Endzureništ ami pedijatrica nije spominjala da sebi na bradavice mažem gelom, nisam znala ali svakako ću poslušati tvoj savjet. ☺️
Nas su jučer mučili grčići od 21-00 , nekako smo je utješili nosanjem pa dudom, al baš se izmučila jadnica 😔 vjv jer sam ja nešto pojela , popila šta njoj smeta i onda ju mučilo… Prijateljica mi je rekla da je ona svom sinu pravila čaj od kamilice i stavljala kim unutra i davala mu i pomoglo mu je.. Također pročitala sam da Sanjarka spominje Espumisan kapi (inače patronažna nam je rekla da uzmemo Biogaia kapi) pa smo ih danas kupili da isprobamo. Cili dan sam evo pazila šta jedem, pila sam samo vodu, dala sam joj malo čaja, te kapi u kombinaciji s Biogaia i evo mogu reć nešto je djelovalo ona večeras u ovim satima spava, probudila se podojit i zaspala. Tako da smo sad u miru 😊
Možeš sebi takav čaj napravit i ti pit. Preko mlijeka će doć do bebe. Nemoj bebi davat čajeve. Isto tako kompot od jabuka i krušaka ti možeš pit
Ma ne mislim joj davati svakako non stop, to sam samo danas dva tri guc. Ali palo mi je napamet možda najbolje da ja to počnem pit jer preko mlijeka sve ide svakako. Ipak beba sad samo treba dojit, ništa dr.
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Da da, kombinacija skoka i nekakvih blagih grčeva... Muž joj je na kraju dao bocu ad, koju je ona slistila iako mi nije jasno kako, jer doslovce cijeli dan sisa, pa bljucne, mislim očito je sita bila. Ali dobro. Cak je ni ta boca nije u spavala, pa ju je onda stavio između nas u krevet, ja sam joj masirala stomak I zaspala je oko ponooć, do 6ipo jutros. Još smo je morali buditi!
Nas dvoje naravno nismo se baš na spavali od straha da ju ne poklopimo s nečim...
Hello girls 🥰
Kako ste na ovaj metereoloski bzvz dan? 😅
Ja mislim da smo mi odradili skok. Hrpa cmizdrenja, pohlepno ispijanje boce svako 2 sata i slične bedastoće a mozda je samo takav 🤣
Boce muke po istoj. Imamo tomme Tippe i običnu i anti colic i ista stavr bude. Hrpa mlijeka u ustima i pohlepno gucanje. Jel on to prejako sisa ili sta??? Kako je kod vas?
Jackie moze slika te Mam koju vi koristite?
Kosa meni je počela opadati. Prije 2 dana prvo punjenje kade sa hrpom dlaka 😒 ima je po podu, po meni, po njemu. Život mi se gadi 😫 jedva čekam da prode. Prosli put mi je pomoglo šišanje, mozda da i sad probam 🤷🏻♀️
Prvi osmijeh kada je počelo kod vas? Meni se čini da se on ima evo dva dana smije ili bar pokusava 🤣
Korona sestra mi je pozitivna. Nije da ga nije balila dan prije i njega i starijeg 😑 nadam se najboljem.... pun mi je kufer više svega oko tog virusa. I straha i strepnje 😏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Endzureništ ami pedijatrica nije spominjala da sebi na bradavice mažem gelom, nisam znala ali svakako ću poslušati tvoj savjet. ☺️
Nas su jučer mučili grčići od 21-00 , nekako smo je utješili nosanjem pa dudom, al baš se izmučila jadnica 😔 vjv jer sam ja nešto pojela , popila šta njoj smeta i onda ju mučilo… Prijateljica mi je rekla da je ona svom sinu pravila čaj od kamilice i stavljala kim unutra i davala mu i pomoglo mu je.. Također pročitala sam da Sanjarka spominje Espumisan kapi (inače patronažna nam je rekla da uzmemo Biogaia kapi) pa smo ih danas kupili da isprobamo. Cili dan sam evo pazila šta jedem, pila sam samo vodu, dala sam joj malo čaja, te kapi u kombinaciji s Biogaia i evo mogu reć nešto je djelovalo ona večeras u ovim satima spava, probudila se podojit i zaspala. Tako da smo sad u miru 😊
Možeš sebi takav čaj napravit i ti pit. Preko mlijeka će doć do bebe. Nemoj bebi davat čajeve. Isto tako kompot od jabuka i krušaka ti možeš pit
Ma ne mislim joj davati svakako non stop, to sam samo danas dva tri guc. Ali palo mi je napamet možda najbolje da ja to počnem pit jer preko mlijeka sve ide svakako. Ipak beba sad samo treba dojit, ništa dr.
Meni su svi pricali kad su ga uhvatili grcici joj daj mu caj pa daj mu caj da prestanu. I najgluplji savjet koji sam cula daj mu dohranu da prestanu🙄 dobro pa nisam poslusala, evo sad skoro 6 kg imamo😊
Izdrži u borbi s grčevima❣ mi imamo dane kad se svaki dan cijeli dan mučimo s njima, a ima dana kad ga skroz zaobiđu, i probala sam pratit šta jedem al sam skužila da kod njega to nema puno veze. Bitno je samo da pojedem nešto tekuće, onda mu je puno mekša stolica.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Da da, kombinacija skoka i nekakvih blagih grčeva… Muž joj je na kraju dao bocu ad, koju je ona slistila iako mi nije jasno kako, jer doslovce cijeli dan sisa, pa bljucne, mislim očito je sita bila. Ali dobro. Cak je ni ta boca nije u spavala, pa ju je onda stavio između nas u krevet, ja sam joj masirala stomak I zaspala je oko ponooć, do 6ipo jutros. Još smo je morali buditi!
Nas dvoje naravno nismo se baš na spavali od straha da ju ne poklopimo s nečim…
Jooj moram se nasmijati jer mi je ista stvar kao stavimo ga između nas i onda samo gledamo, a kad ga ogradimo s jastukom onim za dojenje onda mi nemamo mjesta. A i on se rasiri kad spava 🤣🤣 danas sam ga ostavila pored sebe nakon sto je popapo i spavala na rubu kreveta okrenuta leđima sam da ga ne poklopim. A on tak bezbrizno spava😅
Kad smo tek dosli iz bolnice spavao je u onom jastuku između nas i ja kako sam se vrtila tak sam ga poklopila rukom pa je on zakmečo jadan😪
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
SweetDream15 mozes davati Espumisan i Biogaia u kombinaciji pogotovo ako beba ima grceve i jako napuhnut trbuscic, naravno Biogaia jednom dnevno, a Espumisan prije svakog obroka iako je meni to previse jer ako je beba dojena na zahtjev to moze biti i skoro svakih pola sata pa sam ja Espumisan davala 3-4 puta dnevno
💃26 🕺35
💙🧒 2018.
💖👶🏻2021.
Hello girls 🥰
Ja mislim da smo mi odradili skok. Hrpa cmizdrenja, pohlepno ispijanje boce svako 2 sata i slične bedastoće a mozda je samo takav 🤣
Boce muke po istoj. Imamo tomme Tippe i običnu i anti colic i ista stavr bude. Hrpa mlijeka u ustima i pohlepno gucanje. Jel on to prejako sisa ili sta??? Kako je kod vas?
Kosa meni je počela opadati. Prije 2 dana prvo punjenje kade sa hrpom dlaka 😒 ima je po podu, po meni, po njemu. Život mi se gadi 😫 jedva čekam da prode. Prosli put mi je pomoglo šišanje, mozda da i sad probam 🤷🏻♀️
Prvi osmijeh kada je počelo kod vas? Meni se čini da se on ima evo dva dana smije ili bar pokusava 🤣
Korona sestra mi je pozitivna. Nije da ga nije balila dan prije i njega i starijeg 😑 nadam se najboljem…. pun mi je kufer više svega oko tog virusa. I straha i strepnje 😏
Osmijeh nama se krenulo pričinjavati po dolasku iz bolnice nakon nekih 5 dana da se kao smješka. A prvi pravi osmijeh smo uhvatili tamo negdje s 3 tj cca.
Sta se tice korone drzi se i nemoj se puno sikirati ❣ nadam se najboljem❣ I meni je brat bio pozitivan, a taj dan kad je iso na testiranje bio je kod nas i nama nije bilo ništa, nikakvih simptoma, pravili kućni test i mjerili temp svaki dan. Dobro smo prosli😅
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Mateja bas sam neki dan pitala za krvarenje.
I dalje mi se zna desit. Evo sad mi je 2 dana samo smeđarenje bilo, a jutros opet izmjesano s malo krvi 🤷🏻♀️
Moram se naručiti na pregled. Iskreno, jedva čekam da se konačno opustim po tom pitanju.
Tracy sretan 2. Minić curi 💞
Perem odvojeno, sa frosch baby deterdžentom. Ne peglam, kontam da susilica odradi svoje 😆 ne znam tko bi me natjerao i kad bi stigla peglat..jedva izvadim iz sušilice i stavim u komodu.
Marinela welcome 😊 meni je ta bol odnosno više pritisak bio prva 2 tjedna. Posebno je izrazen bio kod mokrenja 🤷🏻♀️
Proslo nakon 2 tjedna s tim da sam imala samo 2 šava.
LadyD dobro nam dosla ovdje 😍💙 moj stariji je vukao krmelje od poroda jos. Tobex kapi i mast nam je pedica propisala. Proslo i nije se vraćalo.
Ruiv i Jojo dobro nam dosle na temu 🥰
Buhtlice kupanje tek kad se pupak osusio. Dok god je bilo sukrvice nista. Octanisept, tyrosaur i sterilna gazica preko. Trebalo mu je preko tjedan dana od otpadanja da vise ne krvari.
Leonoah nista čudno da plače prije nego podrigne. Njima je sve vezano uz hranjenje i crijeva jako nelagodno i bolno ispočetka.
Ponosnamama zasto te nisu šivali iznutra? 🤯 supee Lara napreduje 💪
Plavabosanka dobro pa vas je zaobisla korona...nadam se da će i nas. Ako ne,nek bude čim blaža.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hello girls 🥰
Korona sestra mi je pozitivna. Nije da ga nije balila dan prije i njega i starijeg 😑 nadam se najboljem…. pun mi je kufer više svega oko tog virusa. I straha i strepnje 😏
https://ibb.co/hDg8Bkr
- mi koristimo ovakvu. MAM sa duplim dnom, anticolic je. Easy Start. Ima plosnatu dudu ko Avent dudice. Eto mi smo skužili da našem ne paše okrugli sisač kakav ima Avent, Dr. Brown's.
Ova mu bolje paše. Lijepo jede i ne cokće.
-
Neki dan sam pisala Sanjalici5 o tehnici hranjenja. Ne znam jesi upratila. Neka beba bude u što uspravnijem položaju, i daj mu da povuče 2-3 gutljaja pa popusti sisač da se isprazni. Pa opet.
U PBF tehnici hranjenja čini mi se da vade sisač skroz, ali moj M se uznemiri pa ga ne vadim iz usta. Samo spustim bočicu da se ne buni 😄😄
Tako će sporije jest, manje se nagutat zraka i manje bljucat onda 😊😊
-
Btw bočice smo uzeli u DM-u, ali nema u svakom 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
I mi koristimo bočice kao Jackie. Ima ih i u Intersparu, Kauflandu, Bubamari... Uzeli smo sada sisač 2, ali nekako mi se čini da nam je rupica na njemu još prevelika, pogotovo za uspavana noćna hranjenja.
Sanjarka , baš sam se ošišala prije neka 2 tj., i meno nije pomoglo a opadanjem kose. 😟 Nadam se da neće i vas korona i da ćete ostati zdravi.
Što se tiče peglanja... Ispeglala sam sve prvi puta, a sada ispeglam samo tetre, ostalo nakon sušilice složim. Koristim Nila baby deterdžent i za sada nam je dobar.
Jučer sam bila na pregledu kod svog ginekologa, sve je ok. Pitala sam vas tu za vježbanje jednom prilikom, kaže mi da je istezanje poželjno, ostalo sve kako osjetim da mogu i koliko mogu. Naravno ne trbušnjake i sl, čime ću naprezati trbušne mišiće nekih 6-7 mj.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji