Slažem se s CarpeDiem u potpunosti. Imala sam u obitelji slučaj kada je ženska osoba mislila da će odnos biti bolji kada se dijete rodi, ali naravno nije. Što se takvih stvari tiče ljudi se teško mijenjaju.
Kako je svojevremeno izjavio izvrsni dr.prof Vladeta Jerotic: “Djeca ne učvršćuju brak. Tamo gdje je dobar brak može postati još bolji sa djecom. Tamo gdje nije dobar, postaje još gori. Stabilni brakovi su stabilni bez obzira na to koliko djece ima. Znači, dijete je upravo onakvo kakav je brak.”
url=https://lilypie.com]
Slažem se s CarpeDiem u potpunosti. Imala sam u obitelji slučaj kada je ženska osoba mislila da će odnos biti bolji kada se dijete rodi, ali naravno nije. Što se takvih stvari tiče ljudi se teško mijenjaju.
Kako je svojevremeno izjavio izvrsni dr.prof Vladeta Jerotic: “Djeca ne učvršćuju brak. Tamo gdje je dobar brak može postati još bolji sa djecom. Tamo gdje nije dobar, postaje još gori. Stabilni brakovi su stabilni bez obzira na to koliko djece ima. Znači, dijete je upravo onakvo kakav je brak.”
Baš tako!
'21. 💙
'24. 💛
Nazalost Plava Bosanko Carpe Diem je najbolje to objasnila. To nije zdrav odnosu ni za tebe, a pogotovo ne za dijete. To je jako tesko za cut i prihvatiti, ali poduzet nesto drasticno moras. Saljem puno podrske.
Žao mi je zbog ovakvi scena koje žena prolazi nakon što se porodila i treba najveću podršku i ljubav. Da nisam pročitala ništa od svega navedenog, dosta je ovo da je divljao autom i nabijao gas po takvom vremenu sa malom bebom, svojim ditetom...ugrožavat njega, pa di ti je očinstvo i ljubav 🤷🤕 ja sam u šoku...
Ja sam nakon poroda bila užasno razdražljiva, rastrgana na sve načine i psihički i fizički i u toj situaciji sam uvidila i neke mane mog muža, njegovu privrženost svojima a ne meni al onda je dobia službeni sastanak sa mnom u cetiri oka pa je situacija bolja (inace je on divan, nego eto ocu reci da svak ima neku manu i tesko je prominit karakter)
Ja njega zovem dojenče, nekad mislim da je najsretniji kad je uz svoju mamicu i bakicu😂
Da ti bude lakse, ja kad sam izasla iz bolnice nisam imala apetita, sve me bolilo izgubila u 3 dana 12 kg i javi mi se apetit za par dana, uzmem keks a on meni na to kaze " Samo ti po tome, budi ko slon"...tad sam dusu isplakala, nabila mu griznju savjedti da je i sam krenia plakat 😁
Bit ce sve dobro, ne daj na sebe ni slučajno, pa nisi sebe našla na smeću! ❤️❤️❤️
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Ajme Plavabosanka 😫
Tesko za čitat a kamoli dozivjeti.
Moram potpisati CarpeDiem , od riječi do riječi.
To nije odnos, to nije ljubav, to nije poštivanje, to nije potpora....ma to je jedno veliko ništa 🥺 ni jedna osoba ne zaslužuje biti u takvom odnosu.
Ono sto bi trebalo biti najljepše u životu, najveća snaga i pokretač tebi je kamen spoticanja i bol.
Znam da je lako reć ali bjezi od toga, mlada si jako imas vremena za izvuc se iz tog pakla. Jer ne znam kako to drugačije nazvati.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
CarpeDiem preslatka je Ellie, borac nas ♥️
Endzrue drago mi da je prijateljica bolje, drzim fige da čim prije ode svom smotuljku kući 🙏
Bumac aaaaaa 😓 nadam se da si vec danas kao nova 😫
Jos sam nesto htjela komentirati al zaboravila sta...
Mi smo puno nervozni zadnja 2 dana
Moja ekipa je otisla na utakmicu. Planirala sam i ja da je Luki dosao koji dan prije termina 😅
A ovako iako se osjecam super ipak mislim da nije jos vrijeme za takve egzibicije 😅
Muke po cicama
Znači dojenje nula bodova.
Pljuje cicu stalno. Iako lijepo uhvatit, i cujem da proguca. Al onda odmah pljune bradavicu van, pa je uhvati i tako u krug. Sve to širom otvorenih vedrih očiju kao da se igra.
Naravno ne najede se ništa.
Izdajanje- trudila sam se koliko god sam uspila uz njega koji non stop lezi na meni a muz u izolaciji.
Nazalost iz lijeve nisam uspila preko 10ml nikada, na njoj ni on nije gucao. Desnu sam Max izvukla 40ml i to ne svaki put.
Znala sam da necu odrzat tu razinu kakva je takva jer ne uspijem redovno izdojit kako sam planirala.
Frustracije rastu....a ja sam se svela na to da kad on uspije 10min odspavat bez mene ja se izdajam....
Uza svu tu mižerju koju sam Pokusala odrzat da dobije moga koliko toliko , količina je naravno počela opadati a meni nocas suze isle koliko su mi naglo postale bolne, i žare peckaju.... znači uzas. Ne moze biti od pojačanje količine mlijeka jer mlijeka ima jako malo.
Pokusala sam malo izdojit da popustim pritisaka, Pokusala sam se normalno izdojit, tople obloge, tuš, masaza. I dalje su jednako bolne i na momente me peku....
Sta radim? Itko? 😫
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Žao mi je zbog ovakvi scena koje žena prolazi nakon što se porodila i treba najveću podršku i ljubav. Da nisam pročitala ništa od svega navedenog, dosta je ovo da je divljao autom i nabijao gas po takvom vremenu sa malom bebom, svojim ditetom…ugrožavat njega, pa di ti je očinstvo i ljubav 🤷🤕 ja sam u šoku…
Ja sam nakon poroda bila užasno razdražljiva, rastrgana na sve načine i psihički i fizički i u toj situaciji sam uvidila i neke mane mog muža, njegovu privrženost svojima a ne meni al onda je dobia službeni sastanak sa mnom u cetiri oka pa je situacija bolja (inace je on divan, nego eto ocu reci da svak ima neku manu i tesko je prominit karakter)
Ja njega zovem dojenče, nekad mislim da je najsretniji kad je uz svoju mamicu i bakicu😂
Da ti bude lakse, ja kad sam izasla iz bolnice nisam imala apetita, sve me bolilo izgubila u 3 dana 12 kg i javi mi se apetit za par dana, uzmem keks a on meni na to kaze " Samo ti po tome, budi ko slon"…tad sam dusu isplakala, nabila mu griznju savjedti da je i sam krenia plakat 😁
Bit ce sve dobro, ne daj na sebe ni slučajno, pa nisi sebe našla na smeću! ❤️❤️❤️
Slažem se... a za tvoga bisera bih dodala da je ljep odnos prema mami i baki super, ALI to više nije njegova primarna obitelj. Vi ste primarni. Ako to ne bude shvatio sam teško da ćeš uspjeti nešto svakodnevnim "raportom"...
CarpeDiem preslatka je Ellie, borac nas ♥️
Endzrue drago mi da je prijateljica bolje, drzim fige da čim prije ode svom smotuljku kući 🙏
Bumac aaaaaa 😓 nadam se da si vec danas kao nova 😫
Jos sam nesto htjela komentirati al zaboravila sta…
Mi smo puno nervozni zadnja 2 dana
Moja ekipa je otisla na utakmicu. Planirala sam i ja da je Luki dosao koji dan prije termina 😅
A ovako iako se osjecam super ipak mislim da nije jos vrijeme za takve egzibicije 😅
Muke po cicama
Znači dojenje nula bodova.
Pljuje cicu stalno. Iako lijepo uhvatit, i cujem da proguca. Al onda odmah pljune bradavicu van, pa je uhvati i tako u krug. Sve to širom otvorenih vedrih očiju kao da se igra.
Naravno ne najede se ništa.
Izdajanje- trudila sam se koliko god sam uspila uz njega koji non stop lezi na meni a muz u izolaciji.
Nazalost iz lijeve nisam uspila preko 10ml nikada, na njoj ni on nije gucao. Desnu sam Max izvukla 40ml i to ne svaki put.
Znala sam da necu odrzat tu razinu kakva je takva jer ne uspijem redovno izdojit kako sam planirala.
Frustracije rastu….a ja sam se svela na to da kad on uspije 10min odspavat bez mene ja se izdajam….
Uza svu tu mižerju koju sam Pokusala odrzat da dobije moga koliko toliko , količina je naravno počela opadati a meni nocas suze isle koliko su mi naglo postale bolne, i žare peckaju…. znači uzas. Ne moze biti od pojačanje količine mlijeka jer mlijeka ima jako malo.
Pokusala sam malo izdojit da popustim pritisaka, Pokusala sam se normalno izdojit, tople obloge, tuš, masaza. I dalje su jednako bolne i na momente me peku….
Sta radim? Itko? 😫
Hvala ♥️
Joj baš mi je žao, jedino što te mogu posavjetovati da probaš sa mam kompresama ako te žare bradavice, i masažom malo jacom koliko god bilo bolno u pocetku. Možda imaš zacepljene kanalice, ili su se stvorili mali cvorici, a ti od bola ne uspijevaš da ih razbijes dovoljno do kraja. Ako ne prođe isto bih ja zvala dr. i Pazi da ne dobijes temperaturu.
Znam kako se osjećaš, evo 10 dana dežuram na izdajalici, rane sam od nje stvorila, ali nekako sam uspjela, samo dok ona ne bude sposobna da opet dodje na cicu.
Ljepo je sto si pokusala, a ako Luka neće ni na sesirice, dala si sve od sebe. Sada se usmjeri na to da oporavis cice i u nove pobjede.
Da li se probudio gospodin? Kakvo je stanje?
Taman razmisljam, neki dan je pisala da se usljed ne organizacije sa bebom (sto je normalno), raspada od obaveza u kući... i kad je napisala da tata spava jer treba raditi nocnu.. već mi je tu nešto smrdilo u smislu da bi mogao otkinuti sat od sna. Medjutim, ovakve situacije gdje vikende koristi za pijanku, umjesto prisutnost sa obitelji, pa nedeljom mamura umjesto da pomaže mami i bude sa sinom je aposlutno poražavajuće. Ne bih ga trpila dan jedan, ni njega ni njegovu platu, ni prigovaranje, ni prisutnost. Ajme jezim se.
Tim bolje što je u zaista socijalnoj državi gdje bi i imala šanse sama sa bebom, psihološku i socijalnu podršku države, kasnije stabilan posao itd...
Mislim ja uvijek zagovaram da se brak sačuva i jako vjerujem u njega, ali negdje je stvarno zločin zagovarati spas.
Sortiraj odgovore
Najstariji