🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    20. Studeni 2021. 15:40

Ajmo opet, kako uspavati bebu a da nije nosiljka, nosenje na rukama ili sisa? 

SweetDream15
    20. Studeni 2021. 15:49

Endzrue

SweetDream15

Pozdraav mamasite, evo da se i mi javimo ovdje prvi put.. Kako nakon poroda odmaram i oko bebe sam, tila sma malo odmorit i od društveni mreža jer sam sad najviše skoncentrirana na nju 😍
    Mi smo super, Lana samo doji, dobiva ekstra na kilaži, bili smo na tri pregleda kod pedijatra, pupak otpao, nalazi odlični, bebinim refleksima i svime su dr zadovoljni šta nam je najbitnije .😄 Ona meni spava odlično tokom dana i noći, budi se sama svako 2-3 h, nekad odspava i 4h uopće ju ne forsiram baš budit jer sam skužila još u bolnici da bude nervozna ako ona neodspava kako želi (znači nemoš ju probudit, jedva jedvice ko top spava😂) .. Grčići nas malko zezaju zadnje tri noći ali prođe to. Ima malko gljivica na jeziku ali dobili smo kremu za to. Bocu i dudu ni čut neće, samo daj sise i gotovo haha.
    Evo jedan osmijeh da vam uljepša dan. 😊
    https://ibb.co/8PDDFyK

Jel i ti bradavice kremom mažeš

Ne, ništa. Ja imam ispupčene bradavice ona meni baš lijepo vuče bez ikakvih rana ičega. 🤭

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Mia38
    20. Studeni 2021. 16:47

SamoMalo

Bijeli šum na Youtube... nekad pomogne, nekad ne....
    Sanjarka mi imamo izražen Moorov ... swadlanje navodno pomogne, ja nisam probala. Something to look foreward to: patronazna kaze da ta djeca obicno budu živa kasnije 🥴

• Tienna
    20. Studeni 2021. 16:53

Sanjarka , hvala na čestitkama 😁 već mjesec dana, pa to vrijeme leti 😅
    SweetDream, mislim da je Endzure pitala za mazanje da ti ne bi presle gljivice na bradavice. Negdje sam čitala da se beba i mama moraju tretirati paralelno jer inače je začarana krug i beba stalno kupi gljivice sisanjem. Endzure, ispravi ako sam nešto krivo rekla.
    Ivona, javi za osip jel se povlači. Meni je patronazna čak savjetovala da ne mijenjam deterdžent u kojem sam prala bebi robu na početku zbog osjetljive kože.

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Tienna
    20. Studeni 2021. 16:55

I htjela sam napisati Sanjarka da svakako probaš swadlanje kako je Mia napisala. Probaj kombinirati sa sumovima u pozadini i javi rezultate bas me zanima hoće pomoc😊

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Sanjarka88
    20. Studeni 2021. 17:56

Tienna

I htjela sam napisati Sanjarka da svakako probaš swadlanje kako je Mia napisala. Probaj kombinirati sa sumovima u pozadini i javi rezultate bas me zanima hoće pomoc😊

Budem
    Traveller ce mi poslat swaddle dekicu da probamo. 
    Javim svakako , ako upali ne da javim negom budem vristala od sreće 😁 pa ce te me već cuti 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    20. Studeni 2021. 17:57

Mia38

SamoMalo

Bijeli šum na Youtube… nekad pomogne, nekad ne….
    Sanjarka mi imamo izražen Moorov … swadlanje navodno pomogne, ja nisam probala. Something to look foreward to: patronazna kaze da ta djeca obicno budu živa kasnije 🥴

I kako vam funkcionira spavanje, uspavljivanje i slične aktivnosti?

Hahaha 2 živih već imam, sta bi trece bilo iznimka 😁

Sanjarka88
    20. Studeni 2021. 17:59

SamoMalo

Jel to Mislis na ono kad polegnes bebu i odes a ona se u međuvremenu sama uspava? 🤣
    Imala sam to s prvih dvoje. Takva djeca. Sad radim sve isto pa nis. 

• Mia38
    20. Studeni 2021. 19:25

Sanjarka88 🤍

Mia38

SamoMalo

Bijeli šum na Youtube… nekad pomogne, nekad ne….
    Sanjarka mi imamo izražen Moorov … swadlanje navodno pomogne, ja nisam probala. Something to look foreward to: patronazna kaze da ta djeca obicno budu živa kasnije 🥴

I kako vam funkcionira spavanje, uspavljivanje i slične aktivnosti?

Hahaha 2 živih već imam, sta bi trece bilo iznimka 😁

A kod nas nije toliko problem moorov za zaspat vec neko opiranje spavanju svaku drugu vecer. Ocito bude premoren, okice se zaklapaju al bori se da ne zaspe pa je improvizacija svaku vecer. Dvije veceri zaspi ko top na cici, dvije vristi i ne mozes ga smirit sa nicime. Onda do 1-2 u noci otkrivamo sto mu taj put odgovara. Na kraju to opet ispadne cica i bijeli sum, a tad smo vec svi na rubu zivaca.
    Narucili smo ljulju u nadi da ce mu to pasat jer kao voli nunanje s drmusanjem al nikako da stigne! Spremam se na to swadlanje al nikako da narucim tu dekicu... i nekako imam osjecaj da mu se nece svidjet. 
    Bas javi kako kod vas prođe!

SweetDream15
    20. Studeni 2021. 19:35

Tienna

Sanjarka , hvala na čestitkama 😁 već mjesec dana, pa to vrijeme leti 😅
    SweetDream, mislim da je Endzure pitala za mazanje da ti ne bi presle gljivice na bradavice. Negdje sam čitala da se beba i mama moraju tretirati paralelno jer inače je začarana krug i beba stalno kupi gljivice sisanjem. Endzure, ispravi ako sam nešto krivo rekla.
    Ivona, javi za osip jel se povlači. Meni je patronazna čak savjetovala da ne mijenjam deterdžent u kojem sam prala bebi robu na početku zbog osjetljive kože.

E to nisam znala, ništa mi dr nije rekao, samo da njoj mažem onim Royazol gelom🙄

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.