Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama33
    05. Veljača 2021. 20:35

Pokušaj izrade potpisa🤣🤣

TihaNa
    05. Veljača 2021. 20:37

Hvala vam na ovom cure, izgleda da si veci stres radim od razmisljanja o njima nego sto popusim par dnevno 😅

mama33
    05. Veljača 2021. 20:41

Probaj prestat, i ja cu se potrudit. 
    Ja ne mogu cekati 3 tjedna do pregleda, ludu ce me voditi. Ima li mozda koja mama prijedlog za privatnog ginica u Splitu?

Endzrue
    05. Veljača 2021. 20:46

Mišić

Cure, jeste mislile raditi Nifty ili Harmony test?

Ne. Puno novaca, a kombinirani sam odbila u prvoj i sad kad me pitala. Kako bude bit će

Endzrue
    05. Veljača 2021. 20:52

mama33

Probaj prestat, i ja cu se potrudit.
    Ja ne mogu cekati 3 tjedna do pregleda, ludu ce me voditi. Ima li mozda koja mama prijedlog za privatnog ginica u Splitu?

pa probaj tako

Endzrue
    05. Veljača 2021. 20:58

Endzrue
    05. Veljača 2021. 20:59

Odustajem od objašnjavanja lilypie🤣

Missy88
    06. Veljača 2021. 00:43

mama33

Pokušaj izrade potpisa🤣🤣

Ne vidi se trakica, kod tog linka imas gore opcije website, email i forum, klikni forum i tamo bb code, taj kopiraj u potpis 😊

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

ivkica
    06. Veljača 2021. 08:19

Missy kod mene je sve oke. Smanjile su se mučnine da se živjeti. Bude mi na trenutke slabo ali ne povratim. Pomaže limunada, sok od naranče. Uvela sam više voća u prehranu koje inače slabo jedem ali sad mi paše. Vadila krv u srijedu. Sve je u redu osim jedne stvari zaboravila sam već kako se zove ali kao samo ne smijem više gazirano i ne smijem ništa masno jesti koje ni i inače ne jedem. Čekam idući pregled 17.2. i nadam se da će biti sve u redu 

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Lisa27 👶🧸🎀
    06. Veljača 2021. 08:23

Jutro cureee 🥰 kako ste?  
    Kod mene ništa novo, samo nekako postajem više naduta pogotovo navecer.. da li je i vama tako? Racunam da je to normalno 😀
    Čitam baš na temama želim djete da nam dolazi dosta novih cura 🥰 bit ćemo prava ekipica.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.