🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    15. Studeni 2021. 08:30

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Plava bosanka em sto imamo iste bebee heheh imamo i iste muzeve…samo sto sam ja svog ucijenila cim sam se porodila da nema vise alkohola …jer je uzasan u alkoholu…rekla sam ako i kap popije ja dijete i auto i odoh od njega…tako da moj vise ne pije i sve je super…sad ne znam da li si radila prije trudnoce jer ja jesam ii jedno auto je na moje imee i ako se sta desi ja se samo pokupim i odoh a ti se jarane j….🤷‍♀️ tesko je too sto prozivljavas…zaoo mi jee ali probaj se smiriti radi bebija on sve osjetii…

Saljem ti veliki zagrljaj❤❤❤

Kad citam kakav je njen muz, moj je kamilica zapravo naspram njega, ali sam napravila isto sto i ti. Ultimatum je postavljen, mene je strah da se moj muz ne pretvori u svoga tatu, a moj svekar pije, ali bas pije svaki dan, rijetke su situacije i dani kad ne potegne nesto i rekla sam svom muzu, ti si odrastao uz takvo ponasanje i ja ne zelim da se i ti pocnes tako ponasati i tako piti. Imao je fore dok ne rodim da se ispuse sa cugom, rekla sam nakon sto sin dode pivo ili dva i vise ne moze. Ja se uvijek imam gdje vratiti, ne samo ja, nego sin i ja. Ajde neki dan je otusao malo popodne van i iskreno lijepo nam je i doslo da smo malo odvojeni, nismo se ni svadali ni nista, nego mjesec dana skoro vec smo stalno skupa i stalno u kuci oboje, sa iznimkom da odemo prosetat Mateja. I napio se priznajem, ali nije bio ni mrvicu onakav kakav je bio prije kad se napije, a ni onda nije bio blizu vasim muzevima iako je znao bit bezobrazan. Onu slampavost kad si pijan necu spominjati, posto sam ja slampava i bez cuge pa prosipam. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• sunce7
    15. Studeni 2021. 08:33

Haru
    Koja je razlika izmedu ljuskanja i tjemenice? Mi isto imamo poprilicno kose i pojma nemam dal je ovo ljuskanje ili tjemenica🤦‍♀️
    Danas cu kupit Mustelin sampon.

SamoMalo
    15. Studeni 2021. 08:49

Plavabosanka, jesi ok?

daniella2207
    15. Studeni 2021. 09:34

MARELA

daniella2207

Mi isto uzimamo samo vitamin D jer kombiniramo dojenje i dohranu…
    Sto se tiče kila,ja sam isla roditi s +12 dosla doma s +7 i evo vec 2 mjeseca skoro sam na istome tih 7 nikako skinuti,ali i jedem dosta gluposti tako da nista cudno🤣🤣🤣
    Za poticanje mlijeka ja pijem hippov caj za dojilje.

Ja isto tak, rodit sa +13, izgubila 7 i sad ostatak stoji i ni makac, ali znam i zasto, pegla me uzasno slatko, kekse jedem svaki dan i gladna sam po noci kad se ustanem izdajat, a i po danu cesto između obroka :/
    Ali prestat ce to…i u prvoj trudnoci mi je biko tako, tak da se ne sekiram, dati cu si jos max mj dana a onda malo organizirat obroke. Ledo ima super u pdf-u jelovnik za dojilje za 7 dana +recepti, pa cu se time voditi. Ne striktno, ali okvirno barem i izbaciti slatko na 2-3x tjedno. Da ne jedem slatko, sigurno bi vec izgubila par kg.

Evo skinula i ja taj jelovnik👍 pa cu i ja po njemu ali cu si isto dati jos malo vremena🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Haru
    15. Studeni 2021. 09:51

sunce7

Haru
    Koja je razlika izmedu ljuskanja i tjemenice? Mi isto imamo poprilicno kose i pojma nemam dal je ovo ljuskanje ili tjemenica🤦‍♀️
    Danas cu kupit Mustelin sampon.

Iskreno nemam pojma, tjemenicu po tome što doktorica kaže nismo imali pa ne znam usporediti. Svi su mi rekli da tjemenicu treba natopiti uljem da bi ju se uopće moglo skinuti pa iščešljavati, a ovo se peruta/ljuska samo. Prala sam i ja prvo Mustelinom pjenicom, ali ovo ne prolazi od nje. Valjda dok ne ode samo. :/ 
    Čak sam pitala prijateljicu koja ima 3 djece (pa si mislim ima iskustva sa svim i svačim ) da pogleda i kaže to je ljuskanje. 
    Jedino eto što ima baaaaaš dosta toga. Jučer sam primjetila i da počinje opadati ova prva kosica. Nadam se da neće puno jer mu je frizura extra. 😄

'21. 💙
    '24. 💛

CarpeDiem.
    15. Studeni 2021. 09:53

Ivona1505

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Plava bosanka em sto imamo iste bebee heheh imamo i iste muzeve…samo sto sam ja svog ucijenila cim sam se porodila da nema vise alkohola …jer je uzasan u alkoholu…rekla sam ako i kap popije ja dijete i auto i odoh od njega…tako da moj vise ne pije i sve je super…sad ne znam da li si radila prije trudnoce jer ja jesam ii jedno auto je na moje imee i ako se sta desi ja se samo pokupim i odoh a ti se jarane j….🤷‍♀️ tesko je too sto prozivljavas…zaoo mi jee ali probaj se smiriti radi bebija on sve osjetii…

Saljem ti veliki zagrljaj❤❤❤

Kad citam kakav je njen muz, moj je kamilica zapravo naspram njega, ali sam napravila isto sto i ti. Ultimatum je postavljen, mene je strah da se moj muz ne pretvori u svoga tatu, a moj svekar pije, ali bas pije svaki dan, rijetke su situacije i dani kad ne potegne nesto i rekla sam svom muzu, ti si odrastao uz takvo ponasanje i ja ne zelim da se i ti pocnes tako ponasati i tako piti. Imao je fore dok ne rodim da se ispuse sa cugom, rekla sam nakon sto sin dode pivo ili dva i vise ne moze. Ja se uvijek imam gdje vratiti, ne samo ja, nego sin i ja. Ajde neki dan je otusao malo popodne van i iskreno lijepo nam je i doslo da smo malo odvojeni, nismo se ni svadali ni nista, nego mjesec dana skoro vec smo stalno skupa i stalno u kuci oboje, sa iznimkom da odemo prosetat Mateja. I napio se priznajem, ali nije bio ni mrvicu onakav kakav je bio prije kad se napije, a ni onda nije bio blizu vasim muzevima iako je znao bit bezobrazan. Onu slampavost kad si pijan necu spominjati, posto sam ja slampava i bez cuge pa prosipam.

Sve je ljepo i sjajno ali ultimatumom neces postići ništa.  Ako tvoj muž sam ne shvaća nešto i ne želi...
    Eventualno možete doći na tu razinu za 5 godina,  da se krije od tebe da bi popio i da te gleda kao dosadnu zenturacu koja zvoca.  Pogresni koraci u startu.

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    15. Studeni 2021. 09:57

Marela negdje sam pročitala da mješas Ad I tvoje mlijeko. Najbolje bi bilo kad bi dala prvo svoje, pa dodala Ad naknadno. Ovako nema efekta majcinog mliejka kad smučkas u jedno.

CarpeDiem.
    15. Studeni 2021. 10:03

sunce7

Jutro cure
    Nisam nikako zadovoljna sa ciscenjem nosa, imam osjecaj da je cijelo vrijeme zapusen🤦‍♀️
    Netko je od cura spomenuo da ima Nosiboo pro, na kojem principu on radi?

Jel beba baš ima zacepljen nosic kao kod prehlade, ili ono čisto po koja balica. 
    Zapravo bebama se ne preproruca usisavanje nosica često,  jer to stvara još više slajma i početak bez kraja. Očistis fiziološkom ili odeš kod pedijatra na pregled ako je baš puno zacepljeno za svaki slučaj da poslusa pluća. Inhalirati bi mogla uvijek  na 3, 4 sata.
    Ako je pokoja balica, ništa samo izvuces ili fiziološkom ocistis.

bumac95
    15. Studeni 2021. 10:05

Sanjarka evo tek danas dolazim sebi. Bez temp i povraćanja. Ostala samo “kakica” 😅
    Nisam sve zapamtila šta se pisalo ovih dana.
    Kile - dobila 12. Doma došla sa +6. Trenutno na +2. Idu same od sebe. Jedem možda čak i vise nego prije. Nadam se da će Nastavit tim tokom pa da i u minusu završim jer ih imam viska od prije 😂
    Trbuh - meni se ne sviđa. Bas se vidi ostatak koze i to dosta. Morat ću to na neki način korigirat kasnije (pretpostavljam vježbanjem).
    Ljuskanje - meni Niko također ima to nešto po kosi. Nisam sigurna šta je, al pojavilo se tek pred koji dan. Idemo kod ped ubrzo pa ću ju pitat.

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    15. Studeni 2021. 10:08

https://ibb.co/S6WBndv
    Evo probala sam sad uslikat na brzinu.
    Najviše se primjijeti nakon kupanja.

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.