Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    06. Veljača 2021. 09:34

E da trebalo bi uvest to slikanje 😀 bas bi bilo zabavno

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Zara7
    06. Veljača 2021. 09:40

Maj daaa i meni je to uvijek bilo fora vidjeti pa sam i ja krenula s tim, kad se na kraju sve slike spoje, a zadnja s bebacem na drobiću, preslatko 🥰 malo amerikanizacija haha
    Ja pijem donat kad se sjetim, a uvijek mi pomognu i suhe šljive! 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Maj4
    06. Veljača 2021. 10:05

Zara mineralnu ne mogu nikako bas mi je fuj 🙊 suhe sljive nisam nikad probala 😅 kako ih konzuniras? 🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    06. Veljača 2021. 10:10

Cure kada su vam poceli ti problemi sa stolicom? Meni još nije, samo sam primjetila da je malo tvrđe ali ide haha
    Bas sam citala malo i zimske bebe, one su se sve ljepo porodile i imaju puno blizanaca 🥰 jedva cekam da nas vidim na jesen kad budemo raspravljale o dojenju i ostalim stvarima 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Kiky 🥰
    06. Veljača 2021. 10:15

Jutro curke evo i mene. Meni je konstantno mucnina, probudim se vec sa knedlom u grlu.  Popila sam caj pa ajde to nekako ide a od hrane nista ne mogu i dalje samo juhica. Ja jos nemam izrazenih vena na cicama ali bole dosta. Dani sporo prolaze do drugog pregleda. Jos dva tjedna....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    06. Veljača 2021. 10:16

Lisa27 👶🧸🎀

Cure kada su vam poceli ti problemi sa stolicom? Meni još nije, samo sam primjetila da je malo tvrđe ali ide haha
    Bas sam citala malo i zimske bebe, one su se sve ljepo porodile i imaju puno blizanaca 🥰 jedva cekam da nas vidim na jesen kad budemo raspravljale o dojenju i ostalim stvarima 😀

Meni je pocelo kad sam usla u 5.tjedan. Nikako, stolica i ja neprijatelji 😂😂😂😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

mama33
    06. Veljača 2021. 10:31

Dubrovčanka

mama33 koliko si trudna?
    Ja pošla privatno prerano očito(nadam se)da bi na kraju sebi stvorila još veći stres jer mi se vidila samo gestacijska vrećica i sad se tresem za naredna 2 tjedna hoće li bit bolje.

Sada 6+4. Zadnja menstruacija 22.12.
    Bila sam na pregledu sa 6 i reko je da je blizanacka trudnoca, mozda se jednom plodu nazire kucanje srca ali da je prerano za komentirat i naruci me za 3 tjedna 🤯🤯

mama33
    06. Veljača 2021. 10:37

Dubrovcanka, jako si uznemirena a to ti nije dobro za trudnocu. Mozes li, da budes mirnija , poc negdje na pregled? 

mama33
    06. Veljača 2021. 10:49

Dubrovčanka

Mama33 bila sam i ja na pregledu sa 6+5 pa me naručio za dva tjedna. Vidila se samo gestacijska vrećica. Produženi mi ciklusi inače. Pokušavam vjerovati da je dobro nekako mi čudno da nemam neke nove simptome to me mori.

Nemam ni ja nikakve osim sto me jako bole cice od par dana nakon ovulacije... ne brini, samo sebi skodis, sve ce bit dobro. Ako ne radis, zaokupi misli s necim i brze ce nam proc. I ja sam u velikom strahu, prije 1.5 god. sa 10+2 tt posla na redovnu kontrolu, kad hladan tus, kaze dr da je prestalo kucat srce...nista me nije bolilo, nisam krvarila niti imala ikakav osjecaj😒. 
    Sad treba mislit pozitivno

Zara7
    06. Veljača 2021. 10:57

Maj ja bi jela šačicu dnevno kad bi imala problema. Evo baš sam isla čitat po netu, kažu da je još bolji učinak kad se preliju kipućom vodom na 10 minuta, onda smekšaju i bude još učinkovitije, nekoliko šljiva dnevno 😊 piše da su dobre i za omekšavanje stolice Lisa
    Meni su isto počeli problemi otprilike ulaskom u 5.tjedan 
    Danas sreća mučnina skroz blaga... Mene jedinu cice ne bole je li? Baš nikakva bol, jedino vidim i osjetim da su punije i prošaranije, al baš nisu bolne. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.