Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    07. Veljača 2021. 16:12

Dubrovcanka nadam se da ce ti sve biti ok! Izdrzi jos malo! 🤞🏻🤞🏻 A sto se tice simptoma, oni ti svarno mogu dolaziti i odlaziti
    Maj ma sto te briga, ionako je nedjelja 😁😁

TihaNa
    07. Veljača 2021. 17:21

Hej cure! 
    Da vas malo utjesim, visoka sam 164 i imam trenutno 69kg ali sam vec pocela sa dijetom za gestacijski jer sam imala u prvoj nagli rast tezine u prva 4 mjeseca. Ukupno sam zavrisla sa 20 kg trudnocu makar sam se hranila zdravo i vjezbala 3 puta tjedno. Dobivanje na tezini je individualno i jedino se treba paziti secera i masnoca. Ovu sam zapocela vec 4 kg u plusu jer nisam od zadnje skinula ali nadam se da uz dijetu necu puno dobit i da me nece secer opet zezat. Mislim da se najvise u pocetku dobije jer uz mucnine i svakakve porive tesko se kontroliramo ali poslije je lakse :) bitno je samo da je uravnotezena prehrana radi bebe a sad briga oko tezine neka vas ne muci dok doktor ne kaze drugacije jer vjeruje, bebe sve pocicaju kad se rode 😆

• kristina25
    07. Veljača 2021. 17:32

Ja sam 164,55kg, vratila sam se na kilazu prije 1 trudnoće,  što se tiče kila u trudnoći u prvoj 27 kg sam dobila,u drugoj 24 i sve je bilo u najboljem redu, nemojte se plašit  ako dobijete više kila, dobro kaže Tihana sve dok ginekolog ne kaže drugacije nemojte se brinut oko toga, a kad se beba rodi ode to sve brzo dolje 💪

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Mokosh
    07. Veljača 2021. 17:37

Jana25

Nego cure, ako nije tajna, mene zanima koliko ste visoke i teške. Ako nije pre osobno pitanje 😇
    Ja sam 163 i 58kg

Visoka 176 i 75kg...iskreno u obje trudnoce sam dobila po 22kg (hrana plus jako mi se nakupljala voda u nogama jer inace imam problem s limfama, noge su mi stalno otecene), nakon poroda mi ostalo svaki put po 8kg...u prvu trudnocu sam usla sa 64kg, a u drugu sa 68kg...nakon druge trudnoce alsolutno nisam pazila na prehranu. Od silne iscrpljenosti samo sam cekala da cure zaspu i trpala pred tv-om cipseve, cokolade..uf a tek colu sto sam voljela...s obzirom na moje zivotne navike, jos sam i dobra 😅 ugl mi je sve u guzi i stomaku

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

FlipFlop
    07. Veljača 2021. 18:05

A kako izgleda dijeta za gestacijski dijabetes, je li to ona "dijeta 1800 kalorija"? TihaNa, imaš li neki određeni jelovnik ili samo smjernice kako da se hraniš? 

Jana25
    07. Veljača 2021. 18:22

Mokosh kako si danas? Jel ide na bolje? 😔
    Ja sutra idem vadit krv gdje ce mi radit i glukozu i zeljezo i kks pa se sad kontroliram s klopom 🤣
    .
    Imam samo pitanje ako netko zna. Trebam dat i urin, a posto stavljam vag. progesteron posebno ujutro mi bude mutna mokraca i s komadicima vaginalete. Dal rade dramu koko tog? 😐

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mokosh
    07. Veljača 2021. 18:30

Jana25

Ja sutra idem vadit krv gdje ce mi radit i glukozu i zeljezo i kks pa se sad kontroliram s klopom 🤣
    .
    Imam samo pitanje ako netko zna. Trebam dat i urin, a posto stavljam vag. progesteron posebno ujutro mi bude mutna mokraca i s komadicima vaginalete. Dal rade dramu koko tog? 😐

Nista bolje, nazalost. 😔 Ja ne znam kako cu raditi taj test za glukozu, ja tu slatku vodu necu moci popit. Umrla bi. Vjerojatno ce me poslat na dorucak jer drugacije nece biti izvedivo.
    Nemam iskustva s tim vaginaletama, no najbolje da to njih pitas. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• kristina25
    07. Veljača 2021. 18:47

Jana25

.

Ne gledaju kaj predajes, bar je tako bilo kod mene,  al mi urin nije bio baš najbolji pa sam isla radit urinokulturu i sve je bilo super..( al nikad mi nije dobar tu di vadim krv kad predam urin  tako da se ni ovaj put nisam zabrinula) 

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

TihaNa
    07. Veljača 2021. 18:53

FlipFlop

A kako izgleda dijeta za gestacijski dijabetes, je li to ona "dijeta 1800 kalorija"? TihaNa,imaš li neki određeni jelovnik ili samo smjernice kako da se hraniš?

Imas jelovnik, pliva ima na svojoj stranici meni i tamo bas detaljno pise sve. Meni je puno pomoglo i tesko je u pocetku ali za par dana ti prestanu falit gluposti 😄

FlipFlop
    07. Veljača 2021. 19:01

TihaNa

Imas jelovnik, pliva ima na svojoj stranici meni i tamo bas detaljno pise sve. Meni je puno pomoglo i tesko je u pocetku ali za par dana ti prestanu falit gluposti 😄

Puno ti hvala, baš ću proučiti. Imam motivaciju paziti što jedem, ali kad nemam određeni jelovnik baš se pogubim jer ne znam što bi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.