🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    22. Studeni 2021. 17:29

E super hvala Vam na podijeljenom iskustvu 🥰 
    I još jedno pitanje. S obzirom da nas sve očekuje značajan gubitak kose,jel neka od vas radi na prevenciji toga,u smislu nekih vitamina,sveprisutnih ovih napitaka na bazi kolagena,ili ona kerastase linija protiv ispadanja?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Lady.D
    22. Studeni 2021. 18:20

Cure, imam problem. Malom je dosta pocelo krmeljit oko. Nije jadan ni mogao otvoriti oko dok mu to nisam ocistila. Ali cini mi se da se brzo stvara novo. Jel se koja susretala s tim? Sto bi to moglo biti? I kako mu pomoci? 

Zara7
    22. Studeni 2021. 18:25

Lady.D

Cure, imam problem. Malom je dosta pocelo krmeljit oko. Nije jadan ni mogao otvoriti oko dok mu to nisam ocistila. Ali cini mi se da se brzo stvara novo. Jel se koja susretala s tim? Sto bi to moglo biti? I kako mu pomoci?

Mom ti je stalno bilo krmeljavo, rekla pedijatrica da je to normalno jer su im suženi suzni kanalići, da ne mora bit znak bolesti (ako mu nije crveno oko, nije prehlađen itd). Ona je rekla da trljamo s fiziološkom na vatici, ja sam znala s mojim mlijekom malo i bilo je bolje. U svakom slučaju, prvih mjesec dana je stalno bilo krmeljavo, sad sve manje :)
    ______
    P.S. ja isključivo dojim i ne dodajem K vitamin, pedijatrica samo D2 kapi propisala, jel ja moram K vitamin na svoju ruku?

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Tratinčica12
    22. Studeni 2021. 18:46

Dajete li D3 u bočici s hranom ili na žličicu? Prije ili poslije hranjenja?

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Haru
    22. Studeni 2021. 18:52

Pokloncic13

I još jedno pitanje. S obzirom da nas sve očekuje značajan gubitak kose,jel neka od vas radi na prevenciji toga,u smislu nekih vitamina,sveprisutnih ovih napitaka na bazi kolagena,ili ona kerastase linija protiv ispadanja?

Joooj evo ja sam počela ćelaviti. Značiii grozno koliko kose ispada. 😟

'21. 💙
    '24. 💛

• buhtlica34
    22. Studeni 2021. 19:37

Ljudi ja cu danas izluditi meni je ona na cici cili dan, dva puta po sat ipo je spavala.. Dudu neće. 
    Plače mi se

Mateja2602
    22. Studeni 2021. 20:11

Lady.D, mi smo imale isti problem pa smo riješile ovime kako ti je Zara7, napisala. Ja sam kapala svoje mlijeko u njezino oko i masirala taj kanalić ispod oka sa prstom (kružni pokret). Prošlo nam je za par dana. To nam je rekla patronažna i stvarno je upalilo. 🤗 Eto nadam se da će i vas spasiti. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Tienna
    22. Studeni 2021. 20:42

Joj Boze, kakvo ispadanje kose?? Što stvarno svima to bude? 🤦‍♀️
    Buhtlica, drži se, upali si film, citaj knjigu. Bilo sto da te opusti. Moj je u fazi da spava samo na meni. Nisam pojela skoro ništa dok muž nije došao kući. Samo polako, stvarno se nadam da će biti kratkotrajna faza🤞

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Endzrue
    22. Studeni 2021. 21:02

Pokloncic13

Još pijem prenatal novalac i željezo 

Zara7
    22. Studeni 2021. 21:03

Mateja2602

Lady.D, mi smo imale isti problem pa smo riješile ovime kako ti je Zara7, napisala. Ja sam kapala svoje mlijeko u njezino oko i masirala taj kanalić ispod oka sa prstom (kružni pokret). Prošlo nam je za par dana. To nam je rekla patronažna i stvarno je upalilo. 🤗 Eto nadam se da će i vas spasiti.

Mateja draga, dobro nam došla na temu 🥰🥰💜

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.