🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MARELA
    12. Studeni 2021. 23:05

Jackie27

Mali spava u čekaonici. Na pregledu smješka se sestri dok ga skida. Sve super. Kad je došla doktorica i krenula ga rastezat i okretat, kreće vriska. Jao, kažem mužu de pravi bočicu. On onako jadan u toj vrisci se okreće dok je skužio. Napravi bočicu, mali sisa, miran, super 😃😃
    Drame opet kreću kad ga treba obuć i stavit u jaje. Ja crvena ko paprika, preznojavam se, strašno. Uspijemo sve, mali opet zaspe u autu.
    Došli kući, ko da sam bila u ratu a ne sat vremena vani na pregledu. Raspakiravaj sve. Potkošulja mi mokra, smrdim 😂😂 Pa kupaj malog, pa nek jede i evo sad kao spava i zeza, baca dudu, kenjka a ja tako smrdljiva i gladna sjedim i čekam da utvrdi da mogu ići tuširati se i jesti 😃😃

🤣🤣🤣🤣 e, sori, al za krepat..totalno zongliranje, tak sam i ja bila u utorak kad smo isli na pregled sluha, trebalo je sve tempirat da stignemo na vrijeme i onda bas krenu te neke uvrnute situacije, il pre dugo odspava, pa ga je stignes nahranit na vrijeme, il ga presvuces pa sve zbljuca u zadnji cas...ludilo, pa ti odi nekam😆meni se uopce nikam nedje😜za setnju jos skupljam hrabrost😆.
    Ja vec par puta isla grijat nes za pojest dok smo sami i onda se razdere il probudi, eto mene mijenja pelene il hrani i vec mi par obroka zagorilo tako🙃🙃 odu rajngle i sve u pm😜

Tratinčica12
    12. Studeni 2021. 23:09

Jana25

Jackie 🤣🤣🤣🤣🤣 aaaa sjetim se svog prvog izlaska s malim hahahha 2 puta sam bila kod pedijatrice i nisam skidala jaknu zbog bazena pod pazusima hahah
    Al kad je takav stres, stvarno zablokira mozak i sve ide nizbrdo 🤣🤣🤣
    Usput, bit cu u Os od nekog 20.11 pa do pocetka 12 mjeseca. Ako ne bude hladno, ako skuzis kolica i ako se korona situacija smiri, jesi za setnju promenadom 😁

😂😂 i meni je smiješno kad se sad sjetim haha valjda će sljedeći put biti bolje kad znam šta me čeka. Jedva sam dočekala u horizontalu. Sreća mali spava. 
    -
    Ma stalno se šetamo s kolicima kad je lijepo vrijeme. Ali je košara na kolicima. I kalo smo ih rasklopili, tako i stoje. A u jajetu ga samo donijeli iz bolnice. I tad su bile drame oko kopčanja pojaseva 😂
    Sad smo se podsjetili svih tih čuda i sklapanja, rasklapanja, skidanja. Valjda neće više biti problema 😃😃
    -
    Jana, javi se kad dođete, pa se dogovorimo ako uvjeti budu zadovoljavajući 🙈🙈😘

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Tratinčica12
    12. Studeni 2021. 23:17

MARELA

Jackie27

Mali spava u čekaonici. Na pregledu smješka se sestri dok ga skida. Sve super. Kad je došla doktorica i krenula ga rastezat i okretat, kreće vriska. Jao, kažem mužu de pravi bočicu. On onako jadan u toj vrisci se okreće dok je skužio. Napravi bočicu, mali sisa, miran, super 😃😃
    Drame opet kreću kad ga treba obuć i stavit u jaje. Ja crvena ko paprika, preznojavam se, strašno. Uspijemo sve, mali opet zaspe u autu.
    Došli kući, ko da sam bila u ratu a ne sat vremena vani na pregledu. Raspakiravaj sve. Potkošulja mi mokra, smrdim 😂😂 Pa kupaj malog, pa nek jede i evo sad kao spava i zeza, baca dudu, kenjka a ja tako smrdljiva i gladna sjedim i čekam da utvrdi da mogu ići tuširati se i jesti 😃😃

🤣🤣🤣🤣 e, sori, al za krepat..totalno zongliranje, tak sam i ja bila u utorak kad smo isli na pregled sluha, trebalo je sve tempirat da stignemo na vrijeme i onda bas krenu te neke uvrnute situacije, il pre dugo odspava, pa ga je stignes nahranit na vrijeme, il ga presvuces pa sve zbljuca u zadnji cas…ludilo, pa ti odi nekam😆meni se uopce nikam nedje😜za setnju jos skupljam hrabrost😆.
    Ja vec par puta isla grijat nes za pojest dok smo sami i onda se razdere il probudi, eto mene mijenja pelene il hrani i vec mi par obroka zagorilo tako🙃🙃 odu rajngle i sve u pm😜

Neka ste se malo oraspoložile u svim ovim obavezama oko beba, starije djece, dojenja, izdajanja, ADa, muka po ragadama i svačega nečega što nas muči 😃
    -
    Ali tako to krene. Uvijek nepredvidivo s bebama 🙈 a bilo nam je sve idealno. Svi sređeni i spremljeni. Još da mali završi bočicu i idemo. Ali onda je krenulo sranje.... doslovno 😂😂 i sve poremetilo.
    Kasnili smo 20 min, ali ajde obavili smo.
    -
    Mi idemo u šetnje. Ali muka mi je od navlačenja medo odijela jer mali uvijek vrišti i negoduje. Ali čim osjeti svježi zrak, zaspe😊😊
    -
    Zove nas moj rođak sutra kod njega na kavu. Kad se sjetim današnjeg spremanja. Nosanja stvari, opreme za bočicu, jajeta i ostalih situacija - No, no! Nema šanse da ikud idem hahshs
    -
    A kad kuham, a on se uznemiri, plače, treba jest - sve gasim, obavim sve oko njega i onda nastavljam kad mi gospodin dopusti 😃😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• MARELA
    12. Studeni 2021. 23:20

Cure kojima su bebice mjesec dana i starije - PLS, kako ih stavljate navecer na spavanje tj uspavljujete?  Znaci nama od jucer ko neki ukleti dan - totalno se izokrenuo i sad popodne, navecer ne zeli zaspati🥴 Probala sam ovako - oko pola 8 navecer sam ga prebrisala, promijenila pelenu, presvukla, nahranila, pratila kada zijeva i onda pomazila i stavila u kind i nema sanse, oci sirom otvorene i kenjka. Onda sam ga probala malo primit i nunkat i ususkala ga u dekicu, krenuo da ce zaspat, ja prema kindu - evo ga budnog, oci sirom otvorene, onda sam ga spustila na krevet da malo gleda okolo jer sam mislila mozda ipak nije pospan - nece, kenjka i krece plakat, u ljuljacku - nece, place, kad ga uzmem - miran i gleda okolo; probala ga staviti pored sebe na krevet, dala dudu, prigusila svijetlo - nece zaspat, place, probala ga onda dojiti na jednoj, pa na drugoj - zaspi konacno, pa se probudi iz cista mira, pa ga je preuzeo muz, malo ga svadlao u kindu i mazio i davao dudicu - nista, plakao, ludio, nikako zaspat..i tako sve skupa dobra 3h, a prije toga je vec bio budan 2,3h. Vise nisam znala jel opet gladan, jel nervozan, jel ima plinove ili vatafak. 
    Mislim da bi sad sa mjesec dana vec mogli/trebali uvesti neki nacin uspavljivanja, a da nije iskljucivo na rukama, jer cemo inace poludit🙃🙃
    Neki savjet od vas kojima to ide lagano???😅😅

plavabosanka
    13. Studeni 2021. 02:09

Mislim da rijetko kome ivdje ide lagano uspavljivanje🤣😅 Ja ne znam nekad ga stavim u kinderbet i zaspat će sam bez problema, nekad će se malo svađat pa zaspat, a nekad ću probat sve živo i nema šanse. Ovisi kak mu dođe koji dan. Evo i npr sad je spavao od pola 9 do prije 20 min i mozda bi jos da se ja nisam trznula pa ga pipala iza vrata onda se kreno meskoljit(bilo mi bas cudno da spava 5 sati u komadu al valjda nadognađuje jer smo prošlu noć jako jako loše spavali), sad spava i jede znači cmoljit će sat vremena. Mislim si nije ni čudo da je nervozan i razdražljiv stalno kad je i vrijeme blesavo jedan dan je 4 stupnja max a drugi bude 12-13. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

SamoMalo
    13. Studeni 2021. 10:02

Ma kakvo uspavljivanje 
    Ja sam se s prvim jako stresirala oko toga. Mjesec dana sam ga pokusala naucit da se uspava u kinderbetu. Pa je upalilo kojih dva tjedna. Pa regresija spavanja pa opet nanovo. Najbolje smo poceli spavat kad sam odustala od toga i uspavljivala ga kak njemu pase. Prek dana u nosiljci, navecer uz cicu/dudu u mom krevetu. Nekad bi ga prebacila u kinderbet, vecinom ne.
    S ovim se ni ne trudim, spava sa mnom, zaspi uz cicu a ja se otkotrljam ako mogu. Prek dana u kolicima ili nosiljci/marami. Najbolje spava vani pa idemo 2x dnevno u setnju i tak odspava dok ja pijem kavu pod grijalicom (ak je u kolicima) ili dok setam psa/vodim starijeg na trening ak je u nosiljci.
    Ovaj put mi ne pada na pamet satima ga pokusavat uspavat u kindacu. Nemam ja ni zivaca ni vremena za to 

Sanjarka88
    13. Studeni 2021. 10:09

Jutro ekipa. Ima li kiše? 🙄
    Tko ce prezivit ovu zimu/jesen 😥
    Dala bi sve da je proljeće. No dobro
    Prva tura spavanja na meni je u toku. Pokusaj spuštanja nije upalio 
    Sreća sta spava dobro noć jer on preko dana sna kvalitetnog ne uhvati nista. Bas mi to nije drago 😑
    Lorre pa to je ok količina i razmak hranjenja 🤷🏻‍♀️
    MARELA bas mi je drago da ide na bolje dojenje , nadam se da će te uspit 🤗
    Jackie sta se ad tiče. Ok nama u bočici bude i izdojenog dio, al vise ad pije. Znači ima 7 obroka dnevno. Svaka cca 3h jede, noću 3.5-4h. Do prije 3 dana je jeo 70ml. Sad mu napravim 100ml. Nekad popije sve, a nekad ostavi i 30-40ml 🤷🏻‍♀️
    Hahhaha bas me nasmijala Vasa avantura odlaska u ped, hoće to tako 😅
    Sanjalica moj je od početka tako aktivan 🤷🏻‍♀️ hiperaktivan rekla je patronožna. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    13. Studeni 2021. 10:38

Dobro jutro curke kak ste kaj? 🥰 mi smo evo spojili 24 mogu rec savršena sata,znam da neće biti sad po defaultu takvi ali sitnice vesele 🎉
    Netko je pitao za količinu adaptiranog. 
    Ja prije ipak ponudim cice,nekad obje,nekad samo kritičnu posto su mi komprese pomogle s ragadama hvala Bogu.
    E sad kaj mi nije jasno..ono,mlijeko fakat curi,ona cica lijevu,meni desna mokra.
    Sva sretna napokon će se najesti,evo nje hladne,živčane,gura sake u usta,glavom mahnito lijevo desno ako pokušam dudu uvaliti..i kaj..onda napravim aptamil 60ml i ženska sve strusi. A zadnja dva hranjenja i ni to nije dosta pa još opet cice vraćam nakon. I tak svaka 3h,eventualno uspijem po noći rastegnuti nešto duže..
    Znaci ne kužim.
    Kaj joj nije dosta,jel treba pojačati militrazu?
    Osim toga,uvela sam jučer bio gaiu.
    I da..spava samnom u krevetu 🤷‍♀️😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    13. Studeni 2021. 10:41

Poklončić mozda nema dobar hvat pa ne jede lijepo?
    Mislim nisam stručnjak za dojenje, bubetam bzvz 😅
    S obzirom na ragade def ste bar tada imali krivi hvat

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    13. Studeni 2021. 13:08

Sanjarka čak mislim da smo hvat ispravili,makar ona stvari ugrabi kao mala piranja,i kad pusta cicu,pusta ju lagano,onak da vuče ak me kuzite. 🤷‍♀️🤭
    ———-
    Da vas pitam..nikad zadovoljna i mirna sad ispadam 🤦🏼‍♀️
    Nekak mi je E. preuspavana,neznam jel bila budna danas 15min..najela se,bljucnula i evo spava dalje.
    Kaj da popratim još? 
    Znam da mora biti sita da ne upadne u onaj neki sok i to održavam,ali bas ono stalno spava 😅 

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.