Ajmo opet, kako uspavati bebu a da nije nosiljka, nosenje na rukama ili sisa?
Bijeli šum na Youtube… nekad pomogne, nekad ne….
Sanjarka mi imamo izražen Moorov … swadlanje navodno pomogne, ja nisam probala. Something to look foreward to: patronazna kaze da ta djeca obicno budu živa kasnije 🥴
Kakav mene zivac ceka njega taj reflex od izlaska iz trbuha pratj🤣🤣 ja sam probala ga umotat al on toliko mase rukama j nogama da se razmota tak da ne pali a i voli dic ruke u zrak kad spava to mu je najdraza poza, pa ga nisam htjela puno "mucit" s umotavanjem😅
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Mame, dajte neki savjet za taj nosic. Pun mi ga je kufer vise. Probat ću sve šta kažete 😂 (bezopasno naravno 😂)
Ukapam fiziološke, pričekam malo, ali usisivač ne izvuče gotovo ništa van. Kao da sve stoji negdje visoko gore.
Imam osjećaj da mu se večeras kao slijeva niz grlo to, tojest čujem kao da guta nešto sad dok spava (možda sam i paranoična i dijete samo guta slinu). I zakašljao je dva puta i sad sam nemirna skroz.
Ići ću svakako u pon kod pedijatrice da ga pregleda, ali osim nosića drugo je sve u najboljem redu (nema temp, normalno jede i spava, nije klonuo, normalnu kakicu ima itd..)
Stvarno ne mogu vise i sad mi je zao šta već nisam bila kod ped prošli tjedan. Sad ic na hitnu samo zbog nosića mi nije opcija jer će mi se smijat valjda Počet 😂
Mom Niku se isto začepio nosic i kad je počeo kihat/kašljat sam ga odvela pedijatrici da ga poslusa.. Kaže da je bilo šlajma na plućima i lagano je krenulo na uši tako da nam je dala antibiotske kapi i poslala nas na čok. Bilo mi je grozno tako malu bebu vodit na čok, ali kad sam vidjela koliko mu je uspjela izvući, drago mi je da smo otišli i puno mu je to pomoglo. Sad mu cistimo nosic možda 3 puta na dan i puno mu je lakše. Ako mu se slije u grlo, rekla mi je doktorica da oni to pojedu pa se neće ništa strašno dogoditi, ali ti savjetujem da odeš kod pedijatrice da ga poslusa i vjerujem da ce mu prije proći.
Baby N 💙
Spavanje kako spavate sa bebama? U potpunom mraku ili imate neko svjetlo? Niko ne voli potpuni mrak, a i meni je lakše kad ga vidim dok spava. Kupili smo dječje noćno svjetlo, ali to ima timer na 15min i ne osvijetli skoro ništa. Dosad smo spavali sa upaljenim svjetlom u hodniku i pritvorenim vratima,ali nam je lagano dojadilo jer se mi ništa ne naspavamo jer je prejako svjetlo tako 😂 pomagajteee
Baby N 💙
Hvala cure puno. Ići ćemo danas do dežurnog ipak da provjeri. :)
Mi spavamo sa svjetlom od difuzora. Dobro mi dođe kad se probudimo za dojit da ne moram glavno svjetlo palit :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
I htjela sam napisati Sanjarka da svakako probaš swadlanje kako je Mia napisala. Probaj kombinirati sa sumovima u pozadini i javi rezultate bas me zanima hoće pomoc😊
Budem
Traveller ce mi poslat swaddle dekicu da probamo.
Javim svakako , ako upali ne da javim negom budem vristala od sreće 😁 pa ce te me već cuti 😅
E, di nam je Traveller, nis se ne javlja ovdje😃
Carpediem napokooon😍😍 bravo za mamu, bravo za curu❤️
Sanjarka ja sam krvarila malo vise od 8 tjedana, malo isjedak pa malo crvene krvi, bas u to vrijeme sam bila kod ginek i on je rekao da je sve ok i da je okvirno krvarenje tako do 8tj.
Mame koje se izdajate kako perete izdajalice, svako koliko sterilizirate? Ubi me pranje svega toga vise, sveto dojenje, samo sisa i to je to🤦♀️
P.s taman su je vagali, u 15 dana bolesna dobila je ravno 500 nevjerojatnih grama. 🙌 baš sam sretna, čekamo još dr da potpiše i brzo kući. Hvala vam cure.
Sanjrameni je isto tako bilo kao tvoje, krene pa stane, ali izmedju bude druga boja i to je normalno. Važno je samo da naglo ne prestane sve. Prati si samo tem. i bolove. Ako primjetis bilo šta sumnjvo isto ne bi bilo loše otici dr.
Bravo cureeeeee
Jeli izašla tvoja prijateljica napokon kući bebi? Nadam se da jeste i da je dobro.
Zakompliciralo se sve.. Trebala je u srijedu al je u četvrtak.. Plakala je tu cijelu noć jer nisu bili u stanju sanitet organizirati.. Uz to sve je i plućna embolija al pod kontrolom jer pije lijekove pošto je dugo u bolnici. Doma je još na kisiku i pokriva joj pola kuće tako da je ok.. U, zoru mi je slala da je boli rez (a 28.10.) je rodila. Da se izgleda preforsirala i od tada ni glasa. Da mi se ne stiže javit da nije dobro baš.. Tako čekam
Na to sve.. U ponedjeljak je maleni imao 37.5.. Budući da je seka starija imala 2 urinarne(ešerihija i refluks) .. Bebu od 19 dana su odveli na krv i urin i ispala je urinarna i refluks isto.. On je s tatom od utorka u bolnici 7 dana… Ona se vratila doma… Pakao prokleti eto… Dijete nije vidjela… Tek u utorak ak bude sve ok
Moj je 37.5..seka donijela zelembače iz vrtića.. Ona je 2 dana bila na 37.5-38 a on je zasad na 37.5
Endzrue kak je bebač?
Došli od ped. Akutni bronhitis i stariji i mladi, samo sto stariji sam iskašlje i ispuše nosic, dok Niko to ne može. Inhalirati se doma i to je to 🤷🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ajmo opet, kako uspavati bebu a da nije nosiljka, nosenje na rukama ili sisa?
Jel to Mislis na ono kad polegnes bebu i odes a ona se u međuvremenu sama uspava? 🤣
Imala sam to s prvih dvoje. Takva djeca. Sad radim sve isto pa nis.
Aaaa, tako znaci, tu smo😜 onda mozemo samo pokusavat, al ak nejde, jbg🙃.
Ja ga probavam staviti tak, al se ne uspava sam, neg pocne kenjkat, pa dok se jos nije jako razljutio jer ga ne uzimam😆uzmem ga u narucje, sjednem se na stolac koji se ljulja, podboltam si ruke, lijepo ga ususkam u dekicu ili stavim onako okomito na prsa i onda zaspi. Pricekam jos jedno 15ak min i onda ga stavim u kind. Za sad mi je to okej. Bitno samo da ga ne moram bas nositi i hodati s njime okolo🙃.
Doduse, prije 2 noci ga je nes mucilo i nije nista pomagalo, od 2 ujutro do 8,9, al ok, vidim da ga nesto pegla i kaj da radim, onda mu najcesce nece ni u nosiljku. Dojenje nekad pomogne, ali uz bacakanje.
Spavanje kako spavate sa bebama? U potpunom mraku ili imate neko svjetlo? Niko ne voli potpuni mrak, a i meni je lakše kad ga vidim dok spava. Kupili smo dječje noćno svjetlo, ali to ima timer na 15min i ne osvijetli skoro ništa. Dosad smo spavali sa upaljenim svjetlom u hodniku i pritvorenim vratima,ali nam je lagano dojadilo jer se mi ništa ne naspavamo jer je prejako svjetlo tako 😂 pomagajteee
Kupila u Offertissimi jedan 'mjesec' svjetlo za djecju sobu na baterije. Nekad mi to gori cijelu noc, a nekad smo u mraku, pa upalim to za dojenje/hranjenje.
I htjela sam napisati Sanjarka da svakako probaš swadlanje kako je Mia napisala. Probaj kombinirati sa sumovima u pozadini i javi rezultate bas me zanima hoće pomoc😊
Budem
Traveller ce mi poslat swaddle dekicu da probamo.
Javim svakako , ako upali ne da javim negom budem vristala od sreće 😁 pa ce te me već cuti 😅
Jel njenoj Niki pomoglo swaddlanje? Ja ga imam doma, obukla jednom i odmah svukla, ali bila je nervoza u pitanju, pa mozda nije relevantno. Trebala bi ponovo probat🤔jer ovako, da, malo malo, oa se razmase u snu😅
Sortiraj odgovore
Najstariji