🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    22. Studeni 2021. 05:04

Jutrooo mamitee 🥰🤣 jel jos koja beba jede AD (120ml) svaka 2 sata? Ponekad se to svede na 3...i s tim da ne pojede uvijek 120ml nekada ostane 30ml...jel se to meni cinii,da je to kratak razmak ili je to oke? 🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    22. Studeni 2021. 08:47

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Jutrooo mamitee 🥰🤣 jel jos koja beba jede AD (120ml) svaka 2 sata? Ponekad se to svede na 3…i s tim da ne pojede uvijek 120ml nekada ostane 30ml…jel se to meni cinii,da je to kratak razmak ili je to oke? 🤷‍♀️

Moja jede 120ml svaka 3 do 4 sata ,  ali joj izmedu dam i malo cicu jer trazi pocne stavljati ruke u usta,ali zato nocu vise spava pa ne jede,neznam dali tebi trazi i nocu svakih 2 sata? Ja sam pitala patronaznu koliko bi trebala jesti ona je rekla da joj dajem kako pita sve su bebe drukcije,tako da ako ti trazi ti joj daji slobodno po meni

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34
    22. Studeni 2021. 08:52

E cure, nakon koliko ste kupale bebe kad je otpao pupak? Mili je danas otpao, ja sam to počistika i po sušila, nisam ništa stavljala preko, jel to ok? 

Leonoah
    22. Studeni 2021. 11:24

Hej cure, evo napokon i mene. Ja robicu perem odvojeno s Frosch detergentom za bebe, omeksivac ne koristim. Jos mu uvijek peglam. Mene zanima do kad sterilizirati bocice? Nekako mi se cini rano za prestati. 
    On jos uvijek jede svako dva sata po danu, jede moje mlijeko iz bocice jer se izdajam i popije oko 120ml. Nakon toga mi je budan oko 1.-1.30h i onda spava, ali dosta kratko- oko 15-20min između hranjenja. I sad se pitam je li to kratak razmak za hranjenje za bebu od dva mjeseca🤔  Sto se tice spavanja zadnjih nekoliko dana od 19-20h spava po 4-5 sati u komadu, probudi se oko ponoći / jedan i onda oko 5:30-6:00. Nadam se sa ce ubrzo produziti vrijeme izmedju hranjena i po danu. 
    2. Bebač nekad prilikom podrigivanja vristi kao da mu je jako nelagodno i nakon sto bljucne veliku kolicinu u mlazu van se smiri. Inace svako hranjenje je puno bljuckanja cak i u mlazu i do sljedeceg hranjenja je vec mokar sav. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

• sunce7
    22. Studeni 2021. 11:33

Carpediem ovaj nas konzulat ce me dokrajcit🤦‍♀️
    Na telefon nema sanse dobit,nema sanse, na mejlu od petka cekam odgovor za termin🤦‍♀️
    Strah me uputit se a da me ne prime, treba nam skoro dva sata do tamo. Ti ces ici bez termina?
    Inace kako je cura? 🥰

• sunce7
    22. Studeni 2021. 11:38

Leonoah
    Da li dobija uredno na kiliazi?
    Moja jede izdojenog 120 -125 nekad vise nekad manje ali tri sata razmaka, nekad produ tri ipo, u noci prvo spavanje produ 4.  U dva mj dobila dva kg. Inace pedijatrica nam je rekla da je za nju dovoljno bar tri sata razmaka, al opet svaka beba je drugacija. 
    Mene zna bolit isto sam sivana sa svih strana🙄 ginek na pregledao rekao d aje sve ok.
    Inace moja je otkrila rukice prije koji dan i sad ih ne vadi iz usta🤦‍♀️🤣

• sunce7
    22. Studeni 2021. 11:40

Svako koliko se ti izdajas? Ja imam viska mlijeka, jucer 1200, ona popije do 800, volila bi smanjit jedno izdajanje al me strah🤦‍♀️ Izdajam se pet puta dnevno i ne znam sta cu od ovih bicepsa🤣

Angelly
    22. Studeni 2021. 12:11

Moj recimo pojede ada 120 (1 ili 2x trazi 150) al je miran min 3h a sad vec i 4h, recimo po noci je cak odvalio i 5h. Puno piski i uredno kaka 🙃 a sad ima klinaca koji vise puta po manje jedu...al u principu ako su na adu se trebaju privikavat na te vece razmake od dojenih beba (jer s adom treba pazit da se bas ne uprase jel 😅) 

Leonoah
    22. Studeni 2021. 12:53

Sunce7- izdajam se svako 3 sata, nekad 4 ovisi je li mi on miran ili moram biti oko njega. U prosjeku to bude 6-7 puta dnevno. Gledam da mi zadnje bude oko 23h pa onda izdajanje oko 3 ujutro i ponovno u 6. Izdojim iz obje zajedno između 100 i 120ml po izdajanju, iz lijeve puno manje nego iz desne. Evo sad je jeo i ostavio 30 ml u bocici jer je cijelo hranjenje doslovno prespavao🤭 stalno mi spava na bocici i onda hranjenje traje po pola sata.. sto se tice kilaze, cini mi se da uredno dobija na tezini, nogice i obrascici su se zaokruzili😊 Imamo pregled ovaj tjedan pa cu znati tocno koliko je dobio. Na prvom / proslom pregledu je dobio kilu od poroda.. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Marinela87
    22. Studeni 2021. 13:56

Leonoah

Hej cure, evo napokon i mene. Ja robicu perem odvojeno s Frosch detergentom za bebe, omeksivac ne koristim. Jos mu uvijek peglam. Mene zanima do kad sterilizirati bocice? Nekako mi se cini rano za prestati.
    On jos uvijek jede svako dva sata po danu, jede moje mlijeko iz bocice jer se izdajam i popije oko 120ml. Nakon toga mi je budan oko 1.-1.30h i onda spava, ali dosta kratko- oko 15-20min između hranjenja. I sad se pitam je li to kratak razmak za hranjenje za bebu od dva mjeseca🤔 Sto se tice spavanja zadnjih nekoliko dana od 19-20h spava po 4-5 sati u komadu, probudi se oko ponoći / jedan i onda oko 5:30-6:00. Nadam se sa ce ubrzo produziti vrijeme izmedju hranjena i po danu.
    2. Bebač nekad prilikom podrigivanja vristi kao da mu je jako nelagodno i nakon sto bljucne veliku kolicinu u mlazu van se smiri. Inace svako hranjenje je puno bljuckanja cak i u mlazu i do sljedeceg hranjenja je vec mokar sav.

Ja imam taj osjecaj, bas ssm jucer pisala zbog toga prvi put na ovu temu. Meni se to javlja nisko u donjem dijelu trbuha, tocno tako kako si opisala, i ta bol je nekako tupa. Sivana sam sve moguce, cak i cerviks. Nekako odgađam ici kod dr, najiskrenije jer sam premorena i lijena🤦‍♂️ i jer se super osjecam inace..ali vjerojatno cu otic i prije 6.tjedna jer me bas kopka. Rodila sam prije 3 tj

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.