Netko je pitao o čišćenju nosica neki dan, a nikako komentirati. Meni je je isto malo zbunjujuce i uopće ne volim dirat po nosicu. Ja kad čujem da nešto zapinje dok diše nakapam fiziološku i od blaznice napravim kao tanki tuljak koji stavim u nosic i malo zavrtim pa on pokupi balice ako ima nešto. Tako mi je patronazna pokazala, valjda je ok to 🤷♀️ zadnjih par dana to svaki dan napravim, ne znam jel previše 🤔

🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Netko je pitao o čišćenju nosica neki dan, a nikako komentirati. Meni je je isto malo zbunjujuce i uopće ne volim dirat po nosicu. Ja kad čujem da nešto zapinje dok diše nakapam fiziološku i od blaznice napravim kao tanki tuljak koji stavim u nosic i malo zavrtim pa on pokupi balice ako ima nešto. Tako mi je patronazna pokazala, valjda je ok to 🤷♀️ zadnjih par dana to svaki dan napravim, ne znam jel previše 🤔
Nama je sestra kod pedijatrice pokazala sa spricom da cistimo, okrenes bebu na bok i malo fizioloske uspricas i samo izleti, dok nam nije pokazala mi smo sa stapicem za usi lagano izvlacili balcice, i meni nije previse, i ja svako jutro isperem bebanu nosic za svaki slucaj. Mislim da im od fizioloske nece nista biti, osim odvratnog okusa u ustima haha. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Netko je pitao o čišćenju nosica neki dan, a nikako komentirati. Meni je je isto malo zbunjujuce i uopće ne volim dirat po nosicu. Ja kad čujem da nešto zapinje dok diše nakapam fiziološku i od blaznice napravim kao tanki tuljak koji stavim u nosic i malo zavrtim pa on pokupi balice ako ima nešto. Tako mi je patronazna pokazala, valjda je ok to 🤷♀️ zadnjih par dana to svaki dan napravim, ne znam jel previše
Ispravno jer se kod beba nikako ne usisava nos. Tako im se samo stvara još više slajma i balica.
I to se odnosi samo na slinice povremeno u nosu, ne odnosi se na zacepljen nos i bolesnu bebu.

url=https://lilypie.com]
Nama je sestra kod pedijatrice pokazala sa spricom da cistimo, okrenes bebu na bok i malo fizioloske uspricas i samo izleti, dok nam nije pokazala mi smo sa stapicem za usi lagano izvlacili balcice, i meni nije previse, i ja svako jutro isperem bebanu nosic za svaki slucaj. Mislim da im od fizioloske nece nista biti, osim odvratnog okusa u ustima haha. 😊
Možeš i prije spavanja i dojenja ako vidis da ima nešto. Bebe do 6 mj. dišu Isključivo na nosic, na usta ne znaju pa je važno osloboditi im nosnice.

Možeš i prije spavanja i dojenja ako vidis da ima nešto. Bebe do 6 mj. dišu Isključivo na nosic, na usta ne znaju pa je važno osloboditi im nosnice.
A to nisam ni napisala, ali uvijek mu pogledam u nosic prije spavanja pa po potrebi isperem. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
CarpeDiem, jako si hrabra, i super si reagirala! Nadam se da će Ellie uskoro ozdravti I da idete kući.
Ja nosić isto čistim sa par kapi fiziološke i tuljcem od vatice. Ali ljudi moji moja Mila toliko divlja kad se skine da to nije normalno, jedva ju pobrišem sa blazinicom i vodom, sva se zaceni. Danas sam joj prvi put taj nosić tako cistila, to je ludilo bilo, uopće. Ne znam jesam li to dobro odradila. Mislim ne vidim ništa bijelo u nosu nit ona hropće pa je valjda ok.
Cure koje su u Zg ili tuda negdje, kolika vam je temperatura preko dana i noći u stanu?
Nama je danas bila 22 i tako smo prali malu, i onda je svekrva došla i rekla da će se prehladiti i da nam treba veća temperatura. Kolika vama bude preko dana a koliko preko noći?
A da, i cure koje su rodile na carski, jeste vi puno krvarile? Ja ne krvarim skoro uopće, onak nešto malo malo, ali mogu cilo vrime sa dnevnim biti.. U bolnici su mi rekli da je to normalno, ali meni to nekako baš čudno.. I koliko vode pijete? Majkemi ja sam sad blizu 10 l, ova patronažna mi je rekla da izgledam dehidrirano, a pila sam 5 litara. Pa koliko moram piti??

Carpediem beba je izašla prošli vikend. Ona je još u bolnici. Oporavlja se super. Šeta do wc-a (na kraj hodnika) i danas su joj samo stavili cjevčice u nos (3litre kisika). Ide na bolje. Nadamo se svi da će izaći van idući tjedan . Nisam htjela pisat da ne uznemirim cure
Temp u stanu nam je oko 21-22 po danu, prije kupanja dignem na 23 i onda ugasim. Po noci padne na nekih 19-20. Malac je prek dana u bodiju i hlacicama a prek noci bodi, debela pidzama i spava u onom jastuku za nosenje. Zg.
CarpeDiem , hvala na odgovorima

Temp u stanu nam je oko 21-22 po danu, prije kupanja dignem na 23 i onda ugasim. Po noci padne na nekih 19-20. Malac je prek dana u bodiju i hlacicama a prek noci bodi, debela pidzama i spava u onom jastuku za nosenje. Zg.
CarpeDiem ,hvala na odgovorima
Pa meni se isto čini da je to normalna temp, a ne tropska neka.
U nas je za sad preko dana 23, a preko noći 20tak

Cure jel bebi od 7 dana previše 90ml? 60 strusi i za 5min opet živčano gura sake u usta i mahnito glavicom mrda lijevo desno ako imalo pokušavam nagurati dudu 🤷♀️
Možda samo boli paprati 😊 ne znam nisam kompetentne, meni je Mila jela jučer 20 ml svaki obrok, pa onda navečer 30. Danas je potegnuli čak i 40 ali bljucnula je odmah poslije. Uglavnom se vratimo tako -20-30 po obroku. Ona je 2 dana mlađa od tvoje.
U bolnici su im ad davali 20 ml po obroku.
Ali ja mislim da to stvarno ovisi od bebe do bebe

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji