🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    12. Studeni 2021. 08:50

MARELA

Ivona1505

MARELA

Evo mi odradili rundu grceva😒🥴🥴uzas…urlao sat ipol sigurno, nista nije pomagalo, ni promjen poze, ni pokusaj dojenja, muz naravno mislio da je gladan,pa je dobio i bocu nakon 2h, ni to nije pomoglo i onda je samo klonuo jadan na meni.
    Kak se vi borite s grcevima, sto sve primjenjujete da im olaksate?
    I kak da znam razlikovat glad od grceva kad se krene plakat pa traje tak dugo? Kak da znam da nakon 2h nije gladan, a pojeo je prethodno 100ml?🤔

Mi vozimo bicikl, onako mu nogice mrdamo i masiramo lagano stomak i onda kad se isprducka se smiri fino, probaj tako, ili ga stavim na sebe pa mu masiram i tapkam leda pa nekad i podrigne naknadno i isprducka se pa kad zaspe na meni samo ga spustim na kauc pored sebe. E sad za glad, ne vjerujem da je nakon 2 sata vec gladan a da je pojeo toliko, ali opet svaka beba je individualna. 😊

A vozite bicikl dok urla bas ili prije/poslije? Moj se ukoci ko daska ili petlja s rukama i nogama i plac iz petnih zila, nekak ne znam kak da ga jos uz sve to forsam da vozi bajs😅😅probala sam malo ali mi je nekak neprirodno i mislim da onda jos vise popizdi. Kad mu hocu masirat trbuscic dok tako place isto, frekvencija se povecava. Razmisljam kupit onaj jastucic s kosticama🤔

Cim pocne plakati i urlati pocnemo sa biciklom, ako ukoci tako nogice onda ga prvo stavimo ili ja ili muz na prsa da se malo umiri i onda vozimo. I meni malo neprirodno izgleda, ali nasem Mateju bas pomogne, ali evo sad nije imao grceve stvarno dugo. :)
    Ja nikad cula za taj jastucic, ali ako mislis da ce pomoci onda kupi. Ima milijun stvari za koje ja nisam ni cula da postoje. 😂

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Lorre
    12. Studeni 2021. 08:54

Evo mamice da se i ja malo javim 😊 čestitam svima koje su postale mame u međuvremenu 🎉 mene je satrala prehlada zadnjih par dana pa nisam ništa stizala.. Mogu se pohvalit da konačno mogu sve sama 2 tj nakon carskog.. I dalje se naravno čuvam, ali dan nakon operacije sam mislila da više nikad neću moć samostalno ustat, a kamoli šta drugo. I nama su krenuli grčevi pa sam odmah za sutra dogovorila bowen terapiju. Javim vam kako je prošlo i držite fige da pomogne 🤞 Niko je iz bolnice izašao sa 3050g,a jcr je imao 3670g. Raste kao iz vode,vec je prerastao dosta robice. Ja se i dalje izdajam, stavljam ga na sisu, ali ne zna povuć 😣 neki dan je bio preko sat vremena na sisi i činilo mi se da vuce, bila sam jako ponosna jer sam mislila da nam je dojenje krenulo, a onda je i dalje bio gladan i pojeo na bočicu koliko jede i inace🤷‍♀️ ali ne odustajem 😊
    Evo da ga vidite
    https://ibb.co/Qn2xq1f

Baby N 💙

• Mia38
    12. Studeni 2021. 08:55

Buhtlica povremena panika je normalna, bar ja tako mislim. I mene nekad ulovi, a jos su i hormoni neuravnotezeni i sve me rasplace.
    Napadni patronaznu pitanjima kad ti dođe. Zato i dolaze a i tu uvijek mozes pitat.
    Nego, ima netko recept za borbu protiv kolika, a koji funkcionira? Voznja bicikla ni kod nas ne dolazi u obzir jer nogice ful ukoci i ne da s njima uopce baratat a svaku vecer imamo tantrum. Kakav to jastuk s košticama spominjete?

• sunce7
    12. Studeni 2021. 09:12

Jastuk sa kosticama 
    Par puta sam pisala kako je nama pomogla kombinacija njega, BiGaie i Sabsimplexa
    Jastucic smo kupili u Mülleru cini mi se da je bio 12€ tako nesto, ima raznih oblika i velicina, griju se u pecnici ili mikrovalnoj.
    Frendica je malenoj stavljala termofor umjesto tog jastucica.
    Ovako nas izgleda 
    https://www.njuskalo.hr/oprema-bebe-ostalo/jastucic-sjemenkama-bebe-termofor-oglas-13160256

• sunce7
    12. Studeni 2021. 09:18

Buhtlica 
    Slazem se sa curama, sve je to normalno. Imala sam takve situacije pogotovo kad sam bila dva tjedna sama sa njom..
    Ponosna.mama
    Cuvaj se, moja nepaznja, prepunjenost dojki i bolnost su me doveli dva puta do zacepljenja kanalica, boli za popiz*** i dan danas me ruke bole koliko sam masirala.. sto radis sa viskom mlijeka? Zamrzavas? I ja takoder imam visak trenutno, zamrzavam u vrecicama,  sad nisam sigurna u kvalitetu kasnije🧐
    Preslatke bebica na stranicama😍
    Nama dosao sterilizator/susilica srca ti nisam znala da je ovoliki stroj🤣🤣 ne znam ostaviti ili vratitit🤦‍♀️
    Carpediem ima li promjena?

plavabosanka
    12. Studeni 2021. 10:01

Divna noć... Uopce noća sbjije imao ono jedno dulje spavanje nego se svako malo budio, i ja bi zaspala zajedno s njim znaci skroz sam pokocena. I od 6:50je budan sisa kao odnosno cmolji spustis ga place, vratim ga na sisu sisa par minuta onda se opwt meskolji. Ludim, otisla sam u kupatilo se zatvorit da se i ja isplacem😤😡😠🤬 i sad mu opet dam tri puta povuko i spava 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• sunce7
    12. Studeni 2021. 10:12

Plavabosanka
    Da nije skok u razvoju? Cim hoce svako malo na sisu😞
    Isplaci se lijepo sama sa sobom i onda se vrati svome klupku. Prezivjet cemo sve pa cemo pricati s njima cim porastu o ovome periodu😂🥰

Tratinčica12
    12. Studeni 2021. 10:17

Lorre

Evo mamice da se i ja malo javim 😊 čestitam svima koje su postale mame u međuvremenu 🎉 mene je satrala prehlada zadnjih par dana pa nisam ništa stizala.. Mogu se pohvalit da konačno mogu sve sama 2 tj nakon carskog.. I dalje se naravno čuvam, ali dan nakon operacije sam mislila da više nikad neću moć samostalno ustat, a kamoli šta drugo. I nama su krenuli grčevi pa sam odmah za sutra dogovorila bowen terapiju. Javim vam kako je prošlo i držite fige da pomogne 🤞 Niko je iz bolnice izašao sa 3050g,a jcr je imao 3670g. Raste kao iz vode,vec je prerastao dosta robice. Ja se i dalje izdajam, stavljam ga na sisu, ali ne zna povuć 😣 neki dan je bio preko sat vremena na sisi i činilo mi se da vuce, bila sam jako ponosna jer sam mislila da nam je dojenje krenulo, a onda je i dalje bio gladan i pojeo na bočicu koliko jede i inace🤷‍♀️ ali ne odustajem 😊
    Evo da ga vidite
    https://ibb.co/Qn2xq1f

Niko je pravi slatkiš 😍😍 imamo isto gnijezdo i jastučić uško 🙈
    -
    Nama je noć bila super. Jeo i zaspao oko 22 h. Probudio se još dva puta za hranjenje i presvlačenje. I jutros do 7:40 🙈 ne pamtim kad je toliko. Opet hranjenje, presvlačenje, malo bio budan, pričali malo, nosili se i sad opet spava na prsima.
    Ručak čeka da se skuha 😂😂 
    Danas imamo prvi pregled kod pedijatra, javim kako je prošlo 😊
    -
    M isto raste ko gljiva. Prerasta robicu u par dana 🙈 samo spremam ono što mu je malo 😂 i naručujem novo veće 😊

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

little baby
    12. Studeni 2021. 10:25

Mamite koje ste prosle,muz jutros pozitivan na kucnom testu. Nocas zakurio,sve ga boli kao gripa kaze. Cim smo skuzili da ima temp odvojili smo se ali dabe kad smo bili u kontaktu cijelo vrijeme. Ne moram rec koliko me strah za malca i klince,a i za nas😭😭 tolko sam zivcana i nervozna  citavo jutro place mi se😭 dobili smo samoizolaciju,popodne zovem ped jer sko trebali na sistemstski danas pa cu pitat za klince kako i sta

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Haru
    12. Studeni 2021. 10:36

little baby

Mamite koje ste prosle,muz jutros pozitivan na kucnom testu. Nocas zakurio,sve ga boli kao gripa kaze. Cim smo skuzili da ima temp odvojili smo se ali dabe kad smo bili u kontaktu cijelo vrijeme. Ne moram rec koliko me strah za malca i klince,a i za nas😭😭 tolko sam zivcana i nervozna citavo jutro place mi se😭 dobili smo samoizolaciju,popodne zovem ped jer sko trebali na sistemstski danas pa cu pitat za klince kako i sta

Samo smireno, proći će! Kod nas je tako isto bilo. Prvih dana je suprug bio potpuno odvojen po cijeli dan, samo je izlazio do wc-a. Pred kraj je već znao biti s nama u prostoriji , ali s maskom i na drugom  kraju. F i ja smo prošli bez simptoma i bolesti. 🙂 
    Želim vam da što prije prođe tih 10 dana i da ostanete zdravi. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.