A kad sam vec pisala, da i ja necim doprinesem😂
Za grceve sam kupila espumisan kapi i pomogle su!
Robicu perem odvojeno, vjerojatno dok budem imala zivaca, jos koji mjesec, a opeglala ju nisam nikad, cak niti kad sam prvi put prala. Sve je ok..
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Pozz cure, evo i mene konacno u grupi! 🥳
Mi smo dosli doma u petak. Prva noc turbulentna. Spavanje nula bodova. Ja umorna od ranijih neprospavanih noci, boli rez + sto sam zaradila i hematom od sivanja.
Nekako nam sve bolje ide, snalazimo se, ucimo na principu pokusaja i pogresaka. Nocas smo svo troje uspjeli odspavati 2h u komadu. Ostali smo u šoku. I danas ok spava.
Dojim preko šeširića jer su mi bradavice dosta uvucene i to mi je za sada ok. Krenulo mi je mlijeko, pa mislim da je i to doprinijelo duzem spavanju.
Patronazna jos uvijek nije bila pa me malo brine dobivanje na tezini, ali mislim da on ima dovoljno mokrih i pokakanih pelena. Jucer i prekjucer navecer smo mu dali po 30 ml AD-a za svaki slucaj.
Eto ukratko. 🙈😂
Btw....za grceve sam cula i da su odlicne Tiba kapi.
Nesto protiv grceva a da nisu biogaja kapi? Nesto sto stvarno radi?
Biogaja i nije za grčeve to je probiotik
Kombinacija toga i npr sab simplexa bi mogla pomoći
Kids colic kapi hvale, kao i Bowen terapiju
Hvalaaaa, bas se pati poslje svakog sisanja, cak i kad podrigne urla, nocas od pol 4 nismo spavali, luda sam
Pozz,
Idem po redu cega se sjetim, swadlanje je super za male bebice i stvarno se umire, s tim da Sanjarka mislim da je to trebalo ranije jer kad skuze da mogu imati slobodne ruke ne pali. Iris su swadlali u rodilistu i doma smo to radili do 1.mj i bilo je super, zaspala je uvijek bez problema, ali onda smo par puta ju stavili po danu bez i nema vise ni po noci.
Sto se tice pranja i peglanja. Perem odvojeno sa violeta tekucim i chicco omeksivacem( prvij 2 mj sam bez omeksivaca) i peglam njeno doslovno sve, a inace sam veliki protivnik peglanja i nase ne peglam nista. Ali u glavi mi je kako ju ne dojim, nema moj imunitet i tako ovako se osjecam lakse tim peglanjem.
Sada grcevi, probali sve ovo do sad navedno i nista nije pomoglo osim Lefax kapi.
I jos za kraj nema carine ni naknade od poste za pakete s Patpat-a ako je koga zanimalo. Puse
A kad sam vec pisala, da i ja necim doprinesem😂
Za grceve sam kupila espumisan kapi i pomogle su!
Robicu perem odvojeno, vjerojatno dok budem imala zivaca, jos koji mjesec, a opeglala ju nisam nikad, cak niti kad sam prvi put prala. Sve je ok..
Nažalost nemam iskustva, ali možda je do ostecenog cerviksa? Možda će netko od cura imati kakav konkretniji savjet. Imaš se pravo javiti u rodilište sa svim problemima prva dva mjeseca (tako je meni rečeno pri otpustu) ili ako imaš mogućnost odi negdje privatno ako ti je problem "stvarati paniku" iako bi ja bez problema otišla ako već tako dugo traje i nema poboljšanja.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Odnosno- srećom nemam iskustva, ali nažalost nemam neki pametan savjet 😅
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Ja njegovu robicu ne peglam jer kako sam dosla kuci sva u bolovima nisam ni stizala ni imala snage, sad isto ne stizem. Koristila sam lenor omeksivač i onaj dmov tekući prašak što ubija o9.9% bakterija. Sad smo ostali bez omeksivaca, pa sam morala jednu masinu oprat bez i imam osjećaj kao da ta robica ima cudan miris nez. Il sam ja tolko navikla. Kak vi uspijete bez omeksivaca?
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Robicu perem odvojeno,violeta tekuci za bebe. Ne koristim omeksivac,peglam sve. Opcenito volim peglat pa vjerojatno zato😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja jedina ne odvajam?
Perem s nasim, dm prasak sensitive. Vise me brine kaj stariji kihne u njega nego kaj im majce skupa na 60 perem. Peglat nisam ni pomisljala. Plus, imamo psa. Neki dan dojim i vadim malom psecu dlaku iz usta
Tak sam sa starijim i dobro je. Neka jacaju imunitet. Al zato dude 3x dnevno steriliziram
SamoMalo i ja perem sa starijim klincem. Mogla bi i svoje komotno (ionako sam u pidžamama samo 😂), al od muza recimo ne bi uvaljivala jer je stalno od nekog ulja i tih “prljavih” stvari.
I mi imamo psa. Maltezera malog. Spava mu pored glave cijelo vrijeme 😂 sad smo ga na 0,5 cm ošišali jadnoga bas zbog tih dlaka haha
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji