Cure koje dojite/izdajate plus ad, jel vam kolicina mlijeka konstantna ili dosta varira?
Meni to ide na jetra. Prosli tjedan po 120, 130ml izdajala, evo sad 2 dana po 60 iz obje. I to obicno kada mu dam dojiti se smanji. Trebalo bi bas biti obrnuto, da se dojenjem poveca🙄.
I dal vi nakon dojenja mozete jos nesto izdojiti? Ja da, pa vidim da i ne posisa bas sve🤨
Pozdrav svim mamasitama! 🙋🏼♀️🤭
Nije me dugo bilo, a baš sam vam se htjela javiti.
Prvo čestitam svima curkama na njihovim bebicama! Znam da sam puno toga propustila u tri tjedna. 🥳🤩🤗🥰 pa vam svima ovim putem čestitam od srca na vašim malenim smotuljcima. ❤️🤭
Znači ja žene ništa živo ne stižem uz Vitu. Počeli su ju mučiti grčevi i to je za poluditi. 😓😞 Pati se ona, a bome i mi s njom. Uspjele smo uspostaviti dojenje tako da mi je skoro non stop na cickama. Po danu mi slabo spava zbog grčeva i nikako ju ne možemo uspavati. Ako ju i uspavano (najčešće kod dojanja ili meni na rukama), kad ju spuštamo u krevetić probudi se odmah ili tipa za 15 minuta. Znači luda kuća. 🤣 Eto ukratko ispovijest jedne neispavane mame. 😂 Nadam se da ću vas uskoro uspjeti popratiti jer znam da ste svašta pisale ovdje. Šaljem vam svima puno pusa. 😘❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Pozdrav svim mamasitama! 🙋🏼♀️🤭
Nije me dugo bilo, a baš sam vam se htjela javiti.
Prvo čestitam svima curkama na njihovim bebicama! Znam da sam puno toga propustila u tri tjedna. 🥳🤩🤗🥰 pa vam svima ovim putem čestitam od srca na vašim malenim smotuljcima. ❤️🤭
Znači ja žene ništa živo ne stižem uz Vitu. Počeli su ju mučiti grčevi i to je za poluditi. 😓😞 Pati se ona, a bome i mi s njom. Uspjele smo uspostaviti dojenje tako da mi je skoro non stop na cickama. Po danu mi slabo spava zbog grčeva i nikako ju ne možemo uspavati. Ako ju i uspavano (najčešće kod dojanja ili meni na rukama), kad ju spuštamo u krevetić probudi se odmah ili tipa za 15 minuta. Znači luda kuća. 🤣 Eto ukratko ispovijest jedne neispavane mame. 😂 Nadam se da ću vas uskoro uspjeti popratiti jer znam da ste svašta pisale ovdje. Šaljem vam svima puno pusa. 😘❤️
Bas sam često mislila na tebe, drago mi je da si se javila ♥️
Puno nas je u sličnoj situaciji 😅 moj bar na meni spava ne moram ga nosat pa stignem ako ne nista buljit u mob 🤣
Ostale primarne potrebe tko šiša 😁
Drzi se, proć će 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I htjela sam napisati Sanjarka da svakako probaš swadlanje kako je Mia napisala. Probaj kombinirati sa sumovima u pozadini i javi rezultate bas me zanima hoće pomoc😊
Budem
Traveller ce mi poslat swaddle dekicu da probamo.
Javim svakako , ako upali ne da javim negom budem vristala od sreće 😁 pa ce te me već cuti 😅
E, di nam je Traveller, nis se ne javlja ovdje😃
Kad je Nika dobra pa nema sta kukat s nama ovdje 😅
Shodno tome, ni swaddle dekica joj nije bila potrebna heheh
Ja sam isto sretna sta ga puno ne moram nosat
Nadam se da do toga neće ni doći
Nesto protiv grceva a da nisu biogaja kapi? Nesto sto stvarno radi?
Nesto protiv grceva a da nisu biogaja kapi? Nesto sto stvarno radi?
Biogaja i nije za grčeve to je probiotik
Kombinacija toga i npr sab simplexa bi mogla pomoći
Kids colic kapi hvale, kao i Bowen terapiju
Evo mene s pitanjcima!
1. U čemu perete robicu od beba?
2. Odvajate li od svoje?
3. Peglate li pod obavezno? Ako da, zašto? Preferencija, urednost ili radi higijenskih razloga smatrate da je potrebno?
4. Do kada planirate sve to (odvajati ako odvajate / peglati ako peglate / poseban deterdžent ako je poseban)
Mi posebno peremo njenu robu, dakle odvajamo, bez omekšivača (💔), sa Frosch Baby detrdžentom i peglala sam prvi mjesec dana a sada s obzirom koliko bljucka nekad ne stignem jer nemam čistog ispeglanog (minjam 3, 4 bodija dnevno) i samo uzmen bodi sa hrpe oprane (nemajka) i nadam se najboljem 🙈😂
Torminalis sirup isto hvale
Perem odvojeno sa malo Violeta omekšivača i ja mislim persil tekući za bebe. Ne peglam ništa, nemam vremena evo 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Drage mamice! Upadam kao padobranac. Cestitam vam svima na bebama i nadam se da ce vam (nam) sto prije proci sve muke, od bolesti do ovih klasicnih, nespavanja, muka po dojenju, grceva itd!!
Ja vas citam povremeno ali ne pisem jer mi mozak radi s 2% od nespavanja, tesko bi popratila sve! Ali svaki put kad bacim oko, pronadjem se u hrpu toga!
Sad vam pisem jer sam postala lagano zabrinuta, znam da je pitanje za doktora, ali prije nego mu se javim, da pitam vas.. Ne volim stvarat paniku bezveze..ugl rodila sam prije 3 tjedna, jako gadan porod, popucao i cerviks.. Ali, proslo je 3 tjedna, i dalje kad god hodam po stanu (van skoro i ne idem), boli me u donjem dijelu trbuha.. Ne oni grcevi od stezanja maternice nego nekakva tupa bol. A mozda je i to zbog toga?! Niejdna moja prijateljica nije imala tako 'dugo' nakon poroda nikakve bolove, odavno su isle van bez problema, radile po kuci.. Ja sam i dalje nesposobna za ista. Nije to jaka bol, ali nije mi niti za ignorirati pa da sad skacem po stanu. U svakon slucaju pitat cu dr ako potraje, ali htjela sam pitati ima li koja od vas jos tako nekakva boluckanja, smetnje, osjecaj ko da nije jos to to za opustit se.. Ja 80%vremena lezim🤦♂️🤦♂️ HVALAAA
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Sortiraj odgovore
Najstariji