7. Ivkica

🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Evo meeee. Preživjela 3 dana rođendana 😂
Sad sam mirna do Nikinog krštenja 😂
Nisam sve pohvatala, ali..
Niko jede 180+prah na svaka tri sata 8-11-14-17-20 cca. Ispadne taman litra kakva mu je i preporuka :D
Kožicu malo prevlacim kod kupanja, ali do kuda ide, ne forsiram previše.
Javljam se za darivanje. 5. Bumac
Pozdravljam i nove i stare cure koje se ne javljaju 🥰
Inače, ja mogu otvoreno rec da bas i ne uživam u Niki za sad 😂 naravno da ga volim vise od ičega, al fakat je naporan. Cijeli dan se vrtimo u krug (malo nuna malo gym i puno ruke 😂). Imam osjećaj da njega ništa ne zanima osim mene😬 a spavanje preko dana katastrofa. Pola sata nam je maksimum. Kad se zalomi dva sata idem temp odmah mjerit 😂
Zato je noć 9-9 i to sam stvarno zadovoljna :D
Hahah tako je i nama, imam osjećaj da ne zna bez mene. Valjda je to tako kad smo često same s njima nez. A o spavanju da i ne govorim to su muke žive.

👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
daniella2207 joj zadnjih 3 tj katastrofa cendrav, mislim da i nama krenuli zubići jer se sve bijeli gore i odbija sisu, jede sam u polusnu, a bez sise ne zna zaspat pa su to drame. Sad je ušao i u neku fazu di vrisla pa ne znamo nekad jel vriska jer mu nešt ne valja il od veselja il šta mu je 🤣🤣
A za zubiće smo kupili dentinox gel pa s time mažemo. I čula sam još da su osanit kuglice dobre.
Bumac95 hahah dobar je, frajer mali. Bit će ti veselo kad prohoda😆 baš je sladak❤ mi isto imamo takav gym, ali ja tu kao dekicu iz njega stavim na jedan koji smo ranije kupili i na kojem su igračke dosta niže.
Buhtlica sto se tiče šetnje nama je ista stvar kad zaspi na sisi spustim ga i kad ja odem sve pripremit i obuć sebe on je već ko sova il krene plakat i tražit ponovo sisu. A najgore što su kolica u podrumu, a mi na trećem katu pa dok ja iznesem korpu pa konstrukciju, pa se trčim vratit po njega, pa je tu već vrištanje. Najviše vremena meni ustvari ode na moje češljanje i to je katastrofa izgubim volju i za ić igdje.

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
E da ne govorim da ako taj dan idemo u šetnju ručka uglavnom ne bude 🤣 jer dok sve napravim već bude 2-3 popodne i muž već ide na posao. A jučer sam čula "savjet" da kad sam umorna jedem više voća. Ono to će mi pomoć s tim što se na svaka dva sata budim i spavam po 5 sati max 😒 i što ovo dijete stalno traži pažnju znači uopće ne želi biti sam nekad. Ima dana kad je stvarno super i svašta stignem, al ima dana kad sam što otvorim frižider da krenem kuhat on viče😭 baš me to umara 😥
CarpeDiem vidjela sam da si prije slala curama neke datoteke o boljoj organiziranosti. Jel možeš i meni molim te poslati?
----
Vi koje dojite jel pijete neke dodatne vitamine?

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
10. Jackie27

Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
E da ne govorim da ako taj dan idemo u šetnju ručka uglavnom ne bude 🤣 jer dok sve napravim već bude 2-3 popodne i muž već ide na posao. A jučer sam čula "savjet" da kad sam umorna jedem više voća. Ono to će mi pomoć s tim što se na svaka dva sata budim i spavam po 5 sati max 😒 i što ovo dijete stalno traži pažnju znači uopće ne želi biti sam nekad. Ima dana kad je stvarno super i svašta stignem, al ima dana kad sam što otvorim frižider da krenem kuhat on viče😭 baš me to umara 😥
CarpeDiem vidjela sam da si prije slala curama neke datoteke o boljoj organiziranosti. Jel možeš i meni molim te poslati?
—-
Ma radije ti odi u šetnju s malim, godit će i tebi i njemu, bez obzira na visinske pripreme. Mi smo tu dijelile brzinske recepte jer sve smo u istim problemima, uvik nešto pati. Ali ja sam rekla radije jaja na oko neg da mi je mala po cili dan u kući zatvorena. A i ja bome, ja kad sam 2-3 dana za redom bez šetnje, ko luda budem majkemi.
Ja ti pijem elemama i dobre su mi, za sad mi ni kosa ne ispada, čak mi i nova raste. Doduše ne znam kad pocme ispada, možda će to sada, jer su i hormoni već došli na svoje. Uglavnom ti su mi skroz dobri.

—-
Poslaji mi email, puno je materijala i format ne podrzava forum pa moram tako. 🙌
------
Dojila ne dojila pijem sve moguće vitamine u skladu sa krvnom slikom i dogovoru sa par doktora. 🙈

url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji