🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DadaRi
    10. Veljača 2022. 09:02

Jutro cure 
    Mi danas idemo kod pedijatrice na redovitu kontrolu s 4 mj. 
    Usput će nam i kukiće pogledat.
    Mia38 i nama je tummy time predstavljao problem a onda sam dobila preporuku od fizijatrice da ga stavljam na pilates loptu par dana da će mu tako bit zabavnije.S cca 2 i pol mj smo počeli.  Tako sam i radila i sad uživa bit potrbuške i na podu na podlozi. 

DadaRi
    10. Veljača 2022. 09:07

buhtlica34

Jutro svima 😊
    Mi budne od 6, evo zaspala maloprije I već se proteže 😵😢
    Sto se o kretanja tiče, Mila se još ne okreće, imala je par okretaja s trbuha na leđa, ali to je bilo nesvjesno skroz. Sad ima neki pokušaj okretna s leđa na bok, ono zabaciva noge ali dalje od toga ne ide.
    Generalni je skroz dobra, samo doslovno treba iscitavat te njene znakove umora, gladi, volje za nečim i onda je sve ok. Ako je stavim na trbuh a ona nije od volje, ti je teški kaos. Ili ako poželim u šetnju a ona baš i ne bi, neki dan je uru vrimena nisam mogla smiriti.
    Primijetila sam da jako voli crvenu boju, uvik gleda u crvene stvari, i najdraža igračka koliko sam primijetila joj je maca koja svira. Vjecito bulji u nju, uopće je druge stvari ne zanimaju. Možeš je svati satima, ali neće se okrenuti ako je maca tu. Mislim okrene se, i onda vrati pogled na macu i to je to. Jel I vaši tako? Valjda je to uredu, šta ja znam..

Je li to ona maca iz pepca ? Naš ima psića koji svira ( bila je i maca u izboru)  i isto tako fokus je na njemu to mu je top igračka. 

daniella2207
    10. Veljača 2022. 09:29

Sanjarka a znam da, haha evo kod mene je obrnuto,nadam se da ce ovo brzo proci🤣
    Zara lijepo je procitati da ste dosli na svoje i da uzivate s Jakovom,neka ova lijepa faza potraje sto duze,mozda i zubici prođu bezbolno nikad neznas😉
    Plavabosanka od kada te nismo culi😀 evo mi za sada nismo imali koronu uspijevamo izbjeci nekako...sve ide glatko osim zadnja 2 dana di je nervozna radi zubica...vi kako ste,kako je Matias?😀

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    10. Veljača 2022. 09:30

Mame ste za jedno forumsko secret baby darivanje? 😊
    Nekad dok je P. Bio mali na ljetnim bebama smo to prakticirali 😊 i meni je bilo top 🤩
    Bilo je Božićno i rodendansko a sad mogli npr proljetno i rodendansko 🤣
    Jer su nam rodendani I  Bozic Preblizu 😁
    No otom potom 

Znači darivanje izgleda tako da svaka od vas dobije kumče koje tajno dariva 😊
    Mama koja prima poklon ne zna tko daruje njenu bebu dok ne dobije poklon na adresu. 
    Krajnji rok za slanje bi bio 1.4. 😊
    Sparivanje parova obavlja aplikacija na netu a jedino sta trebate je meni poslati ( na mail ili WhatsApp)
    Adrese, broj moba i šifru tiska ako želite da stigne paket na najbliži tisak sto je super zgodno jer je pošta poprilično skupa i nepouzdana. No to svakome na izbor naravno 😊

3,2,1 molim prijavak 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Mia38
    10. Veljača 2022. 09:44

Zara7

Mia38

Sanjarka88 🤍

Jutrooooo 😊

Mi smo dobro spavali 21-5 i sad ce do nekih 7,7ipo
    Ja ne mogu vise zaspati naravno 😩
    Jučer sam sastavila od starijeg kisobran kolica i donila ih u kuću, pokusavat cu ga u njemu uspavlijvat.
    Jučerasnja 2 pokusaja. 1. Zaspao ali ravno 4minute, 2. 10 minuta me gledao u oči i svakakve zalopojke mi napričao 🤣 na kraju sam odustala. Pokusavat ću i dalje ali ne izgleda mi ohrabrujuće.
    3. Mjesecni bebači dal svi već okrećete leđa-bok?
    LadyD pred dobro mi je koliko je Andro uzivao u tom spa 🤩
    Jackie M. Je frajer s frizurom samo takvi 🥰 😍
    Mia kako je prosla noć? Ima li jos tempice?
    Tracy bravo za napredak u vjezbama 🙌🙌🙌
    Daniella ajme blago ti se kad ti je to šok 🤣 ja sam u šoku kad imamo miran dan haha.
    Nemam preporuke za zubiće, no pratim 😊

Ma joj nikak skinut temp… stavila mu cepic u 17, u 19 imao 38.5 temp…. pa ga tusirali i oblog stavljali… pala je tek poslije oko 20-21. Sad jos ima malo, 37.8 pa vazem dal da mu stavim jos cepic ili ne… kao ispod 38 se ne snizuje a on je dobre volje.
    Jucer je od te temp bio bas miran, beba najbolja na svijetu samo se smjeskao i tamo gdje si ga stavio mirno lezao pa sam iskusila kako je vama mamama s mirnim bebama 😁
    Sto se spqvanja tice ne znam sto bih rekla… najbolje i najduze isto spava na rukama pa odvagnem treba li mu bas odmor pa ga pustim na rukama da spava inace ga spustin pa kako bude.
    Okretanje- okrecemo se al nije to nesto redovito… samo kad ima motivaciju.. najcesce je to cica. I rekla nam je pedica da moramo vise glavicu vjezbat odnosno tummy time jer mu je glavica jos nestabilna. Al on na trbuscicu nece dugo biti, pocne cmizdrit i ne vidim onda smisao. Morat cu cesce kratke vjezbice.

Čak sam čitala da bi glavni kriterij za snižavanje temp trebalo biti djetetovo opće stanje (ako nema povijest konvulzija) u smislu da ako je dijete super općeg stanja, veselo, jede, onda pustit i malo veću temp, a nekad snižavati i manju. Po tome ne moraš još snižavati, samo prati dalje. Nama je sa 39.1 s pola čepića u roku pola sata pala na normalnu temp i nije se više vraćala. Baš zanimljivo.

A koje cepice ste koristili? Ja sam Eferalgan (to je kao Lupocet). Drugi su Neofen al nisam nasla u ljekarni...

Sanjarka88
    10. Veljača 2022. 09:45

Sanjarka88 🤍

Nekad dok je P. Bio mali na ljetnim bebama smo to prakticirali 😊 i meni je bilo top 🤩
    Jer su nam rodendani I Bozic Preblizu 😁
    No otom potom

Mama koja prima poklon ne zna tko daruje njenu bebu dok ne dobije poklon na adresu.
    Sparivanje parova obavlja aplikacija na netu a jedino sta trebate je meni poslati ( na mail ili WhatsApp)
    Adrese, broj moba i šifru tiska ako želite da stigne paket na najbliži tisak sto je super zgodno jer je pošta poprilično skupa i nepouzdana. No to svakome na izbor naravno 😊

3,2,1 molim prijavak 😁

Ispravak netočnog navoda 

Adrese ce te sami ispuniti kroz tu stranicu no otom potom.

Ovdje samo molim prijavak do nedjelje navečer nek svi vide 😊

Secret baby: 

1. Sanjarka88

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Mia38
    10. Veljača 2022. 09:47

DadaRi

Jutro cure
    Mi danas idemo kod pedijatrice na redovitu kontrolu s 4 mj.
    Usput će nam i kukiće pogledat.
    Mia38 i nama je tummy time predstavljao problem a onda sam dobila preporuku od fizijatrice da ga stavljam na pilates loptu par dana da će mu tako bit zabavnije.S cca 2 i pol mj smo počeli. Tako sam i radila i sad uživa bit potrbuške i na podu na podlozi.

To zvuci kao dobra ideja ali nemam pilates loptu... moram se raspitat kod frendica ima li tko za posudit na koji tjedan 

CarpeDiem.
    10. Veljača 2022. 10:09

Sanjarka88 🤍

Sanjarka88 🤍

No otom potom

3,2,1 molim prijavak 😁

Ispravak netočnog navoda

Secret baby:

1. Sanjarka88

2. CarpeDiem 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Ljesnjak
    10. Veljača 2022. 10:13

CarpeDiem.

Sanjarka88 🤍

Sanjarka88 🤍

No otom potom

3,2,1 molim prijavak 😁

Ispravak netočnog navoda

Secret baby:

1. Sanjarka88

2. CarpeDiem

3. Ljesnjak

DadaRi
    10. Veljača 2022. 10:19

Ljesnjak

CarpeDiem.

Sanjarka88 🤍

Sanjarka88 🤍

No otom potom

3,2,1 molim prijavak 😁

Ispravak netočnog navoda

Secret baby:

1. Sanjarka88

2. CarpeDiem

3. Ljesnjak

4. DadaRi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.