🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    11. Veljača 2022. 17:26

Hvala vam cure na lipim zeljama 🥰

SweetDream15
    11. Veljača 2022. 17:39

Ponosnamama sretan joj veliki 13tii 🎉🤩🎂
    LadyD hvala tii, ma prenjezna je joj umiljata samo tako🤩

Mi smo iz šetnjice, dan je bio predivan uru ipo smo šetale ona je spavala cilo vrime, sad se lipo zabavlja u baby gymu. 👌 
    I meni je počela zadnja dva dana se prečesto noću budit jest i onda oko 5-6 ujtro se razbudi po pola sata i nikako zaspat  🙈 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Leonoah
    11. Veljača 2022. 18:11

Ja ulijecem kao padobranac nakon 10 postova, ali samo bi se prijavila za darivanje bebica pa me slobodno ukljucite ako nije kasno😊 i uputite me na koji nacin da dodjem do malog “kumceta”

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Tracy_
    11. Veljača 2022. 19:55

I ja se prijavljujem!

plavabosanka
    11. Veljača 2022. 22:16

Lady.D.

Boook cure, evo moj malac nakon malo vjezbanja i masaze zaspao.
    Uglavnom bili smo kod fizijatrice i rekla je da ima malo hipertonus, tako da se spremamo na vjezbice. Ja sam odmah jucer krenula lagano vjezbati s njim. I sad svakako planiram ici cesce na baby spa jer je on odlican za opustanje misica i lijecenje hipera.
    SweetDream15,kako ste vas dvije slatke. A ona je bas mala nježnica.
    Bumac95,tak sam i na nadodala hrpu nekih duzih igracaka da A. moze dohvatiti. Imamo onaj gym iz Lidla i igracke su bas visoko.
    Fritula,sto da ti kazem. 😂 Zenskica je rekla meni i frendici koja je isla samnom da kao djeca poslije spa bas ful dugo spavaju i umire se. Znaci nasi nista, kao na duracelkama. Malo mi je odspavao u kolicima, al ni priblizno kak sam ja ocekivala.
    Plavabosankaja pijem Elemama od Bayera. Isto redovno zaspim dok on cica po noci. I daaa, dođi nam na whatsapp! Falis! 😉
    Sunce7,znas da bi i ja tako uzivala! Mozak na pašu i lagano plutanje.
    Ponosna.mama,sretan rođendanko prvorođenoj!!! 🥳🥳🥳
    Buhtlica,ista stvar. Ja spremim i sebe i njega za setnju prije podoja…njega ostavim u gymu ili bjornu dok se ja spremim. Isto obavezno poslije cicanja krecemo da mozemo sto dulje biti vani i da se stignem vratiti prije nove ljute gladi.
    Sanja0508,uzivajte u vikendu!🤗

Nekako nisam bila raspoložena ni sama za sebe pa sam se udaljila, a onda su nam za praznike bili moji roditelji pa smo uživali i sve kao javit ću se i nikako. Kome moram pisat da me ubacite?

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

daniella2207
    11. Veljača 2022. 23:09

Mišić kupila sam i ja evo taj anaftin baby i jucer i danas evo mirna je,mozda nam je i pomoglo👍tnx
    Plava.bosanka a moze biti da su zubici i vama,joj i mi imamo tu fazu bas vristi,cvili prvo bude igra a poslije samu sebe nazivcira i pocne tuliti🤣🤣
    Proguglat cu te osanit kuglice prvi put cujem😁
    Temperatura nakon cjepljenja- meni su zadnji put rekli iznad 38 da dam cepic,ali ako je jako nervozna a ima i manje od 38 da svejedno mogu dati jer da im cepic ublazava i bol...taj put smo prosli dosta dobro,sada 14.02. Idemo opet pa cemo viditi kako ce proci...

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

plavabosanka
    12. Veljača 2022. 10:11

daniella2207

Mišić kupila sam i ja evo taj anaftin baby i jucer i danas evo mirna je,mozda nam je i pomoglo👍tnx
    Plava.bosanka a moze biti da su zubici i vama,joj i mi imamo tu fazu bas vristi,cvili prvo bude igra a poslije samu sebe nazivcira i pocne tuliti🤣🤣
    Temperatura nakon cjepljenja- meni su zadnji put rekli iznad 38 da dam cepic,ali ako je jako nervozna a ima i manje od 38 da svejedno mogu dati jer da im cepic ublazava i bol…taj put smo prosli dosta dobro,sada 14.02. Idemo opet pa cemo viditi kako ce proci…

A mislim da osanit kuglica nema u Hrv.al iskreno nisam sigurna😅

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    12. Veljača 2022. 10:17

https://ibb.co/6NR1tDT 

Ja sam se počeo odgurivati sve dalje, jučer sam bio samo na rubu ove kornjačice, a danas sam čak se uspio i nakrenuti juhuu🥳🥳 mama mali nam je stan, ode ja🤣🤣

---

Moramo mu danas ić kupit podlogu za pod to već neko vrijeme planiramo pa nikako. Znam da žene puno pišu o casmatino podlogama, šteta što se prije nisam sjetila pa da su mi moji ponijeli kad su dolazili.
    Jel vi imate neke podloge za igru i kakve?

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

CarpeDiem.
    12. Veljača 2022. 10:24

plavabosanka

daniella2207

Temperatura nakon cjepljenja- meni su zadnji put rekli iznad 38 da dam cepic,ali ako je jako nervozna a ima i manje od 38 da svejedno mogu dati jer da im cepic ublazava i bol…taj put smo prosli dosta dobro,sada 14.02. Idemo opet pa cemo viditi kako ce proci…

A mislim da osanit kuglica nema u Hrv.al iskreno nisam sigurna😅

Ima tih homeopatskih kuglica u BiH u ljekarnama i u Hr isto, samo kako u kojoj. Malo bolje opremljnije imaju pa bi trebalo pretrazit. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Lorre
    12. Veljača 2022. 11:59

plavabosanka

https://ibb.co/6NR1tDT

Ja sam se počeo odgurivati sve dalje, jučer sam bio samo na rubu ove kornjačice, a danas sam čak se uspio i nakrenuti juhuu🥳🥳 mama mali nam je stan, ode ja🤣🤣

Moramo mu danas ić kupit podlogu za pod to već neko vrijeme planiramo pa nikako. Znam da žene puno pišu o casmatino podlogama, šteta što se prije nisam sjetila pa da su mi moji ponijeli kad su dolazili.
    Jel vi imate neke podloge za igru i kakve?

Ja sam naručila s Alija, kroz tjedan dana mi je stigla podloga. Zadovoljna sam 👌

Baby N 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.