Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    07. Veljača 2021. 12:17

Ivkica, da, tunu ne bi smjele zbog zive, suhomesnate proizvode zbog toksoplazme, treba dobro oprati voce i povrce, smanjiti kofein, izbaciti gazirano... A sad sto jedem i ne jedem cu moci reci kad prođu mucnine jer se zasad krpam kako mogu s obzirom da nista ne mogu jesti 😵

Ja sam visoka 164 i imam trenutno 47 kila samo. Inace sam cijeli zivot mrsava, nista mi se nije primalo, ali kako sam krenula u gym prije par godina, popunila se taman, prije godinu dana imala 55 kg i kad se sve zatvorilo i vise nisam redovito vjezbala, otisli misici i malo te dodatne mase. Ionako cu se debljati iducih mjeseci 😅

Sto se probave tice, ja imam brz metabolizam i prakticki idem na wc nakon svakog obroka, a sad se bas usporila probava i muce me odlasci na wc. Nemam zatvor, ali prema mom prethodnom stanju,  sad obavim minimalno. Znaci preporucile ste lan i suhe sljive? Mineralnu ne mogu smisliti haha.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    07. Veljača 2021. 12:17

Dobrodosle sve nove cure, cestitam vam ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

marija3998
    07. Veljača 2021. 12:29

Ja sam visoka 167 i imam 68 kg, jako brzo dobim kile a teško odu

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Mišić
    07. Veljača 2021. 12:33

Pozdrav novim curama! 🤗😃
    Tunu smijete jesti, samo pazite da je kvalitetna i ne precesto (tipa jednom tjedno ili u 10 dana je ok). Mlijecni proizvodi moraju biti pasterizirana i trebalo bi pripaziti s biljnim cajevima (neki su dozvoljeni, neki nisu).
    Eh, ja sam 170 cm i 59 kg. 

Mišić
    07. Veljača 2021. 12:45

Zabrinuta sretno sutra na pregledu! 🤗🤗 i javi nam! 🙂

Mišić
    07. Veljača 2021. 12:48

Mokosh drzi se!! Nadam se da ce ti to sto prije proci! (I da ce te zvakalice djelovati) 🤞🏻🤗

Zara7
    07. Veljača 2021. 12:58

Mokosh uff drži se 😔😔 nadam se da će spavanje na povišenom i žvakalice pomoći 💪💪💪
    Dubrovčanka simptomi dođu i odu, ne brini seee! Meni je zadnja dva dana skroz dobro, a npr. prekjučer sam imala baš jednu jaču mučninu, nemam bolne grudi, ne piškim prečesto, al ne želim tome pridodavat neka značenja, nadam se da će sve bit ok. Ima li u Du neki drugi privatnik da odeš ovaj tjedan već, mislim da ćeš se pojest živa ako ćeš čekat 2 tjedna? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Orhideja13
    07. Veljača 2021. 13:07

Zara7

Mokosh uff drži se 😔😔 nadam se da će spavanje na povišenom i žvakalice pomoći 💪💪💪
    Dubrovčanka simptomi dođu i odu, ne brini seee! Meni je zadnja dva dana skroz dobro, a npr. prekjučer sam imala baš jednu jaču mučninu, nemam bolne grudi, ne piškim prečesto, al ne želim tome pridodavat neka značenja, nadam se da će sve bit ok. Ima li u Du neki drugi privatnik da odeš ovaj tjedan već, mislim da ćeš se pojest živa ako ćeš čekat 2 tjedna?

Da, I ja predlazem ako imas mogucnost da odes nekom drugom privatniku.. 
    Prijateljica je imala isti slucaj, öko 6-7 tt.. Nije se plod vidio.. Bila je koliko se sjecam dva tri Dana u bolnici, na promatranju.. Uglavnom, bilo je rano,.. I njena ljepotica sad Ima vec godinu I Po... Tako da bit ce sve dobro abd.. Sto manje stresa ☺️🍀

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Maj4
    07. Veljača 2021. 14:00

Ajme ja bi vam komotno mogla ponovo napisati dobro jutro 🙈 jutros obavila sta sam imala i doruckovala i ispruzila se na kaucu i zaspala do maloprije 😴😴 
    Ja sam 163cm i 57kg. 
    Zabrinuta dobro nam dosla, nadam se da ce ovaj put biti sve dobro 🤰🤞🏻💜

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

FlipFlop
    07. Veljača 2021. 16:09

Zara hvala što pitaš  ja sam dobro, bili smo kod moje sestre za vikend pa vas čitam sa zaostatkom. Sitno odbrojavam do pregleda u utorak, dosad sam se dobro držala ali sad svako malo razmišljam o tome i postajem jako nestrpljiva 
    Što se tiče visine i težine, ja sam 169 i 65 kg. S time da sam unazad tri mjeseca prije trudnoće dobila 5 (uvijek sam bila oko 60) pa se i na početku trudnoće već osjećam kao slonica. Iskreno me baš strah debljanja  tim više što sam strašno uspavana i nemotivirana za bilo koju veću aktivnost od šetnje. Prije trudnoće sam trčala pa ću vidjeti s doktorom što kaže, mogu li nastaviti neke kraće udaljenosti i laganim tempom, to bi trebalo držati stvari pod kontrolom. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.