Plavabosanka Isuse ovo je pregrozno bilo za procitati. Inace suosjecam, ali ne do te mjere, moj isto kad ne popije je divan covjek, ali kad potegne zna bit ajme mila majko neizdrziv. Ako sam ista naucila je da se ne vrijedi raspravljati uopce s njima kad potegnu, a pogotovo ne ici nasrtat fizicki, moze ti se obit o glavu to itekako. Moj muz nije nikad nasrnio na mene, ali da smo se svadali i vristali jedno na drugo kao ludi jesmo, cak smo se i izbacivali iz kuce i imali sto pizdarija, ali sad kad je beba tu ni ton ne povisimo jedno na drugo. Danas nam je tata isao malo proslaviti i dosao nacuclan i prosipao sto puta kavu i svasta nesto, ali jednostavno istrpis nekako. I kakve su mu to fore da ides raditi kad prestane dijete sisati?! Boze sacuvaj..i za svekra suosjecam, moj jedivan kad je trijezan, a kad je pijan onda udri me lopatom. A svako malo je pijan i onda bi nam on takav trebao cuvati sina dok idemo u grad obavit sta moramo, a mene strah ostavit ih same. Da skratim, jako mi je zao, tvoj dragi bas kao da ima neki alter ego u koji se pretvori kad popije, probaj se smiriti, otici na zrak malo sa bebacem da rascistis misli, popricaj s njim sutra kad se otrijezni. A bebac je plakao zato sto je osjetio nervozu od vas dvoje, to nema veze ni sa tvojim mlijekom ni sa cinjenicom sto nije htjeo sisati, sigurna sam da je presla i na njega nervoza.
Ja sam mislila da će se on promijenit kad beba dođe al ne. Ja izmišljam i da šta sam išla malome mijenjat pelenu ako nije ni bio usran reko zato da ga idem uspavat, al normalno bilo je previse bučno i nije mogao ni sisat onda lijepo jer mu smeta vika, a kad smo došli kući sisao i odmah zaspao kao da zna.
Baš totalno mi je jasno zašto te strah ostaviti ih same.. Ja kažem uopće nije pravo jeo od 3 sata kaze svekar kak nije maloprije reko vise je plako nego jeo pa dobro ne mora jesti stalno puno, pa da od 3 do 10 ne mora jest aj super😤 evo i sad je otišao od kuće i kao nek ga stavi policija uopće ga ne zanima a onda će vidjet od čega ćemo beba i ja živjet kad sam tak pametna. (Posto je inace sofer po struci bas bi bilo divno)
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Plavabosanko
Nemam komentara, stvarno uzasno.. ja bih sve isto na tvom mjestu ucinala ako ne i vise popizdila..
Beba je sigurno osjetila tugu majke..
Nadam se da je on zaspao a da je beba fino na miru popapila.❤️
Ocitaj bukvicu cim dode sebi
Sad vidim da je otisao od kuce…
Boze dragi
Nadam se da ste ti bebica ok, ususkane u krevetu.
Plavabosanko
Nemam komentara, stvarno uzasno.. ja bih sve isto na tvom mjestu ucinala ako ne i vise popizdila..
Beba je sigurno osjetila tugu majke..
Nadam se da je on zaspao a da je beba fino na miru popapila.❤️
Ocitaj bukvicu cim dode sebi
Odspavao 2 i po sata, baš se probudio i papamo ❣ svi kao kak je bio dobar nije plako ni nista da zast sam dramu napravila. Pa di neću 10 sati on od 3 nije jeo kak se spada a ni ne spava. I još nismo ni kući.
Nisam mislila da tolko možeš volit i brinut za to malo klupko💗 Valjda što mi je sad nekako po malo došo taj osjećaj pa mi čudno.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Plava bosanka em sto imamo iste bebee heheh imamo i iste muzeve...samo sto sam ja svog ucijenila cim sam se porodila da nema vise alkohola ...jer je uzasan u alkoholu...rekla sam ako i kap popije ja dijete i auto i odoh od njega...tako da moj vise ne pije i sve je super...sad ne znam da li si radila prije trudnoce jer ja jesam ii jedno auto je na moje imee i ako se sta desi ja se samo pokupim i odoh a ti se jarane j....🤷♀️ tesko je too sto prozivljavas...zaoo mi jee ali probaj se smiriti radi bebija on sve osjetii...
Saljem ti veliki zagrljaj❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Plavabosanka ja ću biti krajnje iskrena i dati ću sebi za pravo da komentiram kao da si me pitala za savjet iako nisi. Ako je istina sve ovo ovako kako si dozivila i prenjela nam karakter muža, odnos tebe i svekra, tebe i muza... imas posla sa krajnje neodgovornom osobom, tipicno balkanskog mentaliteta i djelovanja. Odredjeni postupci koje si opisala nemaju pretjerano veze sa viškom alkohola, nego su na žalost crte karaktera koje se jako tesko mijenjaju (pogotovo ako osoba ne želi promjenu i ne saradjuje).
Isto tako nadam se sa ćeš shvatiti da muškarac koji u autu sa malom bebom i ženom stisne po gasu da ispolji negodovanje ili zadovolji impuls, a ugrozi vaše živiote nije neko ko ti treba, a ni tome djetetu.
Savjetujem ti da ne dižeš više ruke na njega, ni kada je pijan ni trijezan jer te to može koštati ubuduće, samo je pitanje dana. (Ako vec nije)
Isto tako njegovo apsolutno odsustvo svijesti da si dozvoli raspravu kraj male bebe, pušenje, da ga ti uopće opominjes da morate kući...
Zatim odlazak od kuće, pritom ne misleći o tome kako ćeš se ti snaći kući, i da li ti treba pomoć. Prigovaranje za dojenje i novac, ne razumjevanje...
S vremenom će stvari postati gore, ili nepromjenjive pogotovo kako dijete bude odrastalo, odraziti će se na njegov razvoj.
Ne dopada mi se ni podrska njegovog oca, kao i društva u kom se krecete. (Imam osjecaj da je to Iskljucivo njegov odabir, nije tvoj izbor niti odluka, nego da se ti samo pokusavas uklopiti zbog njega)
Po meni, ti trebas raditi na sebi na postavljanju granica, samopouzdanju i financijskoj samostalnosti, napustiti takav odnos ili to prvo plus rad sa muzem u smislu bračne terapije i savjetovanja. (Što će svakako biti teže, jer tipovi muskarca kakvog si ti predstavila vrlo teško prihvataju takvu pomoc jer misle da njima pomoć ne treba).
Najlakse mi je da ti da napišem da razgovarate kad on bude trijezan, da pokusavate, da se mirite, da oprostis, ali to nije riješenje niti za sada niti na dugoročno, i neće donjeti zeljenu promjenu.
Želim ti sve najljepše i grlim te u znak podrške i razumijevanja. 🙌♥️
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Potpisujem od rijeci do rijeci CarpeDiem.
I zelim dodati - jel to uzor koji zelis svome sinu? Da misli da se muz, otac i muskarac tako ponasa?
Slažem se s CarpeDiem u potpunosti. Imala sam u obitelji slučaj kada je ženska osoba mislila da će odnos biti bolji kada se dijete rodi, ali naravno nije. Što se takvih stvari tiče ljudi se teško mijenjaju.
'21. 💙
'24. 💛
Najprije, bas mi je zao da si u toj situaciji i da prozivljavas takvu torturu, kao da nije dosta što se moraš brinuti za malu bebu uz oporavak od poroda. Svi bi trebali paziti na tebe, a ne ti otežavati i tjerati te na neka visesatna besmislena pijančevanja po selu.
Pogriješila si što si vjerovala da će beba promijeniti nečije ponašanje. Tvoj muž je dovoljno star da je već trebao poredati prioritete u životu i shvatiti koliko je besmisleno i isprazno njegovo ponašanje.
Ovako se jedan zreli muškarac ne ponaša, a nadu u neki drastičan napredak u ponašanju ne vidim. Pogledaj si svekrva pa će ti bit jasno što očekivati od svog muža tako da sama odluči želiš li ostati (i do kada) u takvom odnosu.
Kako su ti cure rekle, smatram da je pogreška reagirati samaranjem pijane osobe, dobit ćeš kad-tad milo za drago.
Čuvaj se draga i dobro promisli kako ćeš dalje se ponašati, a
na rasprave sa pijanom budalom zaboravi ubuduće.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Tako mi je bilo tesko ovo čitati,moram se i ja složiti sa svime sto je napisala Carpediem…bas teska situacija neznam sta bih ti rekla osim da s njim iskreno porazgovaras kada bude trijezan,ovakve situacije si jednostavno nebis trebala dopustiti a ako svaki put pređes preko ovoga biti ce sve gore,trebas to na pocetku odmah rijesiti radi svoje bebice koja ti je sada najvaznija,nadam se da je on toliko pametan i da ce poraditi na sebi jer ima divnu zenu i bebača,ako ne vas dvoje ste si sasvim dovoljni bolje i tako nego da stalno slusa svađe❤
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji