Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    07. Veljača 2021. 19:20

Pod morske proizvode misle na školjke da se treba izbjegavati. Riba je itekako preporučljiva. Tuna i velike tak ribe ne radi žive. Tj smanjit im unos

TihaNa
    07. Veljača 2021. 19:36

Dobra je to dijeta ali svakako se prije treba razgovarat sa doktorom, da se razumijemo, ja znam sto me ceka pa sam zato to krenula od pocetka a vjerujem da to ne treba svakoj trudnici pa nebi htjela da se nesto nekome dogodi 😶 pod tim mislim na vrtoglavice, slabost itd. Najvaznije je svaki dan unljeti dovoljno hranjivih tvari a manje gluposti 😅 
    Al opet, i ja znam malo varat pa sam se danas za rucak najela pizze sa sirom (meso mi trenutno smrdi) i jos uvijek nemrem doc sebi kolko sam se prejela 😆

Missy88
    07. Veljača 2021. 21:56

Meni je secer bio malo povisen, ali sve te dane prije sam doslovno zivjela na soku od narance i slancima jer mi je bila uzasno muka po cijele dane i nista nisam mogla jesti, zadnja na pameti mi je bila glukoza, tako da cu otici samo to izvaditi kad jos malo unormalim prehranu. Jos uvijek ne mogu bas normalno jesti, a ako i dalje bude povisen, onda cu paziti. Inace ionako zdravo jedem, ali trenutno tesko.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    08. Veljača 2021. 08:27

Jutro jesenske, kako ste? Nadam se da nemate mučnine i dobro se osjećate

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Jana25
    08. Veljača 2021. 08:32

Lori1988

Jutro Lori 😊 
    Nema mucnina, alise osjecam ko gica koja stalno prducka i podriguje 🤭🐷
    Kako si ti?

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

FlipFlop
    08. Veljača 2021. 08:35

Dobro jutro cure  kod mene je sve super, nemam mučnine. Sanjala sam neki glas koji mi je rekao "sad imaš sve" i probudila se sretna, baš je tako.. Sutra pregled i nadam se dobrim vijestima 
    Kako ste vi, tko još ima pregled ovaj tjedan? Ne mogu pronaći onaj post gdje je bilo objavljeno tko je kad.

Missy88
    08. Veljača 2021. 08:37

Jutro, eh ne sjecam se kako je to zivjeti bez mucnina 😅 Nadam se jos malo tako jer su mi kapaciteti pri kraju vec odavno 😂 Jos nisam mogla zaspat nocas pa me glava ubija i kao zombi sam na poslu haha.
    Nadam se da su ostale cure bolje, ugodan pocetak tjedna svima ☺

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    08. Veljača 2021. 08:39

Jana25

Lori1988

Jutro Lori 😊
    Nema mucnina, alise osjecam ko gica koja stalno prducka i podriguje 🤭🐷
    Kako si ti?

Hahahaha ma sve je to za ljude
    Ja sam ok, na poslu sam, imam hrpu toga za odrediti a nikako krenuti Jučer popodne me ulovila blaža mučnina i užasan umor, ali bila sam kod mame na ručku pa sam se možda samo prejela

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    08. Veljača 2021. 08:42

FlipFlop

Dobro jutro curekod mene je sve super, nemam mučnine. Sanjala sam neki glas koji mi je rekao "sad imaš sve" i probudila se sretna, baš je tako.. Sutra pregled i nadam se dobrim vijestima
    Kako ste vi, tko još ima pregled ovaj tjedan? Ne mogu pronaći onaj post gdje je bilo objavljeno tko je kad.

Joj super, ja samo gluposti sanjam, rijetko nešto lijepo

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    08. Veljača 2021. 08:43

Missy88

Jutro, eh ne sjecam se kako je to zivjeti bez mucnina 😅 Nadam se jos malo tako jer su mi kapaciteti pri kraju vec odavno 😂 Jos nisam mogla zaspat nocas pa me glava ubija i kao zombi sam na poslu haha.
    Nadam se da su ostale cure bolje, ugodan pocetak tjedna svima ☺

Ajoj Vidim da si odgulila već 10 tjedana, tako da će i to još malo prestati pa ćeš moći više uživati u trudnoći

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.