Jutroo 🤗
Stize nam Sanjarka 🎉😇❤
Nadam se da ste sve dobro 🥰
Mene ona bol u cickama napušta, nije više onako intenzivno. Al bradavice i dalje osjetljive. Vene na cicama ko autoceste po njemačkoj 🤣
Mučnine samo kad sam gladna, s tim da sam povratila samo 3 puta u jednom danu, ako se ne varam, 6,7 tjedan.
Al sam zato umorna za 3 trudnice 🤣 mogla bih konstantno spavat 🥱😴
Danas mi je pregnancy+ aplikacija oznacila da sam usla u 3 mjesec 🎉
Netko sje prominjo one testove. Ja cu ic. I to valjda sve moguce kromosome 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mala Martina hvala ti na savjetima, nadam se da ćeš ti napokon biti bolje što što prije! ♥️
Ja bi volila raditi što duže jer imam svoj obrt i nije mi nikako u interesu ići na porodiljni jer su naknade nikakve, ali ako mi bude takva situacija kao tebi ili nekim drugim curama, nema šanse 😬
Linolada drago mi je da je sve supeeer, nek se tako i nastavi♥️
Tihana dobrodošla 🥰🥳
Daaa pridružit će nam se cura koja je i pokrenula ovu stranicu, kako i priliči🥳🥳🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro, cure! 😄
Lisa tako je i meni, ujutro ok, a do navecer bas osjetim da sam se napuhala. Uvela sam i probiotik, ali ne vidim jos neku razliku 😅
_____
Jeeej za jos cura u grupi! 🥳🥳
Jutro cure 👋🏻
Ja sam sinoc zaspala u 9 i mislim da bi sad opet mogla 😴
Lisa27 normalno je.
Ja sam primjetila da mi se drobic pomalo vidi, ona linija gacica mi se bas fino izbocila, sva sam zbunjena i uzbudena nisam ocekivala tako rano jedva cekam ponedjeljak i pregled 🙈
Nove cure dobro dosle 🎉🎉🤰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Jana ajme te cice haha ja se taman ponadala da su popustile i jučer opet luđački bole haha i tako stalno u krug. Ja isto planiram na Nifty zaboravila sam rec.
Mišić da baš to uopce nema veze što god da pojedem 😀buden ko lopta do navecer
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Lisa ja sam isto cijela napuhana plus mi se probava baš usporila, inače je bilo svako jutro bez greške, sad ne pa mi baš smeta 🙈
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Maj da ja vec pomisljam da ludim haha kako je moguce da se nesto vidi vec 😀 i jos ta nadutost, navecer izgledam kao u 5.mj trudnoce haha
Zara pa mi nema sanse da ne izgledam trudno uz sve to haha
Lisa još sam ja od prošle subote krenula kao sa slikanjem droba svake subote za kasniju usporedbu kako raste i ja gledam sliku od prošlog tjedna i reka bi netko da sam komotno nekih 10 tjedana trudna, a bila 5+1 😬🙈 a inače sam mršavica 😅
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bas mi nekako rano to doslo 🙈 zateklo me totalno 🤰🙃
Ako tko ima neku carobnu formulu za probavu neka javlja, moja je i inace usporena a sad pogotovo 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Te slike po tjednima su mi top, pogotovo kad se sve stavi na hrpu svaki put se rastopim kad vidim necije 🥰🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji