Ja sam u prvoj imala baby watcher. Uzela preko njuškala za 250kn.bilo je više od pola gela i promijenila sam samo baterije. Odlična stvar i stvarno me spasilo dosta puta. Čula sam ja i prije otkucaje nego što piše. Ima na youtubeu upute cura gdje treba staviti. Ok je stvarčica. Sad mi je krivo što je opet nema al neću je uzimat
https://ljekarnanatura.hr/proizvodi/djeca-i-majke/trudnoca-i-dojenje/baby-watcher-kucni-ultrazvuk-4578/
Missy ovaj doppler ide od 14tt hvata otkucaje srca pa mozes to kasnije uzeti da budes mirnija i sve druge koje budu u panici ako vas do tad ne popusti. Ja jos dvojim vidjet cu kad dodem do tih tjedana 🙈
Hvala ❣ Ma nisam u panici, samo eto razmisljam haha. Bila sam i privatno na pregledu jer mi moja gin nije bas pouzdana, sve na brzinu ide tek toliko da te se rijesi. Narucena sam na kombinirani za 3 tjedna privatno, za 2 tjedna imam pregled kod svoje gin. Ali zelim ove kljucne preglede ipak i privatno, bit cu mirnija.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Linoladasve je to super vidit ćeš na idućem pregledu 😄❤️
Ja se nadaam 🤞🤞🤞
🙋♀️ 22 Hashimoto, PCOS
🙋♂️ 26
Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
28.01. ➕ Na testu 🤰
Papa test uredan
Hvala vam cure na podrsci🤗🤗
Brine me sto mi ginekologica jos uvijek nije rekla u kojem sam tjednu, ja to sve sama računam od zadnje menstruacije. Kada se dobiva trudnicka knjizica?
🙋♀️ 22 Hashimoto, PCOS
🙋♂️ 26
28.01. ➕ Na testu 🤰
Papa test uredan
Brine me sto mi ginekologica jos uvijek nije rekla u kojem sam tjednu, ja to sve sama računam od zadnje menstruacije. Kada se dobiva trudnicka knjizica?
Tako nekako i bude. Ja sam sa 6+3 po zadnjoj mengi isla na pregled privatno i na uzv je pisalo 6+5, a tjedan kasnije isla kod svoje gin i kod nje je ispalo da sam dan manje trudna nego po zadnjoj menst. Tako da je to ocito promjenjivo jos, ali tu ti je negdje kako i sama racunas.
Za knjizicu ne znam ni kako to izgleda, ja nisam dobila.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Tako nekako i bude. Ja sam sa 6+3 po zadnjoj mengi isla na pregled privatno i na uzv je pisalo 6+5, a tjedan kasnije isla kod svoje gin i kod nje je ispalo da sam dan manje trudna nego po zadnjoj menst. Tako da je to ocito promjenjivo jos, ali tu ti je negdje kako i sama racunas.
Za knjizicu ne znam ni kako to izgleda, ja nisam dobila.
Izgleda da onda tu knjizicu ne dobe svi.. Moja ju prijateljica nije dobila...
🙋♀️ 22 Hashimoto, PCOS
🙋♂️ 26
28.01. ➕ Na testu 🤰
Papa test uredan
E nemam pojma, netko je tu napisao da je dobio, mozda na drugom pregledu, ali meni je tek s 12. tjedana.
Di su ostale cure, Mala, Ivkica, Ketty... sve ok i dalje?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hej curke, da vam se i ja priduzim! Zadnju trudnocu mi je forum dosta pomogao pa sam odlucila i ovu se prikljucit 😁
Prvi pregled nam je u ponedjeljak i brojimo sitno do 7.tjedna 🥰
Ima jos mama koje imaju razmak izmedu trudnoca godinu dana? Nas je jako iznenadila 😄 ps.kako stojite sa pusenjem ako koja pusi? U prvoj sam ih se odrekla spontano cak prije nego sam saznala da sam trudna a sad mi ujutro jedino pase kava i cigarete 😅 znam da nije pametno naglo prestat ali mozda imate savjet kako ih se odrec bez muke 😂
Trudnička se obično dobiva na drugom pregledu, evo meni su ju jučer otvorili (moj ginekolog uvijek otvara oko 10. tjedna). No, to nije pravilo - mojim prijateljicama kod drugih ginekologa je otvorena čim su se čuli otkucaji srca. Isto tako, ne dobiva se u cijeloj Hrvatskoj, npr. prijateljica u Zagrebu ju nije imala nego je samo skupljala nalaze u fasciklu.
Što se tiče mučnina - uobičajeno je da traju do cca 12., 13. tjedna, ALI nekim curama zna biti puno duže (meni u prvoj trudnoći do 16., 17.tt), dok neke znaju povraćati cijelu trudnoću.
TihaNa dobrodošla!
Sortiraj odgovore
Najstariji