Jutro cure
Mi danas idemo kod pedijatrice na redovitu kontrolu s 4 mj.
Usput će nam i kukiće pogledat.
Mia38 i nama je tummy time predstavljao problem a onda sam dobila preporuku od fizijatrice da ga stavljam na pilates loptu par dana da će mu tako bit zabavnije.S cca 2 i pol mj smo počeli. Tako sam i radila i sad uživa bit potrbuške i na podu na podlozi.
Jutro svima 😊
Mi budne od 6, evo zaspala maloprije I već se proteže 😵😢
Sto se o kretanja tiče, Mila se još ne okreće, imala je par okretaja s trbuha na leđa, ali to je bilo nesvjesno skroz. Sad ima neki pokušaj okretna s leđa na bok, ono zabaciva noge ali dalje od toga ne ide.
Generalni je skroz dobra, samo doslovno treba iscitavat te njene znakove umora, gladi, volje za nečim i onda je sve ok. Ako je stavim na trbuh a ona nije od volje, ti je teški kaos. Ili ako poželim u šetnju a ona baš i ne bi, neki dan je uru vrimena nisam mogla smiriti.
Primijetila sam da jako voli crvenu boju, uvik gleda u crvene stvari, i najdraža igračka koliko sam primijetila joj je maca koja svira. Vjecito bulji u nju, uopće je druge stvari ne zanimaju. Možeš je svati satima, ali neće se okrenuti ako je maca tu. Mislim okrene se, i onda vrati pogled na macu i to je to. Jel I vaši tako? Valjda je to uredu, šta ja znam..
Je li to ona maca iz pepca ? Naš ima psića koji svira ( bila je i maca u izboru) i isto tako fokus je na njemu to mu je top igračka.
Sanjarka a znam da, haha evo kod mene je obrnuto,nadam se da ce ovo brzo proci🤣
Zara lijepo je procitati da ste dosli na svoje i da uzivate s Jakovom,neka ova lijepa faza potraje sto duze,mozda i zubici prođu bezbolno nikad neznas😉
Plavabosanka od kada te nismo culi😀 evo mi za sada nismo imali koronu uspijevamo izbjeci nekako...sve ide glatko osim zadnja 2 dana di je nervozna radi zubica...vi kako ste,kako je Matias?😀
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Mame ste za jedno forumsko secret baby darivanje? 😊
Nekad dok je P. Bio mali na ljetnim bebama smo to prakticirali 😊 i meni je bilo top 🤩
Bilo je Božićno i rodendansko a sad mogli npr proljetno i rodendansko 🤣
Jer su nam rodendani I Bozic Preblizu 😁
No otom potom
Znači darivanje izgleda tako da svaka od vas dobije kumče koje tajno dariva 😊
Mama koja prima poklon ne zna tko daruje njenu bebu dok ne dobije poklon na adresu.
Krajnji rok za slanje bi bio 1.4. 😊
Sparivanje parova obavlja aplikacija na netu a jedino sta trebate je meni poslati ( na mail ili WhatsApp)
Adrese, broj moba i šifru tiska ako želite da stigne paket na najbliži tisak sto je super zgodno jer je pošta poprilično skupa i nepouzdana. No to svakome na izbor naravno 😊
3,2,1 molim prijavak 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutrooooo 😊
Mi smo dobro spavali 21-5 i sad ce do nekih 7,7ipo
Ja ne mogu vise zaspati naravno 😩
Jučer sam sastavila od starijeg kisobran kolica i donila ih u kuću, pokusavat cu ga u njemu uspavlijvat.
Jučerasnja 2 pokusaja. 1. Zaspao ali ravno 4minute, 2. 10 minuta me gledao u oči i svakakve zalopojke mi napričao 🤣 na kraju sam odustala. Pokusavat ću i dalje ali ne izgleda mi ohrabrujuće.
3. Mjesecni bebači dal svi već okrećete leđa-bok?
LadyD pred dobro mi je koliko je Andro uzivao u tom spa 🤩
Jackie M. Je frajer s frizurom samo takvi 🥰 😍
Mia kako je prosla noć? Ima li jos tempice?
Tracy bravo za napredak u vjezbama 🙌🙌🙌
Daniella ajme blago ti se kad ti je to šok 🤣 ja sam u šoku kad imamo miran dan haha.
Nemam preporuke za zubiće, no pratim 😊
Ma joj nikak skinut temp… stavila mu cepic u 17, u 19 imao 38.5 temp…. pa ga tusirali i oblog stavljali… pala je tek poslije oko 20-21. Sad jos ima malo, 37.8 pa vazem dal da mu stavim jos cepic ili ne… kao ispod 38 se ne snizuje a on je dobre volje.
Jucer je od te temp bio bas miran, beba najbolja na svijetu samo se smjeskao i tamo gdje si ga stavio mirno lezao pa sam iskusila kako je vama mamama s mirnim bebama 😁
Sto se spqvanja tice ne znam sto bih rekla… najbolje i najduze isto spava na rukama pa odvagnem treba li mu bas odmor pa ga pustim na rukama da spava inace ga spustin pa kako bude.
Okretanje- okrecemo se al nije to nesto redovito… samo kad ima motivaciju.. najcesce je to cica. I rekla nam je pedica da moramo vise glavicu vjezbat odnosno tummy time jer mu je glavica jos nestabilna. Al on na trbuscicu nece dugo biti, pocne cmizdrit i ne vidim onda smisao. Morat cu cesce kratke vjezbice.
Čak sam čitala da bi glavni kriterij za snižavanje temp trebalo biti djetetovo opće stanje (ako nema povijest konvulzija) u smislu da ako je dijete super općeg stanja, veselo, jede, onda pustit i malo veću temp, a nekad snižavati i manju. Po tome ne moraš još snižavati, samo prati dalje. Nama je sa 39.1 s pola čepića u roku pola sata pala na normalnu temp i nije se više vraćala. Baš zanimljivo.
A koje cepice ste koristili? Ja sam Eferalgan (to je kao Lupocet). Drugi su Neofen al nisam nasla u ljekarni...
Nekad dok je P. Bio mali na ljetnim bebama smo to prakticirali 😊 i meni je bilo top 🤩
No otom potom
Mama koja prima poklon ne zna tko daruje njenu bebu dok ne dobije poklon na adresu.
Sparivanje parova obavlja aplikacija na netu a jedino sta trebate je meni poslati ( na mail ili WhatsApp)
Adrese, broj moba i šifru tiska ako želite da stigne paket na najbliži tisak sto je super zgodno jer je pošta poprilično skupa i nepouzdana. No to svakome na izbor naravno 😊
3,2,1 molim prijavak 😁
Ispravak netočnog navoda
Adrese ce te sami ispuniti kroz tu stranicu no otom potom.
Ovdje samo molim prijavak do nedjelje navečer nek svi vide 😊
Secret baby:
1. Sanjarka88
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure
Mi danas idemo kod pedijatrice na redovitu kontrolu s 4 mj.
Usput će nam i kukiće pogledat.
Mia38 i nama je tummy time predstavljao problem a onda sam dobila preporuku od fizijatrice da ga stavljam na pilates loptu par dana da će mu tako bit zabavnije.S cca 2 i pol mj smo počeli. Tako sam i radila i sad uživa bit potrbuške i na podu na podlozi.
To zvuci kao dobra ideja ali nemam pilates loptu... moram se raspitat kod frendica ima li tko za posudit na koji tjedan
No otom potom
3,2,1 molim prijavak 😁
Ispravak netočnog navoda
Secret baby:
1. Sanjarka88
2. CarpeDiem
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
No otom potom
3,2,1 molim prijavak 😁
Ispravak netočnog navoda
Secret baby:
1. Sanjarka88
2. CarpeDiem
3. Ljesnjak
No otom potom
3,2,1 molim prijavak 😁
Ispravak netočnog navoda
Secret baby:
1. Sanjarka88
2. CarpeDiem
3. Ljesnjak
4. DadaRi
Sortiraj odgovore
Najstariji