🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buhtlica34
    14. Studeni 2021. 15:42

Plavabosanka, drži se, cure su ti sve već napisale, sad na prvom mjestu trebate biti bebica i ti, a on nek se j skupa sa svojim parama ako ti nije emocionalna a bome i fizička podrška nakon poroda!
    Što se kila tiče, otišla sam roditi sa +23, danas sam bila 10 kg lakša! Stomak mi je rapidno opao od jučer do danas.
    Ja jesam gladna, ali toliko vode poločem da ni ne mogu pojesti puno. Ubija me želja za slatkim, nenormalno nešto.
    Moja je danas skoro svakih sat vremena na cici, i kad sam išla vagati koliko je pojela nakon podoja ispada da ima manje od grama od prije podoja. Tako da il ja nešto radim krivo il ta vaga ne valja, jer ona baš vuče dobro. Sise su mi se ispraznile skroz. Valjda će se napuniti za kasnije 😅😭

CarpeDiem.
    14. Studeni 2021. 15:52

--Što se kg tiče cure, nakon ove trudnoce su ekspresno otišle. Dobila sam 7.5 kg svega, nakon poroda sam 3. dan imala 60 kao s početka trudnoće. Jedem kao blesava zbog izdajanja/dojenja, ali kg padaju nadam se da neće baš previše u minus ovaj put.
    --u prvoj trudnoći dobila sam 17, 50 kg ukupno i dugo sam vukla visak od nekih desetak kg koje se nisam ni trudila pretjerano da skinem, nego sam zbog mogućnosti muža da bude slobodan 3 mjeseca provela u Hercegovini i Hrvatskoj ljeto te svaki dan jela po restoranima(oči gladne se nisu najele naše hrane u trudnoći 🤣🤣) I održavala sam super taj višak i bila sretna bucka mama🤣🤣. 
    Dakle prosla sam oboje nakon poroda. Brzi gubitak i održavanje viška, neka ste žive, zdrave i sretne lako ćete s kilama.

url=https://lilypie.com]

Pokloncic13
    14. Studeni 2021. 16:13

Ja sam bila u plusu 10kg,došla sam doma sa plus 6 i sad sam na plus 3 i da napomenem da mi i fali još kila i da mi se nikako ne sviđa kako gubim kile.😩
    Trbuh imam kao da nikad nisam rodila i tu sam ajde zadovoljna jer mi je ovo drugi porod u 16mj ,a izgleda ravno.
    To je stvar genetike i grade tijela,ničeg drugog u mom slučaju😏
    E da i da prijavim da se počeo javljati danas onaj fini smek vlastitog znojenja 🤪🤦🏼‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Lollypop
    14. Studeni 2021. 16:33

Pokloncic13

Ja sam bila u plusu 10kg,došla sam doma sa plus 6 i sad sam na plus 3 i da napomenem da mi i fali još kila i da mi se nikako ne sviđa kako gubim kile.😩
    Trbuh imam kao da nikad nisam rodila i tu sam ajde zadovoljna jer mi je ovo drugi porod u 16mj ,a izgleda ravno.
    E da i da prijavim da se počeo javljati danas onaj fini smek vlastitog znojenja 🤪🤦🏼‍♀️

Hhahaha da se nadovezem na smek znoja, jos u bolnisi sam smrdila kao da netko pusi skunk kraj mene od hormona 🤢🤮🤣 muzu sam rekla da me dijete nece prepoznat kad se operem

Lollypop
    14. Studeni 2021. 16:34

Sa kilama sam bila valjda na +14-15 a sad na +2..meni taman jer inace imam ispod 45kg

CarpeDiem.
    14. Studeni 2021. 16:36

Lollypop

Pokloncic13

Hhahaha da se nadovezem na smek znoja, jos u bolnisi sam smrdila kao da netko pusi skunk kraj mene od hormona 🤢🤮🤣 muzu sam rekla da me dijete nece prepoznat kad se operem

🤣🤣🤣 padoh s kreveta 

Tratinčica12
    14. Studeni 2021. 17:07

Tjemenica - Moj dječak ima veliku kosu. Patromažna nam je rekla da ga svaki dan mekanom četkom počešljamo u suprotnom smjeru, pa u pravom. I evo hvala Bogu, zasad nema tjemenice. Oljušti mu se sad nekad kože malo, prije više dok se čistio u početku. Bez brige. Kupamo se u čistoj vkdi, krpicom mu istrljam lagano glavu. Tek zadnja 2 kupanja stavimo po par kapi šampona u vodu.
    -
    Kile - išla sam roditi na +15 kg, sad sam na +3. To mi čak odgovara jer napokon imam malo guzice i noge 🙈😅 zadnja 3-4 tjedna trudnoće sam dobila malo strija po stomaku. Vide se sad i malko stomaka je ostalo još. Ali iskreno me ni najmanje ne zabrinjava. Muž čak kaže da mu se sviđa moj stomak takav 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Prvih tjedana sam se znojila ko budala, pogotovo preko noći. Promočilo bi na plahtu na krevetu. Sad se još uvijek nekad preznojim noću, ali ništa strašno.
    Joook, Carpe , da mi je sad otići i nasititi se dolje u Hercegovini i nauživati pogleda i nadisati zraka 🙈😍😍❤
    I drago mi je da se Ellie dobro, da se držite. Još malo i bit će još bolje i doma ste ❤
    -
    Neka je pitala za pojavu svježe krvi dulje vrijeme nakon poroda. Vidjela sam u tickeru da su 3 tjedna i 4 dana bebi. 
    Obrati pažnju kako će ti biti. Ja sam 17.-ti dan od poroda počela krvariti lagano svježu krv, da bi 19.-ti dan imala veliki izljev krvi i ugruške. Išla na hitnu, imala sam zaostatak u maternici i išla sam na kiretažu. 
    Nisam imala nikakve druge simptome, ali obrati pažnju na -povišenu temperaturu, vrtoglavicu, slabost, bolove u stomaku i  prati hoće li i dalje biti svježe krvi ili se pojavi neki dodatni simptom. Onda odi na hitnu - jer bolje otići i provjeriti, pa makar ne bilo ništa 😊😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Natalija91
    14. Studeni 2021. 17:12

Dobila u trudnoći 10 kg… sada sam u minusu 3 kg. Tako da imam manje nego kaj sam imala dok sam ostala trudna.😁🙈 Trhuha uopće nemam, ravna skroz. 
    Plavabosanka drži se i misli na sebe i bebača. Nijedan muškarac nije vrijedan živciranja, pogotovo ne nakon poroda dok smo dodatno osjetljive. Probaj razgovorom riješiti i objasniti neke stvari. 
    Ivkica, nama je pikica odgođena zbog korone, a trebale smo ići u pon. Rekla mi je sestra da nazovem u pon, pa će mi reći kada će L primiti cjepivo.

Lollypop
    14. Studeni 2021. 17:23

E, jel se mi sad smijemo cijepit da budemo dio ostalih ovaca ili? 

Endzrue
    14. Studeni 2021. 17:42

Smijete se cijepit. Naravno. Sve je stvar izbora. 
    Što se malca tiče mi smo odgodili prvu turu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.