Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    07. Veljača 2021. 09:07

Jutro cure 👋🏻 jeste se naspavale? 
    Mokosh bas mi je zao da te to tako uhvatilo, nadam se da ce sto prije proci 🤞🏻 
    Lori normalno je, svaka bol koja ne traje predugo i koja popusti s promjenom polozaja. A moze ti biti i od probave ako se usporila 🤷🏼‍♀️ 
    Pingo, Marija dobro nam dosle 🎉🤰 kako mi je divno vidjeti da se povecava grupica 🥰
    Ja sam primjetila da mi smeta vrucina, inace sam zimogrozna i volim da je veliki plus u kuci a sad ko luda idem i otvaram prozore, smanjujem grijanje 🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Jana25
    07. Veljača 2021. 09:20

Jutro ❤
    Nove cure, dobro došle 🥰
    Ivkica ribu ne jedem inace jer sam alergicna, morska i rijecna. Od morskih plodva mogu samo lignje al evo cim sam to napisala digo mi se zeludc 🤣
    Postala sam jako izbirljiva sto se hrane tice, al kad mi se jede pojedem i salamu i sir i malo kulena domaceg. Pazim da je mlijeko pastrizirano. Ubila bi za slatko (čokoladu) al znam da moram pazit. Kud ne mogu nis stavit u usta jos da si uskracujem ovo za cim dobijem zelju, nema sanse 🤣 jucer sam maznila burek sa sirom i bas mi je sjeo 🤭😈

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Lisa27 👶🧸🎀
    07. Veljača 2021. 09:29

Jutrooo 🥰
    Evo ja nekako sve duže spavam svaki dan haha inace sam uvjek bila oko 7 budna, a sada svaku noc moram ic pišat oko 4,5 i onda produzim do 9 😀
    Mokosh stvarno uzasno sto te tako uhvatilo, nadam se da će uskoro prestati ❤
    Ivkica ja sam isto cula to za tunu i velike ribe kao tuna da se ne jedu zbog žive, plodova mora se ne odričem nego tipa jednom tjedno pojedem nesto jer ne mogu bez toga 😀 suhomesnate ne jedem ni inace, još sam negdje vidjela sa se ne smije proizvode od soje
    Dobrodošle nove cure 🥰🥰
    Maj meni isto smeta vrucina, grijanje na minimalno, prozor stalno malo otvoren, a na klimu nesmijem ni pomisli jer odmah počnem puhat ko neki kit 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Lori🍀
    07. Veljača 2021. 09:34

Maj4

Jutro cure 👋🏻 jeste se naspavale?
    Mokosh bas mi je zao da te to tako uhvatilo, nadam se da ce sto prije proci 🤞🏻
    Lorinormalno je, svaka bol koja ne traje predugo i koja popusti s promjenom polozaja. A moze ti biti i od probave ako se usporila 🤷🏼‍♀️
    Pingo, Marija dobro nam dosle 🎉🤰 kako mi je divno vidjeti da se povecava grupica 🥰
    Ja sam primjetila da mi smeta vrucina, inace sam zimogrozna i volim da je veliki plus u kuci a sad ko luda idem i otvaram prozore, smanjujem grijanje 🙈

Hvala😘

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Lori🍀
    07. Veljača 2021. 09:41

Dobrodosle Marija i Pingo❤
    Cure koje imaju mucnine drzite se😔 Meni nisu jos krenule ali mislim da je rano, citam da od 5.tjedna tako da imam jos par dana fore😅
    Sto se prehrane tice, isto sam cula za tunu da se ne smije. Ja ju ne jedem toliko cesto ni inace pa mi nije problem izbaciti. Ali drugu ribu volim i jedem 1x tjedno. Prekjucer sam jela losos to se valjda smije🤷🏻‍♀️
    Alkohol sam izbacila a kavu sam smanjila inace sam veliki kavopija. Cokolade i slatkog se ne odricem, jedino ako mi dr zabrani nedaj Boze😅

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Jana25
    07. Veljača 2021. 09:57

Nego cure, ako nije tajna, mene zanima koliko ste visoke i teške. Ako nije pre osobno pitanje 😇
    Ja sam 163 i 58kg 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Lisa27 👶🧸🎀
    07. Veljača 2021. 10:38

Lori losos se smije i bas je jako zdrav 🙂
    Jana ja sam 170 cm i vrtim se od 63-65 kg iako sad imam osjecaj da sam vec dobila haha strah me stat na vagu

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

marija3998
    07. Veljača 2021. 10:44

Mene zanima jel ima ovdje pušačica, jeste prestale pušiti odmah kad ste saznale da ste trudne ili ste samo smanjile? 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Kiky 🥰
    07. Veljača 2021. 10:47

Jutro cure stare i nove! Sve nas je vise ovdje sto je super!
    Meni klasika svako jutro, svaki dan probudim se sa mucninom i legnem sa mucninom. Sve bi jela a nista nemogu, stalno mi je osjecaj tezine u zelucu i u grlu osjetim sve. Onda sam totalno bezvoljna, nista mi se ni neda. Samo idem sa kauca na krevet. Valjda ce i to proci
    Jana ja sam viskola 163, 61kg. S tim da sam smrsavila dvije kile zadnja dva tjedna..a mislim da cu jos jer bas nista nemogu jest osim juhe i leso mesa.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Jana25
    07. Veljača 2021. 10:49

Isss Lisa 😍 koja manekenka  😁
    Ja sam imala 62 al sam izgubila kak mi se nis ne jede 🤣
    Marija ja sam prestala pušit u 4mj 2020. Bojala sam se da cu umrijet od korone 🤣 pušila sam kutiju dnevno, mjesala chester slim rozi i marlboro fine touch.
    Jedbostavno sam nedan dam rekla necu vise i od tad nisam zapalila 😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.