Evo mi odradili rundu grceva😒🥴🥴uzas…urlao sat ipol sigurno, nista nije pomagalo, ni promjen poze, ni pokusaj dojenja, muz naravno mislio da je gladan,pa je dobio i bocu nakon 2h, ni to nije pomoglo i onda je samo klonuo jadan na meni.
Kak se vi borite s grcevima, sto sve primjenjujete da im olaksate?
I kak da znam razlikovat glad od grceva kad se krene plakat pa traje tak dugo? Kak da znam da nakon 2h nije gladan, a pojeo je prethodno 100ml?🤔
Mi vozimo bicikl, onako mu nogice mrdamo i masiramo lagano stomak i onda kad se isprducka se smiri fino, probaj tako, ili ga stavim na sebe pa mu masiram i tapkam leda pa nekad i podrigne naknadno i isprducka se pa kad zaspe na meni samo ga spustim na kauc pored sebe. E sad za glad, ne vjerujem da je nakon 2 sata vec gladan a da je pojeo toliko, ali opet svaka beba je individualna. 😊
A vozite bicikl dok urla bas ili prije/poslije? Moj se ukoci ko daska ili petlja s rukama i nogama i plac iz petnih zila, nekak ne znam kak da ga jos uz sve to forsam da vozi bajs😅😅probala sam malo ali mi je nekak neprirodno i mislim da onda jos vise popizdi. Kad mu hocu masirat trbuscic dok tako place isto, frekvencija se povecava. Razmisljam kupit onaj jastucic s kosticama🤔
Cim pocne plakati i urlati pocnemo sa biciklom, ako ukoci tako nogice onda ga prvo stavimo ili ja ili muz na prsa da se malo umiri i onda vozimo. I meni malo neprirodno izgleda, ali nasem Mateju bas pomogne, ali evo sad nije imao grceve stvarno dugo. :)
Ja nikad cula za taj jastucic, ali ako mislis da ce pomoci onda kupi. Ima milijun stvari za koje ja nisam ni cula da postoje. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Evo mamice da se i ja malo javim 😊 čestitam svima koje su postale mame u međuvremenu 🎉 mene je satrala prehlada zadnjih par dana pa nisam ništa stizala.. Mogu se pohvalit da konačno mogu sve sama 2 tj nakon carskog.. I dalje se naravno čuvam, ali dan nakon operacije sam mislila da više nikad neću moć samostalno ustat, a kamoli šta drugo. I nama su krenuli grčevi pa sam odmah za sutra dogovorila bowen terapiju. Javim vam kako je prošlo i držite fige da pomogne 🤞 Niko je iz bolnice izašao sa 3050g,a jcr je imao 3670g. Raste kao iz vode,vec je prerastao dosta robice. Ja se i dalje izdajam, stavljam ga na sisu, ali ne zna povuć 😣 neki dan je bio preko sat vremena na sisi i činilo mi se da vuce, bila sam jako ponosna jer sam mislila da nam je dojenje krenulo, a onda je i dalje bio gladan i pojeo na bočicu koliko jede i inace🤷♀️ ali ne odustajem 😊
Evo da ga vidite
https://ibb.co/Qn2xq1f
Baby N 💙
Buhtlica povremena panika je normalna, bar ja tako mislim. I mene nekad ulovi, a jos su i hormoni neuravnotezeni i sve me rasplace.
Napadni patronaznu pitanjima kad ti dođe. Zato i dolaze a i tu uvijek mozes pitat.
Nego, ima netko recept za borbu protiv kolika, a koji funkcionira? Voznja bicikla ni kod nas ne dolazi u obzir jer nogice ful ukoci i ne da s njima uopce baratat a svaku vecer imamo tantrum. Kakav to jastuk s košticama spominjete?
Jastuk sa kosticama
Par puta sam pisala kako je nama pomogla kombinacija njega, BiGaie i Sabsimplexa
Jastucic smo kupili u Mülleru cini mi se da je bio 12€ tako nesto, ima raznih oblika i velicina, griju se u pecnici ili mikrovalnoj.
Frendica je malenoj stavljala termofor umjesto tog jastucica.
Ovako nas izgleda
https://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/jastucic-sjemenkama-bebe-termofor-oglas-13160256
Buhtlica
Slazem se sa curama, sve je to normalno. Imala sam takve situacije pogotovo kad sam bila dva tjedna sama sa njom..
Ponosna.mama
Cuvaj se, moja nepaznja, prepunjenost dojki i bolnost su me doveli dva puta do zacepljenja kanalica, boli za popiz*** i dan danas me ruke bole koliko sam masirala.. sto radis sa viskom mlijeka? Zamrzavas? I ja takoder imam visak trenutno, zamrzavam u vrecicama, sad nisam sigurna u kvalitetu kasnije🧐
Preslatke bebica na stranicama😍
Nama dosao sterilizator/susilica srca ti nisam znala da je ovoliki stroj🤣🤣 ne znam ostaviti ili vratitit🤦♀️
Carpediem ima li promjena?
Divna noć... Uopce noća sbjije imao ono jedno dulje spavanje nego se svako malo budio, i ja bi zaspala zajedno s njim znaci skroz sam pokocena. I od 6:50je budan sisa kao odnosno cmolji spustis ga place, vratim ga na sisu sisa par minuta onda se opwt meskolji. Ludim, otisla sam u kupatilo se zatvorit da se i ja isplacem😤😡😠🤬 i sad mu opet dam tri puta povuko i spava
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Plavabosanka
Da nije skok u razvoju? Cim hoce svako malo na sisu😞
Isplaci se lijepo sama sa sobom i onda se vrati svome klupku. Prezivjet cemo sve pa cemo pricati s njima cim porastu o ovome periodu😂🥰
Evo mamice da se i ja malo javim 😊 čestitam svima koje su postale mame u međuvremenu 🎉 mene je satrala prehlada zadnjih par dana pa nisam ništa stizala.. Mogu se pohvalit da konačno mogu sve sama 2 tj nakon carskog.. I dalje se naravno čuvam, ali dan nakon operacije sam mislila da više nikad neću moć samostalno ustat, a kamoli šta drugo. I nama su krenuli grčevi pa sam odmah za sutra dogovorila bowen terapiju. Javim vam kako je prošlo i držite fige da pomogne 🤞 Niko je iz bolnice izašao sa 3050g,a jcr je imao 3670g. Raste kao iz vode,vec je prerastao dosta robice. Ja se i dalje izdajam, stavljam ga na sisu, ali ne zna povuć 😣 neki dan je bio preko sat vremena na sisi i činilo mi se da vuce, bila sam jako ponosna jer sam mislila da nam je dojenje krenulo, a onda je i dalje bio gladan i pojeo na bočicu koliko jede i inace🤷♀️ ali ne odustajem 😊
Evo da ga vidite
https://ibb.co/Qn2xq1f
Niko je pravi slatkiš 😍😍 imamo isto gnijezdo i jastučić uško 🙈
-
Nama je noć bila super. Jeo i zaspao oko 22 h. Probudio se još dva puta za hranjenje i presvlačenje. I jutros do 7:40 🙈 ne pamtim kad je toliko. Opet hranjenje, presvlačenje, malo bio budan, pričali malo, nosili se i sad opet spava na prsima.
Ručak čeka da se skuha 😂😂
Danas imamo prvi pregled kod pedijatra, javim kako je prošlo 😊
-
M isto raste ko gljiva. Prerasta robicu u par dana 🙈 samo spremam ono što mu je malo 😂 i naručujem novo veće 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Mamite koje ste prosle,muz jutros pozitivan na kucnom testu. Nocas zakurio,sve ga boli kao gripa kaze. Cim smo skuzili da ima temp odvojili smo se ali dabe kad smo bili u kontaktu cijelo vrijeme. Ne moram rec koliko me strah za malca i klince,a i za nas😭😭 tolko sam zivcana i nervozna citavo jutro place mi se😭 dobili smo samoizolaciju,popodne zovem ped jer sko trebali na sistemstski danas pa cu pitat za klince kako i sta
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Mamite koje ste prosle,muz jutros pozitivan na kucnom testu. Nocas zakurio,sve ga boli kao gripa kaze. Cim smo skuzili da ima temp odvojili smo se ali dabe kad smo bili u kontaktu cijelo vrijeme. Ne moram rec koliko me strah za malca i klince,a i za nas😭😭 tolko sam zivcana i nervozna citavo jutro place mi se😭 dobili smo samoizolaciju,popodne zovem ped jer sko trebali na sistemstski danas pa cu pitat za klince kako i sta
Samo smireno, proći će! Kod nas je tako isto bilo. Prvih dana je suprug bio potpuno odvojen po cijeli dan, samo je izlazio do wc-a. Pred kraj je već znao biti s nama u prostoriji , ali s maskom i na drugom kraju. F i ja smo prošli bez simptoma i bolesti. 🙂
Želim vam da što prije prođe tih 10 dana i da ostanete zdravi.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji