselja il šta mu je 🤣🤣
    A za zubiće smo kupili dentinox gel pa s time mažemo. I čula sam još da su osanit kuglice dobre.
    Bumac95 hahah dobar je, frajer mali. Bit će ti veselo kad prohoda😆 baš je sladak❤ mi isto imamo takav gym, ali ja tu kao dekicu iz njega stavim na jedan koji smo ranije kupili i na kojem su igračke dosta niže.
    Buhtlica sto se tiče šetnje nama je ista stvar kad zaspi na sisi spustim ga i kad ja odem sve pripremit i obuć sebe on je već ko sova il krene plakat i tražit ponovo sisu. A najgore što su kolica u podrumu, a mi na trećem katu pa dok ja iznesem korpu pa konstrukciju, pa se trčim vratit po njega, pa je tu već vrištanje. Najviše vremena meni ustvari ode na moje češljanje i to je katastrofa izgubim volju i za ić igdje.

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.