🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leah
    12. Studeni 2021. 19:55

buhtlica34

Hvala vam cure na riječima utjehe ❤️ ne znam što me spopalo, valjda je tako većini novopečeni mama…
    Uglavnom bila mi je patronažna jutros, kaže s milom je sve uredu, malo je još žuta pa da je dojim svako 2-2ipo sata. Ima istu kilažu kao jučer kad je izašla iz bolnice. Ostavila mi je vagu da izvazem koliko ima prije i nakon podoja, kao trebala bi pojesti 20 ml. I navucem ja to nekako svaki podoj danas. Ali ona na svakom vaga ju ima istu težinu- 3690 i nakon podoja 3710. Evo nakon zadnjeg je imala 3720. Uredno piški i kaki cili dan. Ja sam ustvari zabrinuta najviše bila jer ona spava ko top, mogu je razbudi ti jedino ako je skinem. Tako da ju prvo presvućem a tek onda dojim.. Eto to mi je stvarali uzasan stres, jer kao bebe ne spavaju stalno se bude a moja krmi ko velika.
    Još ja ni nemam nešto puno mlijeka, imam 30tak do 40 ml po podoju. Vidit ću kako će ići napredak ovaj vikend ali ako ne bude nekog, počet ću i sa ad.
    Leah, jel ti imaš mlijeka ili daješ ad? Odlično je napredovala tvoja curica. Jel se razbudila ili ju ti budiš svako sat dva?

Moja ti je isto malo zuta i zbog tog je isto tako uspavana, probudim ju tako da namocim blazinicu i onda ju s njom mazim po obrascicima, vratu i rukicama, ako to ne upali isto ju razbudim presvlacenjem. 
    Mi ti se iskljucivo dojimo, 2 dana sam ju budila svakih sat,sat i pol sad se vec sama zbudi i ide cika, podrigivanje,kakanje i presvlacenje pa spavanje i tako u krug. Dosta je naporan taj tempo, ali nekako mislim da najbolje za nju da sto prije ojaca i da nam se ta "uspavana crijeva" probude. 
    Cicanje i mlijeko ti je cista ponuda/potraznja. U bolnici sam dojila svaka 3 sata i ona nije nikako dobivala na tezini, kada sam isla skratiti vrijeme izmedu podoja isto sam mislila nema dovoljno mlijeka, nije dovoljno masno i sto stvari, medutim stvarno je priroda cudo i sve se to jako brzo izregulira. Moj ti je savijet ako vec prakticiras dojenje i funkcionira da ne ides odmah na ad, vec probas s cescim podojima pa pratis situaciju. Saljem ti puno pozitivne vibre, mozes ti to i vjeruj mi sta god odlucila napravila, radis najbolje za svoje dijete.

Lorre
    12. Studeni 2021. 20:02

Jackie27

Mali spava u čekaonici. Na pregledu smješka se sestri dok ga skida. Sve super. Kad je došla doktorica i krenula ga rastezat i okretat, kreće vriska. Jao, kažem mužu de pravi bočicu. On onako jadan u toj vrisci se okreće dok je skužio. Napravi bočicu, mali sisa, miran, super 😃😃
    Drame opet kreću kad ga treba obuć i stavit u jaje. Ja crvena ko paprika, preznojavam se, strašno. Uspijemo sve, mali opet zaspe u autu.
    Došli kući, ko da sam bila u ratu a ne sat vremena vani na pregledu. Raspakiravaj sve. Potkošulja mi mokra, smrdim 😂😂 Pa kupaj malog, pa nek jede i evo sad kao spava i zeza, baca dudu, kenjka a ja tako smrdljiva i gladna sjedim i čekam da utvrdi da mogu ići tuširati se i jesti 😃😃

Znači ovo je vrh 😂👌 ali nismo ni mi niš bolji, jcr smo išli do matičnog koji smo dogovorili u podne, malo je reć da sam nas počela spremat od ranog jutra.. I taman je patronazna došla negdje između i mogu ti rec da smo isto naknap stigli 😂

Baby N 💙

plavabosanka
    12. Studeni 2021. 20:17

Jackie27

Mali spava u čekaonici. Na pregledu smješka se sestri dok ga skida. Sve super. Kad je došla doktorica i krenula ga rastezat i okretat, kreće vriska. Jao, kažem mužu de pravi bočicu. On onako jadan u toj vrisci se okreće dok je skužio. Napravi bočicu, mali sisa, miran, super 😃😃
    Drame opet kreću kad ga treba obuć i stavit u jaje. Ja crvena ko paprika, preznojavam se, strašno. Uspijemo sve, mali opet zaspe u autu.
    Došli kući, ko da sam bila u ratu a ne sat vremena vani na pregledu. Raspakiravaj sve. Potkošulja mi mokra, smrdim 😂😂 Pa kupaj malog, pa nek jede i evo sad kao spava i zeza, baca dudu, kenjka a ja tako smrdljiva i gladna sjedim i čekam da utvrdi da mogu ići tuširati se i jesti 😃😃

Ludnica ti je znači bila. Dobro si izdrzala🤣🤣 I ja sam poludila na prvom pregledu krenula se češljat prije nego sto smo krenuli, mužu uvalila bocicu nek mu da,al je problem bio sto se nisam pocesljala dva dana i trebalo mi je pola sata da se pocesljam pitam muza koliko je sati kaze in pola 3 a u 3 nam je pregled, a mali ni obucen ni pelene nove e pizdili smo pa se onda jos sjetio jest. 15 do 3 ja jos u stanu visila. I onda frka obuj mu cipelice pa ne idu na njega pa uđem u zgradu di su doktori pa nemam pojma na kojem je katu nas, pa aj skinut treba malog iz jajeta a ja nemam pojma adaptere izvadit zovem muza kak se vade on mi objasnjava, ja sizim zena neka gleda u mene i onda se popnem gore napokon jedva ga noseci u tom jajetu jer je pretezak sva mokra i znojna i skuzim da sam mogla liftom i jednostavno ugurat kolica i kraj. Ee muke nase pređite na drugog🤣🤣 a da ne pričam koju smo dramu u bolnici imali oko jajeta jer muž nije doma pročitao upute kako ga namjestit a lijepo sam mu rekla🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Leah
    12. Studeni 2021. 20:56

Jackie a jesi me nasmijala top prica🤣

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    12. Studeni 2021. 21:25

Jel ima bebicaa kojee su konstantno vrcave rukicama i nogicama dok leze na ledjima budne??  Samo kada je pipa u ustima onda miruje 🤔 jel to okee da beba od 40 dana toliko aktivnostii pokazuje?

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Jana25
    12. Studeni 2021. 21:27

Jackie 🤣🤣🤣🤣🤣 aaaa sjetim se svog prvog izlaska s malim hahahha 2 puta sam bila kod pedijatrice i nisam skidala jaknu zbog bazena pod pazusima hahah
    Al kad je takav stres, stvarno zablokira mozak i sve ide nizbrdo 🤣🤣🤣
    Usput, bit cu u Os od nekog 20.11 pa do pocetka 12 mjeseca. Ako ne bude hladno,  ako skuzis kolica i ako se korona situacija smiri, jesi za setnju promenadom 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Jana25
    12. Studeni 2021. 21:56

Netko je pitao za slinu,  nisam zapamtila tko🙈
    Karlo je poceo slinit s mjesec ipol. Sad vec pravi balone🤣 isto je zubno meso bijelo, a pedica kaze da zubici nece jos nego tek kad postane crveno i oteceno 😳

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

plavabosanka
    12. Studeni 2021. 22:32

Jana25

Netko je pitao za slinu,nisam zapamtila tko🙈
    Karlo je poceo slinit s mjesec ipol. Sad vec pravi balone🤣 isto je zubno meso bijelo, a pedica kaze da zubici nece jos nego tek kad postane crveno i oteceno 😳

Ja samm💁🏻‍♀️ on slini već nekih dva tjedna, a sad već i mjehuriće pravi. 

Sanjalica izgleda da mojabi tvoja neba sve isto rade em ne spavaju po danu, em stalno mašu rukama i nogama. Naš od početka je toliko aktivan jel normalno il nije nez, al s obzirom koliko me udarao do zadnjeg u stomaku ne čudim se da je živac🤣😅 i tipa kad ga stavim na bok da spava ukoliko ne stavim jastuk ispred njega on se sam okrene na trbuh i tako spava. Nez ni jel to smije? Zato ga ni ne stavljam vise na bok

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    12. Studeni 2021. 22:33

Jana25

Netko je pitao za slinu,nisam zapamtila tko🙈

Onda pratim bas. Ja se isto nadam da nece jer kazu da cim kasnije tim bolje da ne valja kad ovako rano krenu makar ima slucajeva

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• MARELA
    12. Studeni 2021. 22:57

buhtlica34

Hvala vam cure na riječima utjehe ❤️ ne znam što me spopalo, valjda je tako većini novopečeni mama…
    Uglavnom bila mi je patronažna jutros, kaže s milom je sve uredu, malo je još žuta pa da je dojim svako 2-2ipo sata. Ima istu kilažu kao jučer kad je izašla iz bolnice. Ostavila mi je vagu da izvazem koliko ima prije i nakon podoja, kao trebala bi pojesti 20 ml. I navucem ja to nekako svaki podoj danas. Ali ona na svakom vaga ju ima istu težinu- 3690 i nakon podoja 3710. Evo nakon zadnjeg je imala 3720. Uredno piški i kaki cili dan. Ja sam ustvari zabrinuta najviše bila jer ona spava ko top, mogu je razbudi ti jedino ako je skinem. Tako da ju prvo presvućem a tek onda dojim.. Eto to mi je stvarali uzasan stres, jer kao bebe ne spavaju stalno se bude a moja krmi ko velika.
    Još ja ni nemam nešto puno mlijeka, imam 30tak do 40 ml po podoju. Vidit ću kako će ići napredak ovaj vikend ali ako ne bude nekog, počet ću i sa ad.
    Leah, jel ti imaš mlijeka ili daješ ad? Odlično je napredovala tvoja curica. Jel se razbudila ili ju ti budiš svako sat dva?

Ma spavaju neki prva 3 tj bez pol frke, moj je dosta bio uspavan do prije tjedan dana, spavao bi po 4,5h u komadu po danu, a sada...ajme😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.