Cure, imam problem. Malom je dosta pocelo krmeljit oko. Nije jadan ni mogao otvoriti oko dok mu to nisam ocistila. Ali cini mi se da se brzo stvara novo. Jel se koja susretala s tim? Sto bi to moglo biti? I kako mu pomoci?
Javi se pedijatru da ti pusti tobrex kapi(patronažna nam rekla) i čistit fiziološkom izvana put nosa
K vitamin su primili na porodu. Ne dajem dodatno K vitamin. D3 je počeo s mjesec dana iza 1. Pregleda i kapan 2 kapi, direkt u usta
Ljudi ja cu danas izluditi meni je ona na cici cili dan, dva puta po sat ipo je spavala.. Dudu neće.
Plače mi se
Izdrži draga. To je skok u razvoju. Još 1 dan i proći će
Cure, hvala na pomoci. Cistili smo malo s fizioloskom otopinom i onda jos i s mojim izdojenim mlijekom. Nekako mi ono dođe kao prirodni antibiotik. Ponovit cemo postupak jos par puta. Nadam se da ce do sutra biti bolje.
Cure, hvala na pomoci. Cistili smo malo s fizioloskom otopinom i onda jos i s mojim izdojenim mlijekom. Nekako mi ono dođe kao prirodni antibiotik. Ponovit cemo postupak jos par puta. Nadam se da ce do sutra biti bolje.
Nama je na jednom oku bilo par dana i cistili fizioloskom, i prestalo je. Nakon toga pojavilo se na drugom i trajalo je mjesec dana. Kuma je oftamolog, znaci trobex kapi ne ako nije crveno, to su ti kanalici i treba se masirati, ja sam se bojala prstom ali sam sa stapicem za uho(normalnim ne s djecijim), i kad se to masira izlazi van, uglavnom samo biti uporan makar dulje i traje, proci ce.
Lady.D, mi smo imale isti problem pa smo riješile ovime kako ti je Zara7, napisala. Ja sam kapala svoje mlijeko u njezino oko i masirala taj kanalić ispod oka sa prstom (kružni pokret). Prošlo nam je za par dana. To nam je rekla patronažna i stvarno je upalilo. 🤗 Eto nadam se da će i vas spasiti.
Kak nakapate mlijeko u oko bebi?
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Nama je na jednom oku bilo par dana i cistili fizioloskom, i prestalo je. Nakon toga pojavilo se na drugom i trajalo je mjesec dana. Kuma je oftamolog, znaci trobex kapi ne ako nije crveno, to su ti kanalici i treba se masirati, ja sam se bojala prstom ali sam sa stapicem za uho(normalnim ne s djecijim), i kad se to masira izlazi van, uglavnom samo biti uporan makar dulje i traje, proci ce.
I kako masirat? Mi muku mucimo s tim okom vec dulje vrijeme uzas
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Buhtlice nama je takva bila subota,znaci isto s 2 tjedna točno. Ona nije stala od jutra do mraka. Kada očekivati sljedeći skok?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Endzure ništ ami pedijatrica nije spominjala da sebi na bradavice mažem gelom, nisam znala ali svakako ću poslušati tvoj savjet. ☺️
Nas su jučer mučili grčići od 21-00 , nekako smo je utješili nosanjem pa dudom, al baš se izmučila jadnica 😔 vjv jer sam ja nešto pojela , popila šta njoj smeta i onda ju mučilo... Prijateljica mi je rekla da je ona svom sinu pravila čaj od kamilice i stavljala kim unutra i davala mu i pomoglo mu je.. Također pročitala sam da Sanjarka spominje Espumisan kapi (inače patronažna nam je rekla da uzmemo Biogaia kapi) pa smo ih danas kupili da isprobamo. Cili dan sam evo pazila šta jedem, pila sam samo vodu, dala sam joj malo čaja, te kapi u kombinaciji s Biogaia i evo mogu reć nešto je djelovalo ona večeras u ovim satima spava, probudila se podojit i zaspala. Tako da smo sad u miru 😊
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Endzureništ ami pedijatrica nije spominjala da sebi na bradavice mažem gelom, nisam znala ali svakako ću poslušati tvoj savjet. ☺️
Nas su jučer mučili grčići od 21-00 , nekako smo je utješili nosanjem pa dudom, al baš se izmučila jadnica 😔 vjv jer sam ja nešto pojela , popila šta njoj smeta i onda ju mučilo… Prijateljica mi je rekla da je ona svom sinu pravila čaj od kamilice i stavljala kim unutra i davala mu i pomoglo mu je.. Također pročitala sam da Sanjarka spominje Espumisan kapi (inače patronažna nam je rekla da uzmemo Biogaia kapi) pa smo ih danas kupili da isprobamo. Cili dan sam evo pazila šta jedem, pila sam samo vodu, dala sam joj malo čaja, te kapi u kombinaciji s Biogaia i evo mogu reć nešto je djelovalo ona večeras u ovim satima spava, probudila se podojit i zaspala. Tako da smo sad u miru 😊
Možeš sebi takav čaj napravit i ti pit. Preko mlijeka će doć do bebe. Nemoj bebi davat čajeve. Isto tako kompot od jabuka i krušaka ti možeš pit
Sortiraj odgovore
Najstariji