Kad smo Mila I ja bile u Vinogradskoj zbog srca, došla je jedna mama sa bebom koja je imala temp 38-39 (pod tim mislim stalno je išla tako izmedju toga), i onda je doktor tamo sestrama rekao kao šta je ona došla mi to uopće ne smatramo visokom temperaturom.. Tako da ko će to više znati..
Hvala bogu nek se njemu normalizoralo to
Mislim ovo sam samo htjela napisati šta nam tako ti doktori komentiraju iza leđa 😏
Mazilice ima li vas 🤭 https://ibb.co/Tw46Z2f
Moa L se u zadnje vrime voli toliko maziti, pogotovo ovako pridveče kad ju uzmem na sebe non stop se uvlači glavom meni ispod brade i mazi se i onda zaspe, nešto preslatko 😇❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Hvala cure na komplimentima, ja ga smatram vrlo smjesnom bebom 😂😂😂 vidjela sam i ljepših 😂😂😂😂😂
I da, igračke na gymu su dosta visoko pa sam dodala još svojih.
Meni su za temp rekli da ispod 38 ne spuštam (u guzi 38,5), a nakon 39 (u guzi 39,5) idem na hitnu 🤷🏼♀️
Moj Niko opet kašlje danas. Imam osjećaj da se samo vrtimo u krug. Btw nos JOŠ UVIJEK nismo uspjeli riješit (sad je 3 mjeseca začepljen od njegovih 5 života). Odustala sam od bilo kakvih “intervencija” jer ne pomažu doslovno ništa
Ići ćemo sutra kod ped samo da provjeri pluća jer vikend dolazi. Nadam se nešto prolazno samo 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Buhtlica inače je ovo bio doktor na zamjeni naš nam je rekao oko 39 da je visoka kod cjepljenja. Ma svatko svoje govori baš me izluđuju. Neki dan sam čak sanjala da se svađam sa svima jer mi idu na živce sa savjetima🤣🤣 rekli su mi nek probam djetetu dat vode kad traži sisu jer bi kao jeo svako malo.
SweetDream jaoo slatkoceee😊❤❤😊😍 naš Matias od početka samo traži kontakt koža gura glavicu sve dok nam ne odjeti kožu il se ne namjesti blizu srca onda je dobro🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Maza - uhh baš ružno iskustvo u bolnici.
LadyD - fora se čini baby spa, Andro sigurno uživa. Je li bio opušten ostatak dana? 😁
Mia - i moj se dugo opirao na trbušćiću, plakao je vec nakon minute dvije i ja bi ga onda okrenula. Sad kad se sam okrene na trbuh moze tako biti dugo dugo. Tako da ne brini, bude zavolio s vremenom.
Bumac - hehe kako se lijepo zavukao, sladak je 😄
Spavanje - uh dobro, znači normalno spava, ko većina jesenski bebica 😁
Galama - i M nesto kao glami da ga ne gledam rekla bi da je ljut ali poslije galame odma osmjeh.
Zubići - mi smo u fazi isčekivanja zubića, sve glođe, pa i nas kad ga nosamo. Počeo me je grist za cice i sad me više bole nego kad sam pošla dojiti, to isto krivim zubice. Šta će tek biti kad izbiju…🙈
Kupili gengigel baby čini mi se da ništa ne pomaže.
(Ne)uživanje - kako koji dan, ovisi o mojoj naspavanosti i jesmo li previše solo. Nekad imam dojam da mu ja dosadim, tipa bude nervozan, onda dođe netko od rodbine malo se s njim igrati i bude odličan.
Slučajno sam stisla šalji Haha
Ugl šta god je u pitanju s njim su drame. Oćeš vožnja u kolicima, ili sjedalici - odmah dernjava. Di god ga spustim nije zadovoljan 😂
Samo da prođe još koji mjesec, pa vjerujem da će bit lakše :D
On je u međuvremenu usavršio okretanje leđa - trbuh i to sad napravi u tri sekunde doslovno. Čim ga spustim na leđa ide na trbuh i sad čak i hoće bit jedno 5 do 10 minuta na podlozi. Osim toga počeo je i “puzati”. Nije klasično puzanje nego se odguruje u Nazad, ali dobar dio puta može tako prijeći. Evo di sam ga jucer našla nakon sto sam samo kosu išla osušit na brzinu 😂
https://ibb.co/kMq2X4m
Inače ova podloga je iz Decathlona i dođe 350 kn, ako nekog zanima :D
Bumac, Niko pod stolcem🤣🤣🤣 pre smijesan je...a ozzzbiljan za poludit, sigurno se tu vec pita di si tak dugo😆😆😆
Btw...imate slican prociscivac traka ko mi😄 ko to zeli silom cist zrak u stanu?😁
E da ne govorim da ako taj dan idemo u šetnju ručka uglavnom ne bude 🤣 jer dok sve napravim već bude 2-3 popodne i muž već ide na posao. A jučer sam čula "savjet" da kad sam umorna jedem više voća. Ono to će mi pomoć s tim što se na svaka dva sata budim i spavam po 5 sati max 😒 i što ovo dijete stalno traži pažnju znači uopće ne želi biti sam nekad. Ima dana kad je stvarno super i svašta stignem, al ima dana kad sam što otvorim frižider da krenem kuhat on viče😭 baš me to umara 😥
CarpeDiem vidjela sam da si prije slala curama neke datoteke o boljoj organiziranosti. Jel možeš i meni molim te poslati?
—-
Vi koje dojite jel pijete neke dodatne vitamine?
Ja Elemama od Bayera
Marela bolje da ti ne kažem. Pusimo oboje a nemamo balkon i onda na prozoru u kuhinji vučemo koji dim 🤦🏼♀️ Nekako se nadam da taj pročišćivač uzme i ono malo dima šta ode do dnevnog (nemojte me razapet sad znam i sama da nije dobro 😅).
Ja ne znam kako već nije krenuo plakat jer me nije vidio 4 minute hahahah
Brzo sam shvatila da produžni i ostale stvari moraju Ca sa poda 🤦🏼♀️😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji