FlipFlop di si pratiteljice po božićnoj menstruaciji, ima li kod tebe novih simptoma? 😊
Mišić, Missy baš je lijepo vidjet vaše potpise i okrugli 10.tjedan, četvrtina puta riješena 💪🥰
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara bas sam i ja isla googlat al mi me zvuce primamljivo tako namocene, grozno sam izbirljiva s hranom 🤦🏼♀️ pa sam se nadala da ces imat neki drugi prijedlog. Probat cu tako u suho ih grickati, pijem dosta tekucine pa se nadam da ce proraditi 🤞🏻 dragi je bas krenio do ducana pa sam mu javila da i njih kupi idem odma u pokusavanje 🤣🤣
Mene grudi isto ne bole nista, malo mi nije ugodno citat kako ih sve osjetite a ja nista i bas cu pitat dr u ponedjeljak jel to ok 🤷🏼♀️
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Jutro curke evo i mene. Meni je konstantno mucnina, probudim se vec sa knedlom u grlu. Popila sam caj pa ajde to nekako ide a od hrane nista ne mogu i dalje samo juhica. Ja jos nemam izrazenih vena na cicama ali bole dosta. Dani sporo prolaze do drugog pregleda. Jos dva tjedna….
Uh draga,znam kako ti je...😔😔😟😟 Te mucnine mucnine bas zezaju da nemozes nista....Meni u svemu tome zao mog muža,koji je sad postao totalna domacica...Kuha,cisti,sprema,ide u nabavku,kad ja ja ko kuhana kokoš koja samo leži..🙈🙈🙈🤣
Što se tice zatvora ja ga nemam bas naprotiv,sad svako jutro cim otvorim oci moram u wc..🙊🙈
Al inace mi je za zatvor dosta donat pomagao...Mene brine sto ja ne moram piškit kao sve normalne trudnice....po 5-6 sati ne idem piskit,a pogotovo ne preko noci,pa mi to onak cudno malo...🤔🤔
Mala uspijes li unijeti dovoljno tekucine? Mozda je i do toga. Meni kako koji dan nekad ne idem piskiti cini mi se po citav dan, a nekad odem dva put u pola sata po 5 kapi i preko noci se jos nisam isto dizala nadam se da jos i necu 🤞🏻 ne volim se ustajat kad se ususkam 🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Martina ne trcim bas mi ja na wc stalno, ne idem ni tijekom noci, eventualno ujutro ako sam duze u krevetu moram ustati u nekom trenu na wc. Tijekom dana kako kad. Naravno cim odem negdje mi se piski, u stanu ne 😅
Zara da, dosao i 10. tjedan, i dalje cekam onaj carobni 12. kad bi trebale stati mucnine, vratiti se energija i sve biti divno 😁😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Maj probaj lanene sjemenke ako vec nisi. Ako ti je muka, probaj na dvopek mazati abc sir i posuti lanom. Zvuci cudno, ali je skroz ok, meni je to bio dorucak kad su bile najgore mucnine 😆😆
Zara daaaa, okruglih 10 i ulazimo u 11. 🥳 skroz mi je cudno kako je proletjelo 😅
Pozdrav cure, i svim novim trudnicama, dobro nam došle 😍
Čitam vas uvijek,al baš ne sudjelujem u razgovorima,moram mirovat al pored dvoje malih malo teže ide, al snalazim se..
Što se tiče trudnicke u Zgu i nema, ja nakon svakog pregleda dobim nalaz koji spremam u fascikal i na svaki pregled nosim, a pogotovo kada ću krenut u t.ambulantu bez njih ne mozes nista..
Hmm..zatvor meni uvijek pomaže kava i 1 cigareta, inače ne pusim al uz kavu je jedna obavezna, pogotovo kad me muči da nemogu na wc odma si kuham kavu i zapalim...nekad ju tek upalim moram na wc 🤣🤣
Procitala sam da je @Dubrovcanka zabrinuta što nema simptoma, nemoj bit opusti se i budi sretna što ih nemaš,malo trudnica nema, i ti si došla u klub onih koji ij nemaju, ja ih nemam i zahvaljujem Bogu,al kad čitam kak vas dosta ima i baš mi je žao l, neznam ni kako vam se može pomoć i olakšat al vidim da vi to odredujete super..
Dani mi stoje ne prolaze i čekam taj 16.2 da odem na pregled i kaže da se hematom povukao..
Meni se dosta trbuh vidi makar sam 10+1 , al to je normalno posto mi je ovo treća trudnoća, tako da cure moje u sljedećoj trudnoći i vama će se ranije trbuh nazirati😍😍
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Malamartina tocno tako, bas su zeznute. Ne mogu normalno funkcionirat. Meni je muz na brodu pa moram sve sama, pa nabrzinu pocistim i legnem. A i bolje mozda da je da me ne gleda ovakvu sad bez imalo snage za bilo sta. Jedva cekam da prodju ta tri mjeseca pa ce valjda bit bolje. Ali ako mi i dalje budu ovakvr planiram zvat ginekologa da mi nesto preporuci za mucnine jer nemogu funkcionirat kroz dan.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro curke evo i mene. Meni je konstantno mucnina, probudim se vec sa knedlom u grlu. Popila sam caj pa ajde to nekako ide a od hrane nista ne mogu i dalje samo juhica. Ja jos nemam izrazenih vena na cicama ali bole dosta. Dani sporo prolaze do drugog pregleda. Jos dva tjedna….
Uh draga,znam kako ti je…😔😔😟😟 Te mucnine mucnine bas zezaju da nemozes nista….Meni u svemu tome zao mog muža,koji je sad postao totalna domacica…Kuha,cisti,sprema,ide u nabavku,kad ja ja ko kuhana kokoš koja samo leži..🙈🙈🙈🤣
Što se tice zatvora ja ga nemam bas naprotiv,sad svako jutro cim otvorim oci moram u wc..🙊🙈
Al inace mi je za zatvor dosta donat pomagao…Mene brine sto ja ne moram piškit kao sve normalne trudnice….po 5-6 sati ne idem piskit,a pogotovo ne preko noci,pa mi to onak cudno malo…🤔🤔
Ja u prvoj trudnoći nikad nisam preko noći išla mokrit. Nikad me nije budio mjehur do poroda. Sad me zna budit al ne često
Misicu hvala, dodajem i lanene sjemenke na popis za kupovinu 🙂
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji