🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama
    14. Studeni 2021. 17:59

Sta se kila tice, u trudnoci dobila 6, a do sada izgubila 11, znaci u minusu sam 5 😊
    Jedem puuunoo vise nego u trudnoci, a o slatkome da ne pricam 🙈 Vjerojatno ona dojenjem svako uru vrimena iscuca iz mene sve kalorije 😆😆
    S obzirom da sam u 4 mj.prije trudnoce dobila 10kg, ostalo mi je jos 5 za skinit da bi bila na svojoj "normalnoj" tezini.
    Stomak mi je i dalje ostao dosta velik, kao da sam bar 5mj.trudna, al kad legnem na leđa nema ga pa onda vidim kako lipo izgleda bez njega 😂😂😂
    Sta se tice krvarenja, patronazna me stalno upozorava ako primjetim da mi je krvarenje preoskudno da joj odma javim jer se znaju događat ugrusci radi korone pa se ide na kiretazu.
    Ujutro idem vadit krv radi clexana kojeg uzimam zbog korone u trudnoci, jedva cekam da i to bockanje vise prođe 😏

Lollypop
    14. Studeni 2021. 18:08

Endzrue

Smijete se cijepit. Naravno. Sve je stvar izbora.
    Što se malca tiče mi smo odgodili prvu turu

E super.. Pricekat cu bar ovaj prvi pregled pa onda vidjeti.. Nisam ni sama pametna 🤦🏼‍♀️

• buhtlica34
    14. Studeni 2021. 18:35

E, uvik zaboravim pitati, meni je patronažna savjetovala da ne uzimam K i D3 za malu, kao nema dokaza za efektivnost K vitamina. Pošto mi u nalazu piše da se daje od 8. Dana do 3.mjeseca, imam još sutra da to kupim. Ja bi ipak davala to maloj.. Jel ima netko da ne daje bebi to?
    Ako dajte, koje dajete?
    Mi smo njoj sat dali 60 ml dohrane, popila je 40. Jer cili mi dan viši na sisi, sise su mi skroz omlitavile, a ona traži još...
    Šta pijete za povećanje mlijeka? 

• Mia38
    14. Studeni 2021. 18:46

Lollypop

E, jel se mi sad smijemo cijepit da budemo dio ostalih ovaca ili?

Ja sam pitala doktora jos u bolnici. Savjetovao je 6 tjedana od poroda pricekati.

• Keto35
    14. Studeni 2021. 19:08

buhtlica34

E, uvik zaboravim pitati, meni je patronažna savjetovala da ne uzimam K i D3 za malu, kao nema dokaza za efektivnost K vitamina. Pošto mi u nalazu piše da se daje od 8. Dana do 3.mjeseca, imam još sutra da to kupim. Ja bi ipak davala to maloj.. Jel ima netko da ne daje bebi to?
    Ako dajte, koje dajete?
    Mi smo njoj sat dali 60 ml dohrane, popila je 40. Jer cili mi dan viši na sisi, sise su mi skroz omlitavile, a ona traži još…
    Šta pijete za povećanje mlijeka?

Ja sam svojoj davala babytol K+D3 do prvog pregleda pedijatrici... kad sam joj rekla da joj dajem jednu bocicu dohrane prije spavanja,rekla mi je da stanem sa uzimanjem toga jer je to preporuka samo za ISKLJUČIVO dojenu djecu,a da kroz dohranu dobivaju taj K,sad ko će ih znat 🤦‍♀️ ja sada samo dajem kapi vitamina D...
    Pijem dnevno dostaaaa vode i po šalicu hipp čaja za dojilje,a jel to išta pomaže,ne bi ti znala... ja svakako navečer dajem dohranu da bolje spava,a po danu se ne buni ništa...

❤ 8.10.2021. Nina ❤

Haru
    14. Studeni 2021. 19:38

Joj mi imamo puno kose i tjeme mu se baš jako ljuska. Bila sam uvjerena da je tjemenica, ali doktorica  kaže da nije nego normalno ljuskanje. Ne znam, meni je toga baš baš puno, cijeli dan sam s njim i kada mu razmaknem kosu i vidim to nekako bi da se mogu express riješiti toga. 😬

Ne znam za prvo cijepljenje mislite na bebe? Naše je prošlo dobro. Odmah sam mu zalijepila Frescopad obloge na obje nogice i stavila pod čepića u guzu , nije bilo temperature.
    -
    Kila sam dobila 15, pa izgubila 12 i onda opet dobila 2. Ostalo mi je dosta trbuha i baš mi to smeta. 😟 Nadam se da ću uspjeti vježbanjem to malo srediti. 

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    14. Studeni 2021. 19:40

Pola* ne pod čepića 😅

'21. 💙
    '24. 💛

Leah
    14. Studeni 2021. 19:48

Nama je danas otpao pupak🥳🥳🥳imam pitanje za vas koje dojite, jel vam se dogada da na jednoj cici dojite , a na drugoj curi mlijeko u potocima? Ja dnevno promjenim valjdA 5-6 potkosulja i  grudnjaka

• Tienna
    14. Studeni 2021. 20:22

Leah

Nama je danas otpao pupak🥳🥳🥳imam pitanje za vas koje dojite, jel vam se dogada da na jednoj cici dojite , a na drugoj curi mlijeko u potocima? Ja dnevno promjenim valjdA 5-6 potkosulja i grudnjaka

Curi vec kad pogledam u bebu 🤣🤣 stavi blaznice za dojilje il nešto u grudnjak da ti kupi višak ili one školjke za dojilje što su cure neki dan spominjale pa ćeš imat rezervu mlijeka 😄

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Buba Bublica
    14. Studeni 2021. 21:42

Ja sam dobila 20kg, dosla doma iz bolnice sa -4 puna vode otečena i nakon dva dana doma i 5 litara donata Mg dosla na -12kg i sad stoji jer trunim slatko slano all day 😂😂
    Cim zarastem i oporavim se kako spada ide dijeta jer ne dojim svakako, mlijeka nema.
    Što se tiče vitamina K i D, kako je na adaptiranom mlijeku uzimamo samo vitamin D jer K vec sadrzi hrana...tako nam je savjetovala patronažna 🤍🌺

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.