🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    12. Studeni 2021. 14:25

Plavabosanka evo danas ću. Samo da uhvatim vremena :)

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Lorre

Sanjarka prva 3 dana je bio na hippu jer nisam imala mlijeka, a od tad je samo na mojem mlijeku preko bočice.. Ali jako puno papa, kaže patronazna da pustimo da jede koliko god želi, a meni se to čini previse

Baby N 💙

• ponosna.mama

Nama bila patronazna, vagala je, dobila je 180g u 3 dana 😊 Sad je na 3730, a rodila se sa 3780. Kaze patronazna da je to super pogotovo jer je iskljucivo dojena i da u prosjeku tek sa 15ak dana vrate porođajnu tezinu.
    Sanjarka dogovorit cemo se nekako 😋
    Salu na stranu, susjeda mi ima bebicu stariju 15ak dana od moje i pitala me ako imam viska mlika bi li joj mogla malo dat da proba dat svojoj jer puno bljuca od svih adaptiranih koje su probali 🤷🏻‍♀️

bumac95
    12. Studeni 2021. 14:26

Sanjarka u Ri je sunčano 😍 bas sad idemo đir Napravit do mraka. ALI, cijeli dsljedeci tjedan navodno kiša :( nema mi gore od toga. Svi zajedno poludimo 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    12. Studeni 2021. 14:32

bumac95

Sanjarka u Ri je sunčano 😍 bas sad idemo đir Napravit do mraka. ALI, cijeli dsljedeci tjedan navodno kiša :( nema mi gore od toga. Svi zajedno poludimo 😅

Jelda? Znam kako ti je 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    12. Studeni 2021. 14:32

Lorre

Sanjarka prva 3 dana je bio na hippu jer nisam imala mlijeka, a od tad je samo na mojem mlijeku preko bočice.. Ali jako puno papa, kaže patronazna da pustimo da jede koliko god želi, a meni se to čini previse

Koliko ti popije? Svako koliko?

Sanjarka88
    12. Studeni 2021. 14:33

ponosna.mama

Nama bila patronazna, vagala je, dobila je 180g u 3 dana 😊 Sad je na 3730, a rodila se sa 3780. Kaze patronazna da je to super pogotovo jer je iskljucivo dojena i da u prosjeku tek sa 15ak dana vrate porođajnu tezinu.
    Sanjarka dogovorit cemo se nekako 😋
    Salu na stranu, susjeda mi ima bebicu stariju 15ak dana od moje i pitala me ako imam viska mlika bi li joj mogla malo dat da proba dat svojoj jer puno bljuca od svih adaptiranih koje su probali 🤷🏻‍♀️

Bravo Lara 💪♥️

Lorre
    12. Studeni 2021. 14:43

Cca 90-100 Ml svaka 3 sata

Baby N 💙

• MARELA
    12. Studeni 2021. 14:51

Endzrue

Tienna

Leah

Ej mamice, nisam.vas stigla citati. Mi smo jucer izasle iz bolnice (rodjena 7.11.) Pa se jos upoznajemo i hvatamo rutinu.
    .
    Imam pitanje u vezi probave. Od jucer mi ne ide zuto mlijeko kolostrum nego je krenulo pravo bijelkasto (prakticiramo samo dojenje sesiricima) i mislim da ju muci probava tesko se pokaka i tesko prducka, te mi se stolica cini cudna nije tekuca nego ima neka zrnca, ne znam jel to okej, ima netko slicnu situaciju? Sutra nam dolazi patronazna pa cu ju svakako pitati.

SLIKA KAKICEhttps://ibb.co/kcrJkhK

Mislim da to je to ok, nas je sestra u bolnici ispitivala jel se vide ta zrnca od mlijeka kao da je to poželjno. Beba je još jako mala i uspostavlja stolicu, kažu da su sve boje prihvatljive osim crne crvene i bijele. Razlog da izgleda da se pati dok kaka je jer još bebe ne znaju opustiti mišiće zdjelice i stisnuti trbušne istovremeno pa im pomaže da se postave u položaj čučnja ili se "pedalira" nogicama (što meni nikad nije uspjelo kad se on sav napne da kaka tako da ga ja smjestim u krilo i podignem mu nogice u cucanj). Čitala sam da njih taj proces zapravo ne boli iako izgledaju kao da se muče 🤷‍♀️
    Svakako pitaj još patronaznu/pedijatra, ja nisam stručna nego ti samo pišem što sam sama proucavala jer sam isto mislila da beba ima zatvor 😊

Bravo ženo. Mi od početka prakticiramo položaj kakanja plus da obavi izvan pelene što i radi. I biciklić vozi. Nije ni on imao grčeve a ni seka kad je bila mala

Endzrue kada radite tu voznju biciklica, kada vidis da mu se kaka? Jer nama to nije tako ocito, ima grceve i prduckanja svaki dan, a kaka svaki 4.-6.dan, prakticki nikada ne znam kada ce krenut jer se stalno nes napinje, a nis🙄

• MARELA
    12. Studeni 2021. 14:56

Lorre

Ja bas danas pitala pedijatra na prvim pregledu da li mu je 100ml po hranjenju ok, a on mi poceo nes objasnjavat da samo neka mu dajem koliko hoce, pa i 120, 150😱😱 a ako mu bude previse, to ce izbljucat, jer je njima sad kao cilj da se najedu i da se zelucic rasiri do mjere koje treba🤔. Ne znam, malo mi je to too much da mu sad dam hektolitre odjednom, ali koliko sam shvatila, sve se svodi opet na promatranje, znaci vidis dal se cesce budi za hranjenje i ako da, onda povecat mililitrazu🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.