Citala sam za probleme sa probavom. U prvoj sam imala muke takve da po par dana bi se mucila, jedino sto mi je pomoglo su svaki dan kuhano povrce/juhe obavezno uz rucak i jogurti kao meduobroci i ceste ali manje porcije. Niti kila prevec dobila i probava se unormalila 😄
Vidim da vas dosta u 6.tjednu islo na pregled, mene to u ponedjeljak ceka. Ne znam zasto me tako rano narucio ovaj put, mozda jer je mali razmak izmedu trudnoca. Sve me zanima kaj ce mi rec posto zadnji put sam ga uvjeravala da nema sanse za drugo jer nisam ni spavala ni jela danima a on mi se nasmijao i iskomentirao samo da obicno drugo dode da ni ne znas (kak i je bilo 😆)
Ps.danas sam na 2 cigarete i mislim da mi nebu trebale do sutra 😁
Pozdrav zene, meni je sve gore, uopce ne ide na bolje. Sad cekam da mi suprug donese tablete za zvakanje Rennie. Smiju ih koristiti trudnice i sad sam sve nade polozila u to. Nadam se da ce mi barem malo olaksati. Ne mogu funkcionirati kako treba. Najgora moguca kombimacija, konstantna glad i zgaravica cim otvorim oci. Sad po novom moram spavati na povisenom. Ako je sad tako, bojim se pomisliti kako ce mi biti na kraju trudnoce. 😳 Evo drage moje, radije bi imala zatvor jer iz ovoga ne vidim izlaz. Probajte piti donat mg, ili cak na taste zlicu meda sa cimetom. Znam i da su suhe sljive dobre, kompoti...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Pozdrav zene, meni je sve gore, uopce ne ide na bolje. Sad cekam da mi suprug donese tablete za zvakanje Rennie. Smiju ih koristiti trudnice i sad sam sve nade polozila u to. Nadam se da ce mi barem malo olaksati. Ne mogu funkcionirati kako treba. Najgora moguca kombimacija, konstantna glad i zgaravica cim otvorim oci. Sad po novom moram spavati na povisenom. Ako je sad tako, bojim se pomisliti kako ce mi biti na kraju trudnoce. 😳 Evo drage moje, radije bi imala zatvor jer iz ovoga ne vidim izlaz. Probajte piti donat mg, ili cak na taste zlicu meda sa cimetom. Znam i da su suhe sljive dobre, kompoti…
Sto su te tablete za mucnine?
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Bok curke nova sam na ovoj temi, eto 05.02 sam vidjela svoj plusic, imala sam biokemisjku u 09/2020 pa se nadam da će ovaj put biti sve uredu. 🙏😍
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Čestitam Marija ☺️
Cure, što vi ne jedete u trudnoći?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozdrav zene, meni je sve gore, uopce ne ide na bolje. Sad cekam da mi suprug donese tablete za zvakanje Rennie. Smiju ih koristiti trudnice i sad sam sve nade polozila u to. Nadam se da ce mi barem malo olaksati. Ne mogu funkcionirati kako treba. Najgora moguca kombimacija, konstantna glad i zgaravica cim otvorim oci. Sad po novom moram spavati na povisenom. Ako je sad tako, bojim se pomisliti kako ce mi biti na kraju trudnoce. 😳 Evo drage moje, radije bi imala zatvor jer iz ovoga ne vidim izlaz. Probajte piti donat mg, ili cak na taste zlicu meda sa cimetom. Znam i da su suhe sljive dobre, kompoti…
Sto su te tablete za mucnine?
"Rennie je antacid, sredstvo za smanjivanje kiselosti želučanog soka, a sadrži kalcijev i magnezijev karbonat.
Koristi se u odraslih i djece starije od 12. godina za uklanjanje simptoma prekomjernog lučenja želučane kiseline kao npr. žgaravice, vraćanja želučane kiseline, epizodnih želučanih bolova te loše probave."
Jednu sam za sada uzela, nazalost nije mi bas pomoglo...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Čestitam Marija ☺️
Na koji dio hrane misliš 🤣 slano, slatko, meso, povrće?
Bok cure! Jel normalno da me zateze u donjem dijelu trbuha, primijetila sam to navecer da mi se dogadja? Nije neka jaka bol, ako stavim ruku i sklupcam se prestane ali sam se jucer prepala jer je duze trajalo nego inace. Trudna sam 4 tj + 4. Prvi pregled mi je tek za 2 tjedna🙁
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Pozdrav cure,
Nova sam na forumu, mada sam znala malo zaviriti i ranije. Prosli ciklus sam nakupovala lh trakice i planirala se priključiti trudilicama, da bi jučer hcg trakica pokazala jasnu, lijepu drugu crtu. Jučer sam pročitala cijelu temu, sad se registrirala...
Danas sam 5+2, termin po aplikaciji 8.10., pregled tek trebam dogovoriti...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Čestitam Marija ☺️
Na koji dio hrane misliš 🤣 slano, slatko, meso, povrće?
Pa tipa čitam kao ne smije se jesti tuna, suhomesnati proizvodi, plodovi mora...
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Sortiraj odgovore
Najstariji