Pozdrac drage moje,
Ja imam nosiboo pro i meni je to super, ocisti nosic u trenu, nisam ga puno koristila vec samo isprobala jer joj je nosic okej, ali izvukao joj je ono malo kaj je bilo u nosicu.
Za tjemenicu smo kupili mustelu, uocila sam par krugova di se ljuska i odmah reagirala, nakon 3 dana otislo. U rodilistu mi dali savjet da joj svaki dan namezem kosicu s uljem i to sam radila s bademovim, ali sam shvatila da ima alergiju na njega, dobije sitne pristice. Nakon toga sam prrestala i pojavilo se to ljuskanje, tako da mislim da bi trebalo stavljati ulje samo pronaci koje odgovara bebi. Evo ja radi te alergije ne stavljam nista. I da bili smo na cvakanju freneluma(kod dr kojeg mi preporucila Tracy) i mogu zbilja potvrditi da joj je to smetalo za hranjenje i uzrokovalo cesce bljuckanje i stucanje.
Sunce i mom Niki je cijelo vrijeme začepljen. Nemam pojma vise šta da radim. Čistim sa fiziološkom i usisivačem ali ne izađe mu sve van. Kao da je visoko gore negdje neki čep. Izlazi obična bijela sluz. Dakle nije zelena niti žuta i nisam sigurna zašto mu je stalno “začepljen”. I to moram pitat ped da dijete prodise napokon 🙄
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ljesnjak
Na kojem principu radi nosiboo da li se isto ukapavs fizioloska?
Bumac i kod mene izade ugl samo fizioloska koju ukapam🤣 nekad malo govnasce ili prozirna slina😩 saterem se ziva dok izade nesto
Onda pocne kihat pa valjda izbaci nesto.
Kile
Dobila 8 u trudnoci, izgubila 8 u tjedan dana i sad jos kilo izgubila. Tarem sve i ne mogu se suzdrzat 😂😂😂uzas…
Plava bosanka em sto imamo iste bebee heheh imamo i iste muzeve…samo sto sam ja svog ucijenila cim sam se porodila da nema vise alkohola …jer je uzasan u alkoholu…rekla sam ako i kap popije ja dijete i auto i odoh od njega…tako da moj vise ne pije i sve je super…sad ne znam da li si radila prije trudnoce jer ja jesam ii jedno auto je na moje imee i ako se sta desi ja se samo pokupim i odoh a ti se jarane j….🤷♀️ tesko je too sto prozivljavas…zaoo mi jee ali probaj se smiriti radi bebija on sve osjetii…
Saljem ti veliki zagrljaj❤❤
Sve je ljepo i sjajno ali ultimatumom neces postići ništa. Ako tvoj muž sam ne shvaća nešto i ne želi…
Eventualno možete doći na tu razinu za 5 godina, da se krije od tebe da bi popio i da te gleda kao dosadnu zenturacu koja zvoca. Pogresni koraci u startu.
Ma ispalo je da mu na kraju nisam ni trebala postavljati ultimatum, bas smo pricali o tome lijepo i sam je svjestan kakav je zivot imao uz svog oca i ne zeli pruziti isto to meni i nasem djetetu.
Evo situacija iz njegove mladosti, imao je 16-17 godina, mama mu radila u Italiji, kod kuce zadnjih 20 kn, stari njegov umjesto da je kupio kruh, kupio je sebi pivo da loce, moj dragi sebi ide napravit sendvic, a on vice na njega da ne jede jel nece ostati nista njegovom bratu, jednostavno uzas. Jos na to sve kaze ma jedi, bit ce novaca, sutra mama dolazi kuci. Tako da je on i sam rekao da ne zeli da prije svega dijete njegovo njega gleda pijanog svako malo, a ne zeli ni da ja moram zivjeti sa takvim covjekom godinama kao njegova mama sa tatom. Kazem ja nisam rospijetina koja ce mu skroz zabranit da pije, pivo dva je sasvim u redu, pa i ja sama popijem pivo nekad, u tome nema nista lose, ali da cuga non stop i da sa skoro 30 godina ne zna svoju granicu, pa to mi se neda trpit niti zelim trpit. I svjesna sam da ce se ponekad malo vise popiti i to je u redu, sve dok se ti ponasas prema meni kao prema ljudskom bicu, a ne kao da sam ker neki pa da se deres na mene. I sam je rekao da cuga i voznja auta sa bebacem u njemu mu ne pada nimalo na pamet, i ovako vozi vec ko bakica neka kad idemo sa sinom negdje. A i otkako smo razgovarali o cuganju i svemu tome odnos nam je jos i bolji, iako nam je i inace super odnos, nismo se dugo ni svadali ni urlali, sve fino razgovorom rijesavamo na miran nacin. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Nosiboo je ko mali usisavac, ima za podesavanje jacine usisa, i dovoljno je snazan, koristila sam pocetnu snagu. Ja sam probala bez fizioloske tako da neznam kako ide sa njom, al pretpostavljam da funkcionira.
Pozdrav žene, ja sam sa ljetnih beba, ali jučer sam slučajno naletila na tužnu priču koju je Plavabosanka ispričala.. Naime, želim joj samo pružiti potporu, i ispričati svoju priču da zna da nije jedina, i da iz svake mukotrpne situacije ima izlaza. Znači, u prvom braku prošla sam svašta- od ponižavanja vezano za izgled, tipa - vidi kolika si, ko slonica, ovakva si onakva si, a da pritom dotični bivši muž nije vidio svoje kile, ali to je ono razmišljanje- ja sam muško pa mogu izgledati kako hoću, žena mora biti manekenka.. kako ne... onda mi je psovao i svašta govorio pred mojima, a pred svojima glumio dobrog muža.. Radila sam noćne smjene, dolazila kući oko 7, I on mi pošalje kćer u sobu u 9, kao, naspavala si se.. nikad nije htio s nama negdje ići, jadan, bio je umoran... igrati se s djetetom? To nije znao nikad, zato I dan danas nemaju skoro nikakav odnos... trpila sam to 4 godine, dok nisam vidjela posljedice na djetetu.. e tu mi je prekipilo, I pokrenula sam razvod.. Nakon 4 godine upoznala sam sadašnjeg muža kojeg ne bi mijenjala nizašto.. prihvatio je moje dijete iz prvog braka, I još imamo 2 kćeri... Jednostavno je predivan.. Ne podržavam razvod, da se razumijemo, ali ponekad je to najbolje rješenje, jer svima nam je potreban miran i normalan život...
Marelanegdje sam pročitala da mješas Ad I tvoje mlijeko. Najbolje bi bilo kad bi dala prvo svoje, pa dodala Ad naknadno. Ovako nema efekta majcinog mliejka kad smučkas u jedno.
Kakvog efekta? Meni su patronazna i savjetnica za dojenje sugerirale da mijesam radi bolje probave jer tako u svakom obroku dobije bar nesto mojega. Kazu da se ionako pomijesa u zelucu🤷♀️
Zeniceee ima li koja beba da puno stuca?? 2 do 3 puta na dan ? 🤷♀️ ja tek imam 23.11. Termin kod pedijatra pa cu da ga pitam ...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Zeniceee ima li koja beba da puno stuca?? 2 do 3 puta na dan ? 🤷♀️ ja tek imam 23.11. Termin kod pedijatra pa cu da ga pitam …
Moja curica je isto tako puno stucala, sad ima par dana da ne, a opet danas je vec 2 puta.
Zeniceee ima li koja beba da puno stuca?? 2 do 3 puta na dan ? 🤷♀️ ja tek imam 23.11. Termin kod pedijatra pa cu da ga pitam …
Isto kao kod Lješnjak.
Pred kraj trudnoće sam osjetila još u stomaku kako štuca svaki dan i to se nastavilo i kad se rodio. Prvih tjedana je baš puno štucao, nakon nekog vremena nije uopće da sam i zaboravila na štucanje dok neki dan nije opet krenuo (ali ne često).
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji