E da ne govorim da ako taj dan idemo u šetnju ručka uglavnom ne bude 🤣 jer dok sve napravim već bude 2-3 popodne i muž već ide na posao. A jučer sam čula "savjet" da kad sam umorna jedem više voća. Ono to će mi pomoć s tim što se na svaka dva sata budim i spavam po 5 sati max 😒 i što ovo dijete stalno traži pažnju znači uopće ne želi biti sam nekad. Ima dana kad je stvarno super i svašta stignem, al ima dana kad sam što otvorim frižider da krenem kuhat on viče😭 baš me to umara 😥
CarpeDiem vidjela sam da si prije slala curama neke datoteke o boljoj organiziranosti. Jel možeš i meni molim te poslati?
----
Vi koje dojite jel pijete neke dodatne vitamine?
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
10. Jackie27
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
E da ne govorim da ako taj dan idemo u šetnju ručka uglavnom ne bude 🤣 jer dok sve napravim već bude 2-3 popodne i muž već ide na posao. A jučer sam čula "savjet" da kad sam umorna jedem više voća. Ono to će mi pomoć s tim što se na svaka dva sata budim i spavam po 5 sati max 😒 i što ovo dijete stalno traži pažnju znači uopće ne želi biti sam nekad. Ima dana kad je stvarno super i svašta stignem, al ima dana kad sam što otvorim frižider da krenem kuhat on viče😭 baš me to umara 😥
CarpeDiem vidjela sam da si prije slala curama neke datoteke o boljoj organiziranosti. Jel možeš i meni molim te poslati?
—-
Ma radije ti odi u šetnju s malim, godit će i tebi i njemu, bez obzira na visinske pripreme. Mi smo tu dijelile brzinske recepte jer sve smo u istim problemima, uvik nešto pati. Ali ja sam rekla radije jaja na oko neg da mi je mala po cili dan u kući zatvorena. A i ja bome, ja kad sam 2-3 dana za redom bez šetnje, ko luda budem majkemi.
Ja ti pijem elemama i dobre su mi, za sad mi ni kosa ne ispada, čak mi i nova raste. Doduše ne znam kad pocme ispada, možda će to sada, jer su i hormoni već došli na svoje. Uglavnom ti su mi skroz dobri.
—-
Poslaji mi email, puno je materijala i format ne podrzava forum pa moram tako. 🙌
------
Dojila ne dojila pijem sve moguće vitamine u skladu sa krvnom slikom i dogovoru sa par doktora. 🙈
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Pozdrav ženice 🙋🏼♀️
Nove cure - dobro na došle! 🤗
Plavabosanka, baš mi je drago šta si nam napokon tu. Lijepo te opet čitati. 🤭😊
Bumac, malecki je med medeni ❤️🤩 Neka si ti preživjela 3 dana rođendana, a sad u nove pobjede. 🤗
Tracy, wuhuuuu za vježbice i šta ide na bolje! 🥳🤩 Bravo mama, bravo beba! 👏🏻🙌🏻
Lady.D., o Andro kako ti uživaš pa to nisu istine. 🤗🤩 I ja bi baš voljela da i ja svoju odvedem u taj spa. Predobro mi je to. Samo ne znam ko bi izdržao vožnju do Zagreba s njom. 😱 Vrišti i nemoguća je u zadnje vrijeme dok ju stavimo u auto.
———————————————
Kad smo kod auta, sutra ju prvi puta vozim sama. Idem zubaru i moja ju mama bude čuvala. Vožnja autom 15 minuta i živo me zanima na šta će to ličiti.
Kad ste vi svoje bebice vozile prvi puta u autu same ? Kako vam je bilo ? 😃
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Pozdrav ženice 🙋🏼♀️
Nove cure - dobro na došle! 🤗
Plavabosanka, bašmi je drago šta si nam napokon tu. Lijepo te opet čitati. 🤭😊
Bumac, malecki je med medeni ❤️🤩 Neka si ti preživjela 3 dana rođendana, a sad u nove pobjede. 🤗
Tracy, wuhuuuu za vježbice i šta ide na bolje! 🥳🤩 Bravo mama, bravo beba! 👏🏻🙌🏻
Lady.D., o Andro kako ti uživaš pa to nisu istine. 🤗🤩 I ja bi baš voljela da i ja svoju odvedem u taj spa. Predobro mi je to. Samo ne znam ko bi izdržao vožnju do Zagreba s njom. 😱 Vrišti i nemoguća je u zadnje vrijeme dok ju stavimo u auto.
———————————————
Kad smo kod auta, sutra ju prvi puta vozim sama. Idem zubaru i moja ju mama bude čuvala. Vožnja autom 15 minuta i živo me zanima na šta će to ličiti.
Kad ste vi svoje bebice vozile prvi puta u autu same ? Kako vam je bilo ? 😃
Ja je vozim svaki dan sama, otkad je imala dva tjedna, od prve setnje 🥰
Nema tu puno filozofije, u AS, na prvi ili zadnji sic. Nemoj na prvi ako mislis da ce ti oduzimat previse paznje dok vozis. Ako ipak odlucis na prvi, obavezno izgasi air bag.
Sortiraj odgovore
Najstariji