🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    13. Studeni 2021. 18:11

Hvala puno cure na ljepim željama 🙏♥️

url=https://lilypie.com]

Pokloncic13
    13. Studeni 2021. 18:43

Buhtlice moju su na dan otpusta nahranili s 40ml i to uredno na 3h traje al u međuvremenu i cica. Rekli su mi da radim 60 pa kak pojede..no međutim neznam jel se desila jedna bočica otkad smo doma da ju nije strusila..a od jučer u neko doba 60 povuče i onda tak reagira 😅
    Rekoh frka me da joj želudac ne razvalim..a bome se ne sjećam kak je sin jeo u to doba..kak se brzo sve zaboravi 🤭
    Carpediem znaci divim se tvojoj trezvenosti i staloženosti.
    Ja poznati papak i paničar bi skrahirala u tvojoj situaciji..svaka ti čast i nadam se da će vam ovaj period biti proći brzo i bezbolno ❤️🙏

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

bumac95
    13. Studeni 2021. 19:04

Samo da se javim na brzinu. Neka crijevna viroza me satrala jucer i danas. Danas i temp divlja uz sve to, a ja sama sa njih dvojicom doma. Ništa vam dalje ne Moram pisat. Ne znam kako sam živa evo.
    Javim se sutra/prekosutra kad dođem sebi malo.
    Uživajte u vikendu 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• buhtlica34
    13. Studeni 2021. 20:46

Tienna

buhtlica34

Tko zna možda je ovo moje malo 😳

Nije malo ako vidiš da je beba zadovoljna. A i to što kažeš da bljuca znači da povuče nekad i viška što je isto ok 🙂 Moj je rođen već sa 4420g pa je kao velika je beba odmah tražio više. Pojede 90ml bez pauze i zastajkivanja i ne bljuca nista. Skuzit ćeš kad bude trebalo povećati dozu kad beba postane nemirna, trpa ručice u usta nakon jela i sl 😊
    Hvala cure za savjete za nosic, bas nisam znala jel ok to što radim

Pa evo sad sam je našopala sa 40 i bljucnula je. A ono hranim je dok god cokće i mljacka. Večeras mi je spavala na sisi i vukla. Ali svako prematanje ima stolicu, zelenkaste sa bijelim zrncima pa valjda to znači da dodje i do masnog dijela i da je sve ok. 

plavabosanka
    13. Studeni 2021. 21:32

CarpeDiem.

SamoMalo

Carpe ,znam da si vec pisala ali ne mogu naci. Koji su bili prvi simptomi na koje ste reagirali?

Zacepljen nosic, nepravilno disanje, kad je skines pa gledaš u pluca. (Izgleda kao da zaustavlja dah, ubrzava , usporava, skroz nepravilan ritam)
    Temperatura od 37.5 - 38 je vec alarm za poci dr. (U guzi)
    Pjenasta pljuvavcka koja konstantno curi. (To im je zbog bolnog grla)
    Krmeljave oči, onako ljepljive krmeljice. I crvenkasto oko ociju se zna pojaviti.
    Boja koze malo svjetlija nego inače. (Kad joj neki dio koze , većinom na prsima stisneš prstom pa odignes boja bi trebala odmah da se vrati).
    Uspavanost više nego inače. Odbijanje hrane uopće ili ako pojede minimalno.
    Kasalj koji munjevito napreduje. (Nama je doslovno preko noći, ako ne par sati).

Sad sam se skroz uplašila

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Endzrue
    13. Studeni 2021. 22:44

buhtlica34

CarpeDiem, jako si hrabra, i super si reagirala! Nadam se da će Ellie uskoro ozdravti I da idete kući.

Ja nosić isto čistim sa par kapi fiziološke i tuljcem od vatice. Ali ljudi moji moja Mila toliko divlja kad se skine da to nije normalno, jedva ju pobrišem sa blazinicom i vodom, sva se zaceni. Danas sam joj prvi put taj nosić tako cistila, to je ludilo bilo, uopće. Ne znam jesam li to dobro odradila. Mislim ne vidim ništa bijelo u nosu nit ona hropće pa je valjda ok.
    Cure koje su u Zg ili tuda negdje, kolika vam je temperatura preko dana i noći u stanu?
    Nama je danas bila 22 i tako smo prali malu, i onda je svekrva došla i rekla da će se prehladiti i da nam treba veća temperatura. Kolika vama bude preko dana a koliko preko noći?
    A da, i cure koje su rodile na carski, jeste vi puno krvarile? Ja ne krvarim skoro uopće, onak nešto malo malo, ali mogu cilo vrime sa dnevnim biti.. U bolnici su mi rekli da je to normalno, ali meni to nekako baš čudno.. I koliko vode pijete? Majkemi ja sam sad blizu 10 l, ova patronažna mi je rekla da izgledam dehidrirano, a pila sam 5 litara. Pa koliko moram piti??

Grijemo sobu na 26 kad se ide kupat da se ne mislim jel smije bit gol. Voda na 36-37. Sad trenutno u cijeloj kući je 22

plavabosanka
    13. Studeni 2021. 23:05

Jel još neka ima muža koji je katastrofa? Nekad si mislim da kom sam dijete rodila jer bas zna bit nemoguce. Sad smo tek kući maloprije dosli a u 5 otisli znaci uzas da on ne misli da ima dijete kod kuce i ako vec negdje odemo da treba ic kuci nego sjedit i pit do koje doba noci katastrofa ljuta sam do neba. Jos se naljutio na mene jer sam rekla njegovom tati koji je jos ostao pit da ne zelim da mi se lupa u koje doba noci i nek izvoli ic sad luci il spavat kod komsija (jer ce se s njim navodno i vratit) on se tu nasao uvrijeđen do neba i da ću vidjet kad moji dođu i da ko je kriv što meni majka nije došla i da samo njih iz Hrvatske slušam i cijelim putem do kuće se derao, pa nam je beba stala u autu plakat i govorim mu nek nam stane na parkingu onda prvo nije htio pa je bio ljut zast auto mora rsdit da he gorivo skupo da je divljo autom a vani kisa i magla pa kad sam nesto rekla stao je vikat dok cu ja vozit i imat vozacku da mu se obratim i da svi moji  misle da je on glup i budala i petsto puta sam mu rekla nek se stisa da beba spava al ne. I onda je upalio muziku i pojacao i ja ugasila na to je on stiso gas i ja sam pukla pa mu opalila samar reko dosta vise vozus dijete prestani pa je opet vristao pa sam mu ja opalila jos jedan samar her stvarno je bilo ne moguce a bebac se jedva uspavao s rim da mi je budan od pola 6 znaci predugo. 

Uglavnom sad sam vam istresla dusu sto mizda i nisam trebala al nemam kome 😭😭😭😭 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    13. Studeni 2021. 23:13

I da jos mi je brojao da ce beba jos mjesec dana bit na sisi ako i tolko jer mi mlijeko nece valjat i da mi vec sad ne valja jer se bebac derao i nije htio sisat i zaslat kad smo bili u selu. Reko nije htio jer nema svoj mir, previse glasova i ljudi. 
    I to sam rekla mu i tamo da zato idemo kuci govori njegov tata pa sta nek se uci. Katastrofa. I da ne govorim da su pusili svi u boravku kad sam otisla s malim u sobu a kolica ostala u tom dimu zajedno s dekicom i njegovim stvarima e popizdila sam🤯🤯 kaze on pa izluftat ce se reko kak i na to on odma dobro vratit cemo tvojima 700 eura sto su nam dali i gotovo da mi ne kvocas vise.
    I da kad bebac prestsne susat nek izvolim ic radit i zarađivat a on ce bit kuci pa cu vidjet kak cemo prezivjet i da stsnarina od sad ide na pola svako ds pola placa i svasta. Ja uopcr nez sta da radim kad ne popije je divan a kad popije vrag

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

plavabosanka
    13. Studeni 2021. 23:19

I da ja kur... insce ne mrdnem od kad je brba dosla tak da

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

Ivona1505
    13. Studeni 2021. 23:40

Plavabosanka Isuse ovo je pregrozno bilo za procitati. Inace suosjecam, ali ne do te mjere, moj isto kad ne popije je divan covjek, ali kad potegne zna bit ajme mila majko neizdrziv. Ako sam ista naucila je da se ne vrijedi raspravljati uopce s njima kad potegnu, a pogotovo ne ici nasrtat fizicki, moze ti se obit o glavu to itekako. Moj muz nije nikad nasrnio na mene, ali da smo se svadali i vristali jedno na drugo kao ludi jesmo, cak smo se i izbacivali iz kuce i imali sto pizdarija, ali sad kad je beba tu ni ton ne povisimo jedno na drugo. Danas nam je tata isao malo proslaviti i dosao nacuclan i prosipao sto puta kavu i svasta nesto, ali jednostavno istrpis nekako. I kakve su mu to fore da ides raditi kad prestane dijete sisati?! Boze sacuvaj..i za svekra suosjecam, moj jedivan kad je trijezan, a kad je pijan onda udri me lopatom. A svako malo je pijan i onda bi nam on takav trebao cuvati sina dok idemo u grad obavit sta moramo, a mene strah ostavit ih same. Da skratim, jako mi je zao, tvoj dragi bas kao da ima neki alter ego u koji se pretvori kad popije, probaj se smiriti, otici na zrak malo sa bebacem da rascistis misli, popricaj s njim sutra kad se otrijezni. A bebac je plakao zato sto je osjetio nervozu od vas dvoje, to nema veze ni sa tvojim mlijekom ni sa cinjenicom sto nije htjeo sisati, sigurna sam da je presla i na njega nervoza. 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.