Ima nas jos koje ne odvajamo robicu, ja perem s nasim. Jedino radno od muza perem posebno, ali i dosad sam tako. Ariel kapsule koristimo i eto povuko mu se onaj osip pa smo poceli koristiti omeksivac neki sensitive, ne znam koji, ne mogu ustati od Mateja, posto je trenutno na meni. 😂
A sto se hranjenja tice, zadnje bude u 1 navecer pa odspava do pola 6 i onda na svaka 3 sata jede, malo i cesce. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Pozdrav mame i bebe, evo mene kod vas, prije sam se javila na temi Jesenske bebe i rekla da cu doci i ovdje, ali nikako pa nikako, ljenost 😁🙈 ali skicnula sam vas tu i tamo 🤗
Marinela87 mene je tako bolilo pa sigurno 4 tjedna nakon poroda, nisam rezana ni sivana, samo malo pukla, ali ostavili su tako bez sivanja, a bol mi je bila nekad tako jaka da sam jedva stajala, bas ta tupa bol, neznas jel te boli maternica, rodnica, cerviks, mjehur, misici... 🤷 Isto sam se dvoumila da odem ranije na pregled, ali onda se bol smanjivala i sasvim nestala. Ako si zabrinuta odi na pregled ranije, bolje otici i da je sve ok nego da se nesto događa 😊
💃26 🕺35
💙🧒 2018.
💖👶🏻2021.
Cure samo da vam se javim 🤗
Nama bila patronazna jutros, Lara je super 🥰
Vagala je, 4060g. Znaci dobila je pola kila otkad smo izasle iz bolnice.
Ja sam trenutno na -13kg i zadovoljna sam kako to pomalo ide dole.
Pregledala je i mene, punti su mi ispali, krvarenje se skroz smanjilo. Pitala sam je za tu neku bol sta i vi spominjete, zna mi se javit pa ne znam je li maternica ili jajnici ili upala misica, nesto nedefinirano.
Ona me pogledala malo iznutra i rekla da sam poprilicno popucala iznutra, al da me nisu sivali pa da me zato boli jer jos nije sraslo.
Pozdrav zenice,kakve ste na ovaj kišni dan?
Nama je danas napokon otpao bataljak 🎉🤪
I patronažna kaže da smo na 3770 iliti u plusu otkako smo stigle doma prije 13 dana za 420gr.
Za dijete na ad vise nego dojeno i očekivano 😏
E sad,pedijatrica mi kaže da kupim oleovit d3. Ima li koja iskustva s tim kapima? Grcice ima da/ne?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Nisu imali grčeve na oleovit D3
Super. I mene je to zanimalo 😃 mi smo dobili isto Oleovit D3, sli nisam krenula davati još.
Mali je na AD-u, Novalac 1. Ima u sebi vitamina D.
Za Oleovit.su nam rekli po 2 kapi dnevno i onda sam se sjetila da i dohrana ima vitamin D. Ne znam jesu te količine zanemarive i kapi se daju po propisanoj količini ili? 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Matej kako kad ih ima od oleovit D3, zato mu ih dam odmah ujutro najbolje, pa i ako ga muce to bude vecinom prijepodne dok se ne isprducka i pokaki, onda je ostatak dana miran. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
D3 kapi- sinu sam prvo davala Plivit D3 i imao je bas jake grceve pa smo presli na Oleovit i bilo je malo bolje, smetale su mu, ali ne kao Plivit. Maleckoj dajem Oleovit i primjecujem da joj isto malo smetaju pa ne dajem svaki dan, cak razmisljam da joj uzmem WayaD3 jer su joj obicne Waya pomogle kod grceva 🤷 ima tko iskustva sa WayaD3?
💃26 🕺35
💙🧒 2018.
💖👶🏻2021.
Ja sam naručila neke k1 d3 kapi jer mi u otpusnom piše da mora uzimat i vitamin k uz d pošto je samo dojen, odmah sam preko iste ljekarne naručila i kids colic kapi koje dosta hvale da smire grčiće.
Kad ste počele davat vitamin d?
E da, moja je pila prvo te sa K1 pa je isto bilo ajme meni, valjda su neka djeca osjetljivija pa im sve smeta, evo sestrina djeca su dobro podnosila sve kapi i nikad nisu imali grceve 😊
💃26 🕺35
💙🧒 2018.
💖👶🏻2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji