Ponosnamama sretan joj veliki 13tii 🎉🤩🎂
LadyD hvala tii, ma prenjezna je joj umiljata samo tako🤩
Mi smo iz šetnjice, dan je bio predivan uru ipo smo šetale ona je spavala cilo vrime, sad se lipo zabavlja u baby gymu. 👌
I meni je počela zadnja dva dana se prečesto noću budit jest i onda oko 5-6 ujtro se razbudi po pola sata i nikako zaspat 🙈
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Ja ulijecem kao padobranac nakon 10 postova, ali samo bi se prijavila za darivanje bebica pa me slobodno ukljucite ako nije kasno😊 i uputite me na koji nacin da dodjem do malog “kumceta”
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Boook cure, evo moj malac nakon malo vjezbanja i masaze zaspao.
Uglavnom bili smo kod fizijatrice i rekla je da ima malo hipertonus, tako da se spremamo na vjezbice. Ja sam odmah jucer krenula lagano vjezbati s njim. I sad svakako planiram ici cesce na baby spa jer je on odlican za opustanje misica i lijecenje hipera.
SweetDream15,kako ste vas dvije slatke. A ona je bas mala nježnica.
Bumac95,tak sam i na nadodala hrpu nekih duzih igracaka da A. moze dohvatiti. Imamo onaj gym iz Lidla i igracke su bas visoko.
Fritula,sto da ti kazem. 😂 Zenskica je rekla meni i frendici koja je isla samnom da kao djeca poslije spa bas ful dugo spavaju i umire se. Znaci nasi nista, kao na duracelkama. Malo mi je odspavao u kolicima, al ni priblizno kak sam ja ocekivala.
Plavabosankaja pijem Elemama od Bayera. Isto redovno zaspim dok on cica po noci. I daaa, dođi nam na whatsapp! Falis! 😉
Sunce7,znas da bi i ja tako uzivala! Mozak na pašu i lagano plutanje.
Ponosna.mama,sretan rođendanko prvorođenoj!!! 🥳🥳🥳
Buhtlica,ista stvar. Ja spremim i sebe i njega za setnju prije podoja…njega ostavim u gymu ili bjornu dok se ja spremim. Isto obavezno poslije cicanja krecemo da mozemo sto dulje biti vani i da se stignem vratiti prije nove ljute gladi.
Sanja0508,uzivajte u vikendu!🤗
Nekako nisam bila raspoložena ni sama za sebe pa sam se udaljila, a onda su nam za praznike bili moji roditelji pa smo uživali i sve kao javit ću se i nikako. Kome moram pisat da me ubacite?
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Mišić kupila sam i ja evo taj anaftin baby i jucer i danas evo mirna je,mozda nam je i pomoglo👍tnx
Plava.bosanka a moze biti da su zubici i vama,joj i mi imamo tu fazu bas vristi,cvili prvo bude igra a poslije samu sebe nazivcira i pocne tuliti🤣🤣
Proguglat cu te osanit kuglice prvi put cujem😁
Temperatura nakon cjepljenja- meni su zadnji put rekli iznad 38 da dam cepic,ali ako je jako nervozna a ima i manje od 38 da svejedno mogu dati jer da im cepic ublazava i bol...taj put smo prosli dosta dobro,sada 14.02. Idemo opet pa cemo viditi kako ce proci...
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mišić kupila sam i ja evo taj anaftin baby i jucer i danas evo mirna je,mozda nam je i pomoglo👍tnx
Plava.bosanka a moze biti da su zubici i vama,joj i mi imamo tu fazu bas vristi,cvili prvo bude igra a poslije samu sebe nazivcira i pocne tuliti🤣🤣
Temperatura nakon cjepljenja- meni su zadnji put rekli iznad 38 da dam cepic,ali ako je jako nervozna a ima i manje od 38 da svejedno mogu dati jer da im cepic ublazava i bol…taj put smo prosli dosta dobro,sada 14.02. Idemo opet pa cemo viditi kako ce proci…
A mislim da osanit kuglica nema u Hrv.al iskreno nisam sigurna😅
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
https://ibb.co/6NR1tDT
Ja sam se počeo odgurivati sve dalje, jučer sam bio samo na rubu ove kornjačice, a danas sam čak se uspio i nakrenuti juhuu🥳🥳 mama mali nam je stan, ode ja🤣🤣
---
Moramo mu danas ić kupit podlogu za pod to već neko vrijeme planiramo pa nikako. Znam da žene puno pišu o casmatino podlogama, šteta što se prije nisam sjetila pa da su mi moji ponijeli kad su dolazili.
Jel vi imate neke podloge za igru i kakve?
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Temperatura nakon cjepljenja- meni su zadnji put rekli iznad 38 da dam cepic,ali ako je jako nervozna a ima i manje od 38 da svejedno mogu dati jer da im cepic ublazava i bol…taj put smo prosli dosta dobro,sada 14.02. Idemo opet pa cemo viditi kako ce proci…
A mislim da osanit kuglica nema u Hrv.al iskreno nisam sigurna😅
Ima tih homeopatskih kuglica u BiH u ljekarnama i u Hr isto, samo kako u kojoj. Malo bolje opremljnije imaju pa bi trebalo pretrazit.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/6NR1tDT
Ja sam se počeo odgurivati sve dalje, jučer sam bio samo na rubu ove kornjačice, a danas sam čak se uspio i nakrenuti juhuu🥳🥳 mama mali nam je stan, ode ja🤣🤣
—
Moramo mu danas ić kupit podlogu za pod to već neko vrijeme planiramo pa nikako. Znam da žene puno pišu o casmatino podlogama, šteta što se prije nisam sjetila pa da su mi moji ponijeli kad su dolazili.
Jel vi imate neke podloge za igru i kakve?
Ja sam naručila s Alija, kroz tjedan dana mi je stigla podloga. Zadovoljna sam 👌
Baby N 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji