Hvala vam na ovom cure, izgleda da si veci stres radim od razmisljanja o njima nego sto popusim par dnevno 😅

Probaj prestat, i ja cu se potrudit.
Ja ne mogu cekati 3 tjedna do pregleda, ludu ce me voditi. Ima li mozda koja mama prijedlog za privatnog ginica u Splitu?

Cure, jeste mislile raditi Nifty ili Harmony test?
Ne. Puno novaca, a kombinirani sam odbila u prvoj i sad kad me pitala. Kako bude bit će
Probaj prestat, i ja cu se potrudit.
Ja ne mogu cekati 3 tjedna do pregleda, ludu ce me voditi. Ima li mozda koja mama prijedlog za privatnog ginica u Splitu?

pa probaj tako
Pokušaj izrade potpisa🤣🤣
Ne vidi se trakica, kod tog linka imas gore opcije website, email i forum, klikni forum i tamo bb code, taj kopiraj u potpis 😊
👩🏻 37, amh 17.7., nalazi ok
👨🏻35, astenozoospermija
8/2021 🩷 (prirodna trudnoća)
pokušaji za 👶🏻br. 2 od 9/2024
12/2025 ectopic (prirodna trudnoća)
Missy kod mene je sve oke. Smanjile su se mučnine da se živjeti. Bude mi na trenutke slabo ali ne povratim. Pomaže limunada, sok od naranče. Uvela sam više voća u prehranu koje inače slabo jedem ali sad mi paše. Vadila krv u srijedu. Sve je u redu osim jedne stvari zaboravila sam već kako se zove ali kao samo ne smijem više gazirano i ne smijem ništa masno jesti koje ni i inače ne jedem. Čekam idući pregled 17.2. i nadam se da će biti sve u redu

🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Jutro cureee 🥰 kako ste?
Kod mene ništa novo, samo nekako postajem više naduta pogotovo navecer.. da li je i vama tako? Racunam da je to normalno 😀
Čitam baš na temama želim djete da nam dolazi dosta novih cura 🥰 bit ćemo prava ekipica.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji